eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonesia (Vis kart)

Reserver nå!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom
Område Kuta Antall rom: 41
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2062 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2062)
Sorter etter:
Stig L. Par Norway, 13. januar 2013
Trivegig hotel og personalet

Koselig intimt bassengområde, brafrokost, god restaurant forøvrig. Støyende airconn på rommet
7,7
forholdsvis billig hotel med mye for pengene. bra frokost med egen eggstasjon hvor man bestiller etter eget ønske. god restaurant tilknyttet hotellet med bra meny,. fri wifii både på rom og restaurant. lite intimt bassengområde, stille og rolig.
Andreas N. Par Norway, 5. april 2012
Nice hotel

Close to the beach
6,7
Bra opphold, veldig sentralt kan være en del slitsomme selgere rundt i bodene i området. Veldig nærme stranden en stor fordel, bassenget er helt greit uten sol, deilignå slappe av etter en dag på stranda. Free wifi
Tips om sightseeing/attraksjoner: Try the rafting very fun. Selvom det kan være en god del forskjelligentips om det, ikke bestill gjennom hotellet alle boder rundt har minimum 50% avslag på raftingen, og er veldig morro
Eirik A. Par Norway, 16. august 2011
Veldig hyggelig hotel betjening. Fantastisk bad.

Hyggelig staff. Fint svømmebasseng.
7
Veldig fornøyd med mitt opphold på yulia. Staffen var lett å kommunisere med å var veldig hyggelige. Selve hotell rommet var litt lite men det var fint bad med stor å fin dusj. Synes også kjøleskapet kunne vært en smule større. Tv var ikke noe vi brukte masse men det var veldug skurrete å limitert utvalg.
Janne K. Par Norway, 1. august 2010
Yulia Beach Inn

Hyggelig betjening, fantastisk frokost
8,3
Vi var der bare for en natts transit og så ikke mer av hotellet en rom, resepsjon og restaurant. Betjeningen var hyggelig, rommet stort og rent, savnet bare stoler på svalgangen utenfor. Frokosten var stor og veldig god. Ligger litt tilbaketrukket fra veien, så stille og rolig, ca 200 m fra stranden og tett på shopping.
Malcolm D. Par Australia, 6. juli 2014
Great location with friendly staff.

Friendly staff, great restaurant and close to the beach and shopping
10
We have stayed at the Yulia Beach Inn on several occasions and will continue to stay there in the future. The staff are very helpful and friendly. The gardens are manicured and the pool is inviting. The rooms are well maintained and clean. The restaurant is very clean with a wide variety of delicious foods.
Gracia V. Småbarnsfamilie Indonesia, 5. juli 2014
Nice hotel

Clean, good location and near shopping area
9,7
I stayed only 1 nigh in a room next to reception desk, with my husband and my daughter. We love the hotel because it's closed to the beach. Staffs are friendly too. The room is clean and the bathroom is big.
Claudia D. Gruppe Australia, 4. juli 2014
Good value for money; excellent location for Kuta

Big bed; breakfast; friendly staff
7
Airport pick up ran smoothly; check in / out quick and friendly; clean and superb value for money!
Andrew M. Gruppe Australia, 27. juni 2014
Relaxing, comfortable, friendly and fun

Fantastic location, great staff, clean and comfortable rooms.
9,7
It was recommended by a friend, I would definately recommend this hotel to others, and can't wait to return
David S. Par Australia, 26. juni 2014
Great location, great staff

Friendly staff, close to beach and shops, great value for money
8,7
Great experience. I have stayed several times before and will return again on my next trip to Bali. Hi to Eka and Mrs Sri.
Narimah B. Gruppe Singapore, 20. juni 2014
great location, value for money

it was cheap,accessible and cosy
7,7
it was good. Wouldnt expect much for the price you pay, but its well equipped with air conditioning and water heater, hair dryer, TV with cable, the WIFI is weak in the room, but the prepaid cards are very cheap,so its ok. It has a superb location, just 5mins walk to the beach and there is a lot of spa around the area. Also very quiet at night, so you can have an undisturbed rest. Couldnt ask for anything better for a last minute getaway.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom


AS-AGWEB-3A05