eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Woraburi Phuket Resort & Spa

198,200 Patak Road, Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/salong Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Lobby Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Lobby Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa
Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Barneklubb Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Treningsrom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Møterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet
Område Karon Antall rom: 207

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 739 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
8,3
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (739)
Sorter etter:
Zina S. Småbarnsfamilie Norway, 24. desember 2012
Godt vedlikeholdt og høflige personale.

Bassenget var for nær rommene for de som bodde i 1 etg.
9,7
Avslappende, hyggelig hotell, god mat og drikke, vennlige personale.Mange russere dominerer dette hotellet.
Lene K. Familie med store barn Norway, 16. april 2012
Greit hotell, flott basseng og rom,men dårlig serv

Hotellrom, basseng og tilgjengelighet. Tilgang til billijard, trimrom og pingpong og datarom.
6,7
Oppholdet var flott det. Rommene og bassenget var supert og betjeningen kjempe koselige. men... Selvom de var koselige var de ikke veldig service innstilte. De kunne svært dårlig engelsk og en dag tok det dem nesten 45 minutter og tre forsøk å få maten vår riktig. Sluket tettet seg og vi sa i fra to ganger før vi dro ut, og det var fortsatt ikke ordnet når vi kom tilbake. Men de var svært effektive når de først kom. Rengjøringen var så som så. Noen dager glemte de rommene, de tømte ikke askebegrene, fylte sjeldent på vann og det var dårlig feiet. En dag lå lakenet vårt krøllet sammen i en stol, en stol sto midt på gulvet i rettning tv'n og tv'n sto på... Altså hadde de faktisk tatt pausen sin inne på vårt rom. Men sammenlagt hadde vi et fint opphold, vi koste oss og slappet av selvom det var en del frustrasjon. Men vi velger nok ikke dette hotellet neste gang.
Tore S. Par Norway, 7. mars 2012
Bra hotell med kjempebra beliggenhet

Rene store rom
7,3
Kjempehotell midt på karon beach. Store rene rom var et kjempepluss. god frokost!
Camilla L. Gruppe Norway, 13. mars 2010
Flott hotell :)

Veldig hyggelig og hjelpsomt personale, rent, veldig fint bad med god trykk i dusjen. Å hotellet ligger nært en lang og fin strand.
9,3
Veldig godt fornøyd med servicen på dette hotellet. Vi ble oppgradert til ett større rom da ikke vårt var klart til avtalt tidspunkt. Alle som jobbet der smilte og hilste på deg når du møtte dem. Fint basseng med tilhørende bassengbar. Kort vei til en veldig fin og stor strand.Kjekt at man fikk låne håndduker på hotellet for å ha med på stranden. Kommer gjerne tilbake hit.
Anne I. Par Norway, 2. januar 2010
Woriburi veldig bra :-)

Nære stranden, bra rom (suite), nærme alt egentlig. vi kommer til bake
8
vi var veldig fornøyd med opp holdet vi har ikke vært der før. betjeningen var veldig hyggelige og det gikk an \å prute på priser, få oppgraderte rom. det ligger veldig nærme stran (nesten på) det er i nærheten av det meste, og ligger også midt imellom kata og patong hvis man vil dit. vi likte oss godt, passer også for barne familier.
Restauranttips: to chefs, både i karon og i kata. veldig bra
Mui K. Par Singapore, 9. juli 2014
Yellow Bathing Water. Floor not clean. Pool dirty.

Near to beach and restaurants
5,3
Poor Room Wifi Connection. Dirty Pool. Room floor is not very clean. Bathroom water is yellowish at 1st, need to let it run for a while then will be clear.
Ze L. Familie med store barn China, 24. mai 2014
Typical hotel with reasonable service

Close to Karon beach, yummy food, convenience
8,7
The food is great, be it the buffet breakfast or ala carte meals. The restaurant is of great value and quality. Close to Karon beach, great location and easy access to other attractions. Perfect location. I stayed in the 1st floor and that could be why there were quite a bit of Mosquitos in my room. Next time I will book a room of higher level so as to avoid Mosquitos.
Kewalin C. Gruppe Thailand, 14. mai 2014
awesome

,the room was good ,friendly staffs ,close to the beach
9
The hotel was very good, convenient and comfortable
Thundra T. Gruppe Thailand, 4. mai 2014
Value to the money

Big room / Beach front / yummy food
7,7
I found the last offer with good price just 1 day before arrival. Room is big and plenty of all basic items you need. TV was old bulky box type. Hair drier is oldy noisy one. Staff may not enought. They didn't clear my coffee cup from the day before. The welcome fruit plate in room was left in front of the room for 2 days no one come to clear. My sister room found a rubbish in the drawer. This hotel is a hotel chain from Sawasdee hotel group that start from a backpacker hotel in Kao San road so should not expect any higher star service. You get what you paid.
Patty C. Par Peru, 2. mai 2014
2 mins walking distance to the beach

Ocean, Friendly staff and couples/family oriented
9,3
Karon is a better location than Patong. If you are looking for wild night life this is not the place. Love the restaurants around, walking distance and looking the ocean

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Woraburi Phuket Resort & Spa PhuketWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/salongWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BarneklubbWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - TreningsromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - MøteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3C06