eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia (Vis kart)

Reserver nå!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hage Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom
Område Kuta / Tuban Antall rom: 41

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2101 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2101)
Sorter etter:
Stig L. Par Norway, 13. januar 2013
Trivegig hotel og personalet

Koselig intimt bassengområde, brafrokost, god restaurant forøvrig. Støyende airconn på rommet
7,7
forholdsvis billig hotel med mye for pengene. bra frokost med egen eggstasjon hvor man bestiller etter eget ønske. god restaurant tilknyttet hotellet med bra meny,. fri wifii både på rom og restaurant. lite intimt bassengområde, stille og rolig.
Andreas N. Par Norway, 5. april 2012
Nice hotel

Close to the beach
6,7
Bra opphold, veldig sentralt kan være en del slitsomme selgere rundt i bodene i området. Veldig nærme stranden en stor fordel, bassenget er helt greit uten sol, deilignå slappe av etter en dag på stranda. Free wifi
Tips om sightseeing/attraksjoner: Try the rafting very fun. Selvom det kan være en god del forskjelligentips om det, ikke bestill gjennom hotellet alle boder rundt har minimum 50% avslag på raftingen, og er veldig morro
Eirik A. Par Norway, 16. august 2011
Veldig hyggelig hotel betjening. Fantastisk bad.

Hyggelig staff. Fint svømmebasseng.
7
Veldig fornøyd med mitt opphold på yulia. Staffen var lett å kommunisere med å var veldig hyggelige. Selve hotell rommet var litt lite men det var fint bad med stor å fin dusj. Synes også kjøleskapet kunne vært en smule større. Tv var ikke noe vi brukte masse men det var veldug skurrete å limitert utvalg.
Janne K. Par Norway, 1. august 2010
Yulia Beach Inn

Hyggelig betjening, fantastisk frokost
8,3
Vi var der bare for en natts transit og så ikke mer av hotellet en rom, resepsjon og restaurant. Betjeningen var hyggelig, rommet stort og rent, savnet bare stoler på svalgangen utenfor. Frokosten var stor og veldig god. Ligger litt tilbaketrukket fra veien, så stille og rolig, ca 200 m fra stranden og tett på shopping.
Fayyaaz M. Par Bangladesh, 13. september 2014
Nice hotel close to beach

location, food, pool
9,7
We stayed in this hotel for 3 nights and it was a pleasant stay. It was close to the beach. There were many good restaurants and shopping areas nearby. We would definitely stay here again.
John A. Par Australia, 7. september 2014
Great Value

Location, friendly, cost
8,3
We have stayed many times here and have always enjoyed it.
Merrilyn M. Par Australia, 6. september 2014
Location Location

Location,Quiet,Comfortable
8
Had a great stay at the Yulia. Rooms cleaned daily. Fresh towels. Very close to Kuta Square and Kuta Beach. Staff very friendly and happy to help. Will be staying again next year. Thanks Yulia.
Enrico S. Reiste alene Philippines, 6. september 2014
My return to Yulia Beach Inn in Kuta, Bali

Location, Ambience, Efficient Staff
8,7
It was my second time to stay in the hotel. I was obviously satisfied the first time around so I made it a point to book there again when I came back to Bali.
Judson S. Reiste alene Australia, 2. september 2014
Great find

Staff food location
8,7
Very enjoyable nothing was too much trouble for the staff. Excellent location. Lovely food catering well for vegetarians when asked. Would definitely go back
Shawn B. Reiste alene Malaysia, 2. september 2014
Its the best place with affordable price

The food, the room and the location
10
Not my first time. Has and will always be my choice

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - HageYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3C01