eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Woraburi Phuket Resort & Spa

198,200 Patak Road, Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsikt Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/salong Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bad Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bad Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Område Karon Antall rom: 207

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 787 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (787)
Sorter etter:
Thomas G. Gruppe Norway, 26. januar 2015
betaler kun for beliggenheten

beliggenheten, beliggenheten og beliggenheten
5,3
Hadde det ikke vært for beliggenheten, så hadde det aldri vært noen god omtale rundt dette hotellet. Karon beach er en kjempeflott plass, og dette hotellet ligger helt ved stranden. Og det er dette du betaler for! Litt slitt hotell, dårlig service og ikke særlig god mat i resturanten. OBS OBS: Ikke benytt dere av skredderen som er på hotellet. Vi fikk ikke de produktene vi betalte for!! Snakket også med noen andre gjester som også hadde blitt lovet produkter som aldri ble "ferdige" før gjestene måtte dra. Ren svindel!
Zina S. Småbarnsfamilie Norway, 24. desember 2012
Godt vedlikeholdt og høflige personale.

Bassenget var for nær rommene for de som bodde i 1 etg.
9,7
Avslappende, hyggelig hotell, god mat og drikke, vennlige personale.Mange russere dominerer dette hotellet.
Lene K. Familie med store barn Norway, 16. april 2012
Greit hotell, flott basseng og rom,men dårlig serv

Hotellrom, basseng og tilgjengelighet. Tilgang til billijard, trimrom og pingpong og datarom.
6,7
Oppholdet var flott det. Rommene og bassenget var supert og betjeningen kjempe koselige. men... Selvom de var koselige var de ikke veldig service innstilte. De kunne svært dårlig engelsk og en dag tok det dem nesten 45 minutter og tre forsøk å få maten vår riktig. Sluket tettet seg og vi sa i fra to ganger før vi dro ut, og det var fortsatt ikke ordnet når vi kom tilbake. Men de var svært effektive når de først kom. Rengjøringen var så som så. Noen dager glemte de rommene, de tømte ikke askebegrene, fylte sjeldent på vann og det var dårlig feiet. En dag lå lakenet vårt krøllet sammen i en stol, en stol sto midt på gulvet i rettning tv'n og tv'n sto på... Altså hadde de faktisk tatt pausen sin inne på vårt rom. Men sammenlagt hadde vi et fint opphold, vi koste oss og slappet av selvom det var en del frustrasjon. Men vi velger nok ikke dette hotellet neste gang.
Tore S. Par Norway, 7. mars 2012
Bra hotell med kjempebra beliggenhet

Rene store rom
7,3
Kjempehotell midt på karon beach. Store rene rom var et kjempepluss. god frokost!
Camilla L. Gruppe Norway, 13. mars 2010
Flott hotell :)

Veldig hyggelig og hjelpsomt personale, rent, veldig fint bad med god trykk i dusjen. Å hotellet ligger nært en lang og fin strand.
9,3
Veldig godt fornøyd med servicen på dette hotellet. Vi ble oppgradert til ett større rom da ikke vårt var klart til avtalt tidspunkt. Alle som jobbet der smilte og hilste på deg når du møtte dem. Fint basseng med tilhørende bassengbar. Kort vei til en veldig fin og stor strand.Kjekt at man fikk låne håndduker på hotellet for å ha med på stranden. Kommer gjerne tilbake hit.
Anne I. Par Norway, 2. januar 2010
Woriburi veldig bra :-)

Nære stranden, bra rom (suite), nærme alt egentlig. vi kommer til bake
8
vi var veldig fornøyd med opp holdet vi har ikke vært der før. betjeningen var veldig hyggelige og det gikk an \å prute på priser, få oppgraderte rom. det ligger veldig nærme stran (nesten på) det er i nærheten av det meste, og ligger også midt imellom kata og patong hvis man vil dit. vi likte oss godt, passer også for barne familier.
Restauranttips: to chefs, både i karon og i kata. veldig bra
Suryati Y. Par Malaysia, 15. mars 2015
Woraburi - nice to stay with limited facilities

sea view, near road side and nice room
7,3
everage
Kelsey H. Reiste alene United States of America, 9. mars 2015
Very comfortable, great pool, perfect location

The 3 best things are the pool, rooms, and location.
8,7
Great stay many options for activities. I got my scuba cert there. Great massage. Right across the street from the beach, which is amazing. Great staff, very helpful. I will stay there again if I make it back.
Angelina G. Par Australia, 17. februar 2015
very standard for 4 star beach hotel

room size; staff attentiveness; beach location
5
Overall this hotel isnt BAD but it isnt as good as a 4-star. We paid a higher rate for a better room but only for size, as all the rooms were facing the pool, which in my opinion is 'great' only if you like the noise of screaming children. Design of hotel very poor (eg 5 minute walk from lobby to our room) with everything in the pool area echoing to all the rooms, not to mention the fact that we could see into every elses' rooms. And we couldn't get hot water from the shower in the deluxe room and the shower water stank (smelt like strong chlorine worse than other hotels). Staff effort was great with incompetent laundry service staff.
Tony B. Par United States of America, 23. januar 2015
Our romantic stay in Karon beach

We only booked two nights. Thank goodness. It was across from the beach.
4
The room was filthy and the shower tub was so dirty we were afraid to take a shower. Mold every where. The pool was so dirty it looked like someone did their laundry in it. So we did not go in. There was no cable for tv. So about five clear channels you could watch but not in English . We would rate this hotel maybe a two star and that was because it is across from the beach, which is very nice. I would never stay here again and would not recommend that anyone stay here until they clean it up.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Woraburi Phuket Resort & Spa PhuketWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - UtsiktWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Pub/salongWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GjesteromWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SvømmebassengWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3B01