Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Camputhaw, Cebu, Filippinene 6000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 1210 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (1210)
Sorter etter:
Rowena J. Familie med store barn Norway, 12. juli 2014
Bra standard anbefales

Det var rent,det var god service og kort avstand til shopping
7,7
En positiv opplevelse
Rapporter denne anmeldelsen
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Rapporter denne anmeldelsen
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
Rapporter denne anmeldelsen
Rasel C. Småbarnsfamilie Belgium, 26. april 2016
Nice and clean hotel
5,7
We stayed this week. The staff are friendly and accommodating .the rooms are clean too.
Rapporter denne anmeldelsen
Patrick F. Småbarnsfamilie Australia, 2. april 2016
Great staff
6
Stayed with my partner and our daughter the staff were great bent over backwards to help us. Very friendly highly recommend.
Rapporter denne anmeldelsen
Royson M. Reiste alene Philippines, 1. april 2016
Feeling truly welcome
6
I have stayed at Wellcome for numerous times already. It has always been my first choice everytime I go to Cebu City (either on official business, or on a simple pleasure urban trip outside of Manila) because of the excellent VALUE FOR MONEY considering the kind of room amenities they afford their guests, and the welcoming and warm kind of service from their staff. If you are not looking for a resort-type of a hotel within the city, Wellcome would be perfect for you. Also, it is located very near (a short walking distance) the Ayala Mall. If there would be one thing I hope the establishment could improve on, it would be the pricing and quality of their cafes, and roofdeck bar and restaurant.
Rapporter denne anmeldelsen
Joseph A. Forretningsreisende Philippines, 1. april 2016
clean room
6,7
Thank you for the room upgrade and for the surprise. It was a wonderful and memorable stay. Until next time.
Rapporter denne anmeldelsen
Aica V. Småbarnsfamilie Philippines, 27. mars 2016
Good
3,7
Nice staff and nice location..
Rapporter denne anmeldelsen
Chang W. Reiste alene South Korea, 16. mars 2016
very good hotel

very kind place restrount
10
very good clean room
Rapporter denne anmeldelsen
Kristin A. Småbarnsfamilie Philippines, 16. mars 2016
Nice Place to Stay

Near Malls and Nice Rooms
8,3
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Kaffebar/kaféWellCome Hotel Cebu - Balkong/terasseWellCome Hotel Cebu - Sport og aktiviteterWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SkjønnhetssalongWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - Kaffebar/kaféWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B07