Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Svømmebasseng White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet White Sand Resortel Phuket - Kjøkken White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet White Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Mat og drikke White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Resepsjon
White Sand Resortel Phuket - Fasiliteter White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Møterom White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Resepsjon White Sand Resortel Phuket - Fasiliteter White Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet White Sand Resortel Phuket - Svømmebasseng White Sand Resortel Phuket - Gjesterom White Sand Resortel Phuket - Kjøkken White Sand Resortel Phuket - Resepsjon
Område Patong Antall rom: 52
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,8

fra 1323
anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
6,5
Hotellforhold/renslighet
6,2
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (1323)
Sorter etter:
Harald S. Par Norway, 2. februar 2015
Frarådes!!!!

stranden, stranden og stranden!
4
Rommet: Dårlig, hard og delvis knekt seng. Bråkete air condition. Null utsikt fra rommet. Dårlig renhold. Ikke hver dag de skiftet laken. Ok bad men dårlig avtrekk på toalettet. Bassengområdet: lite og skitttent basseng. Baren var en dårlig spøk. Ikke vann i springen, ingen servering, kun en skitten avkrok. ingen dusj. Frokost: Smakløst. Lite utvalg bortsett fra etpar varmretter. Turte ikke å smake etter at jeg så en rotte som løp ut fra baksiden av kjøkkenet. Det luktet det kloakk ved inngangen til hotelley og helt inn til resepsjonen. Personell: Måtte mase for å få de til å ringe etter flyplass taxi. Sa først at de ikke fomidlet taxi. Konklusjon: frarådes
Rapporter denne anmeldelsen
Sigvard S. Par Norway, 24. august 2012
Service er bra og betjeningen venlig og smilende.

Ligger sentralt yil med kort avgang til stranda og gåavstand til nattliv og handlesenter.
8
Greit opphold da jeg har vert på dette hotellet får. Det er ikke av det nyeste hotellet i Patong og trenger noe oppgradering.
Rapporter denne anmeldelsen
Ellen D. Familie med store barn Norway, 27. desember 2010
lite hotell sentralt

bra service og en god frokost
6,7
greie rom men noe nedslitt,rengjøring ok.veldig grei personale.
Rapporter denne anmeldelsen
Lee K. Småbarnsfamilie Singapore, 10. august 2015
Room is big and clean

The staff is helpful. Neare the beach. In the mist if shops and eating house.
5,7
We enjoy our self very much.
Rapporter denne anmeldelsen
Katherine K. Familie med store barn Singapore, 18. juli 2015
strictly no late checkout, poor front desk counter

location, location and location.
5,7
- near the beach - many massage palours below - not a prominent hotel, note the signage if you are walking - prepare to pay 200 baht an hour if you want to extend late check out - bathtub was a joke - no shower curtains, be prepared to splash water all over the floor / toilet bowls / vanity top.
Rapporter denne anmeldelsen
Sang F. Par Malaysia, 2. juni 2015
good budget hotel

price cheaper, clean, good location
9
Rapporter denne anmeldelsen
Suniphat C. Foretningsreisende Thailand, 21. mai 2015
Just ok

Value money, Old building, Nice swiming pool
4,7
Its was ok
Rapporter denne anmeldelsen
Karina B. Reiste alene Australia, 20. mai 2015
simple

Location and staff
6,3
My stay was good. It rough at first glance but actually the rooms are comfortable and you get what you pay for. The staff were amazing and very helpful. The only issues what the bathroom. There was no shower curtain so everything got wet! But overall the location is good! Close to everything but quiet at night!
Rapporter denne anmeldelsen
Milkan C. Reiste alene United Kingdom, 8. mai 2015
Location location location

Location, Wi-Fi and lovely staff
8
Value for money this hotel was great. The beach was literally less then five minutes away. Not too far from Bangla road. Plenty of places to eat. So the location of the hotel is great. The rooms could do with a little bit of Updateing, but you get what you pay for. I had a few problems with the room I was staying in, but one of the girls at reception was very helpful. I forgot her name but she normally works from 3pm to 12am midnight, she was my favourite. Overall I had a pleasant stay at this hotel and I will return when I'm in patong again.
Rapporter denne anmeldelsen
Simon P. Gruppe United Kingdom, 22. april 2015
it is what it is

good hotel with friendly staff
8
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - SvømmebassengWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - KjøkkenWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - Mat og drikkeWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - FasiliteterWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - MøteromWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - FasiliteterWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - SvømmebassengWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - KjøkkenWhite Sand Resortel Phuket - ResepsjonWhite Sand Resortel Phuket - SvømmebassengWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - GjesteromWhite Sand Resortel Phuket - KjøkkenWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - RestaurantWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotelletWhite Sand Resortel Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B06