eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

WellCome Hotel Cebu - Inngang WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Omgivelser WellCome Hotel Cebu - Omgivelser WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng
Område Cebu City Antall rom: 68
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 977 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,1
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (977)
Sorter etter:
Rowena J. Familie med store barn Norway, 12. juli 2014
Bra standard anbefales

Det var rent,det var god service og kort avstand til shopping
7,7
En positiv opplevelse
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
Eliza P. Par Philippines, 11. januar 2015
Worth the Money

breakfast buffet, friendly staff, clean rooms
10
Joan K. Gruppe Philippines, 10. januar 2015
Nice location. Value for money

Nice location, value for money, clean rooms
9,7
Shin H. Reiste alene South Korea, 4. januar 2015
right for pay

clean, comfortable, staff
7,3
in varioust sight, it is good for stay at that price
Alan L. Par Australia, 2. januar 2015
wellcome hotel cebu - new year 2015

1. very good and friendly staff. 2. adequate breakfast choices. 3. good location.
8
We enjoyed our brief stay and have booked a further stay later this month and into early February. We look forward to seeing you all again soon.
Wayne P. Reiste alene United States of America, 1. januar 2015
Great Internet, Very Friendly staff, great locatio

Location, easy-going staff, Internet
9,3
It was great. It's a medium sized hotel with an almost family type feel to it. Not like the maga hotels who don't even recognize you when you pass thru the lobby. Really can't say enough about it. Only drawback was the bathroom floor gets wet when you take a shower.
Wayne B. Par United States of America, 31. desember 2014
WellCome Hotel
2
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Adrian K. Reiste alene Singapore, 31. desember 2014
Good location but not worth the price

Location to Ayala Mall, taxi drivers know the location and just beside a massage place
5,7
The wifi in the room was good but frankly, Tune Hotel is cheaper and offers equally decent rooms plus also centrally located.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - InngangWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - WellCome Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C07