Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonesia (Vis kart)

Reserver nå!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hage Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Lobby Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Svømmebasseng Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inngang Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restaurant
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hage Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hage
Område Kuta Antall rom: 41

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2269
anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
9,0
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2269)
Sorter etter:
Stig L. Par Norway, 13. januar 2013
Trivegig hotel og personalet

Koselig intimt bassengområde, brafrokost, god restaurant forøvrig. Støyende airconn på rommet
7,7
forholdsvis billig hotel med mye for pengene. bra frokost med egen eggstasjon hvor man bestiller etter eget ønske. god restaurant tilknyttet hotellet med bra meny,. fri wifii både på rom og restaurant. lite intimt bassengområde, stille og rolig.
Rapporter denne anmeldelsen
Andreas N. Par Norway, 5. april 2012
Nice hotel

Close to the beach
6,7
Bra opphold, veldig sentralt kan være en del slitsomme selgere rundt i bodene i området. Veldig nærme stranden en stor fordel, bassenget er helt greit uten sol, deilignå slappe av etter en dag på stranda. Free wifi
Tips om sightseeing/attraksjoner: Try the rafting very fun. Selvom det kan være en god del forskjelligentips om det, ikke bestill gjennom hotellet alle boder rundt har minimum 50% avslag på raftingen, og er veldig morro
Rapporter denne anmeldelsen
Eirik A. Par Norway, 16. august 2011
Veldig hyggelig hotel betjening. Fantastisk bad.

Hyggelig staff. Fint svømmebasseng.
7
Veldig fornøyd med mitt opphold på yulia. Staffen var lett å kommunisere med å var veldig hyggelige. Selve hotell rommet var litt lite men det var fint bad med stor å fin dusj. Synes også kjøleskapet kunne vært en smule større. Tv var ikke noe vi brukte masse men det var veldug skurrete å limitert utvalg.
Rapporter denne anmeldelsen
Janne K. Par Norway, 1. august 2010
Yulia Beach Inn

Hyggelig betjening, fantastisk frokost
8,3
Vi var der bare for en natts transit og så ikke mer av hotellet en rom, resepsjon og restaurant. Betjeningen var hyggelig, rommet stort og rent, savnet bare stoler på svalgangen utenfor. Frokosten var stor og veldig god. Ligger litt tilbaketrukket fra veien, så stille og rolig, ca 200 m fra stranden og tett på shopping.
Rapporter denne anmeldelsen
Chung Y. Gruppe Malaysia, 23. august 2015
Bali vacation on 2015

Location, Food and
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Freddy A. Reiste alene Australia, 22. august 2015
Small Classy Hotel

Food, Staff, Location
10
It is about the highest priced hotel in the circle of the area however, it is worth every penny. Staffs are professional and courteous. Breakfast and Dinner are great with wide variety of menus. Room is spacious and very clean. Nicely trimmed garden, well kept with big caramel fruit tree at the front, just exquisite. Plenty of squirrels around too!!! make sure book super deluxe room. Deluxe room is great too
Rapporter denne anmeldelsen
Jeevan J. Par Malaysia, 13. august 2015
air-conditioner not chill enough, beds are old.

location
6,3
Good, stayed most time out of the room.. Find this hotel in central location and decent breakfast.
Rapporter denne anmeldelsen
Jean-Michel D. Par New Zealand, 12. august 2015
Best value for money in Kuta

Location, Cleanliness, good staff
9,3
Spent 1 night best hotel in Kuta, Highly recommended
Rapporter denne anmeldelsen
Yiu C. Gruppe United States of America, 10. august 2015
Excellent Hotel

Location, Price, Staff
9,7
I stayed at the Yulia Hotel aug 1-9 with my family and we booked 8 rooms. This is one of the best hotels in Kuta. The staff is always ready to serve you with whatever you need and they are sooooo friendly. The rooms are clean, the bed is very comfortable, the food is delicious, the hotel is just a 2 minute walk to kuta beach and kuta square and my wife loves the bathroom! everyone enjoyed their stay and we plan to stay at the Yulia when we return to Bali next time.
Rapporter denne anmeldelsen
Muhammad Y. Par Singapore, 6. august 2015
Hospitality

Room service, staff , location
7,7
I would like to thank Mr Mega and staff for the hospitality in providing good services to me and my husband.. Thank u for the birthday cake and the room..
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - HageYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - LobbyYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - SvømmebassengYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - InngangYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - RestaurantYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - HageYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - Hage


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05