eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Inngang WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom
WellCome Hotel Cebu - Bad WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotellet WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Inne i hotellet
Område Cebu City Antall rom: 68
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 768 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,1
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (768)
Sorter etter:
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
Neeta V. Par South Africa, 24. august 2014
Located past an Industrial are

Friendly staff, clean and near a shopping mall
6,3
Our stay was acceptable. It was away from the airport and we had to pay for our taxi ride to and from the hotel. Staff were friendly and eager to help when we asked for directions. They also recommended us to go to a few surrounding places.
Hongcheol J. Par South Korea, 17. august 2014
good

good location, clean room and friendly staff
8,3
Tadahiro Y. Par Japan, 12. august 2014
Clean and cozy

clean, good location, quiet
7,7
this was the first time to stay at this hotel, very clean inside room, view from balcony is ok. this hotel is located in quiet place, but it is close to ayala center, walking distance. reasonable room rate. i can recommned solo, couple travelers this hotel.
Beomjun K. Reiste alene South Korea, 5. august 2014
Always be best for me

price, staff, position
9,7
Wellcome hotel is always best hotel when i visit cebu city
Yaw P. Småbarnsfamilie Malaysia, 2. august 2014
recommended stay

friendly staff, big room, good breakfast
8,3
Great stay
Dorothy T. Par Malaysia, 31. juli 2014
simple & affordable

free shuttle to mall, friendly staff & affordable stay
7,3
Wooram S. Småbarnsfamilie South Korea, 29. juli 2014
nice price, good condition room, kindly staff

nice price, good condition room, kindly staff
8
nice price, good condition room, kindly staff
Eric W. Par United States of America, 28. juli 2014
Wellcome hotel very good.

The room is big and comfortable. Good location near mall.
8,3
Breakfast was very poor and could not eat. Went to mall instead. We liked the room so much that we stayed here a second time.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - InngangWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - WellCome Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C04