eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia (Vis kart)

Reserver nå!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hage Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom
Område Kuta / Tuban Antall rom: 41

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2126 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2126)
Sorter etter:
Stig L. Par Norway, 13. januar 2013
Trivegig hotel og personalet

Koselig intimt bassengområde, brafrokost, god restaurant forøvrig. Støyende airconn på rommet
7,7
forholdsvis billig hotel med mye for pengene. bra frokost med egen eggstasjon hvor man bestiller etter eget ønske. god restaurant tilknyttet hotellet med bra meny,. fri wifii både på rom og restaurant. lite intimt bassengområde, stille og rolig.
Andreas N. Par Norway, 5. april 2012
Nice hotel

Close to the beach
6,7
Bra opphold, veldig sentralt kan være en del slitsomme selgere rundt i bodene i området. Veldig nærme stranden en stor fordel, bassenget er helt greit uten sol, deilignå slappe av etter en dag på stranda. Free wifi
Tips om sightseeing/attraksjoner: Try the rafting very fun. Selvom det kan være en god del forskjelligentips om det, ikke bestill gjennom hotellet alle boder rundt har minimum 50% avslag på raftingen, og er veldig morro
Eirik A. Par Norway, 16. august 2011
Veldig hyggelig hotel betjening. Fantastisk bad.

Hyggelig staff. Fint svømmebasseng.
7
Veldig fornøyd med mitt opphold på yulia. Staffen var lett å kommunisere med å var veldig hyggelige. Selve hotell rommet var litt lite men det var fint bad med stor å fin dusj. Synes også kjøleskapet kunne vært en smule større. Tv var ikke noe vi brukte masse men det var veldug skurrete å limitert utvalg.
Janne K. Par Norway, 1. august 2010
Yulia Beach Inn

Hyggelig betjening, fantastisk frokost
8,3
Vi var der bare for en natts transit og så ikke mer av hotellet en rom, resepsjon og restaurant. Betjeningen var hyggelig, rommet stort og rent, savnet bare stoler på svalgangen utenfor. Frokosten var stor og veldig god. Ligger litt tilbaketrukket fra veien, så stille og rolig, ca 200 m fra stranden og tett på shopping.
Lin F. Par Malaysia, 20. oktober 2014
Great location & nice staff

Great location, clean and nice staff
7
Walking distance to the beach, but near the shopping area & easy get the restaurant.
Muhammad I. Reiste alene Brunei Darussalam, 14. oktober 2014
Perfect Hotel to Kuta Beach Getaway

1. Location. 2. Secure. 3.Comfort & Convenience
9,3
All i need is there. The only one thing that i dislike is that the hotel room is sometime got mosquito eventhough we use mosquito repellent provided by the Hotel inside the room.
Frank A. Reiste alene Indonesia, 30. september 2014
A comfortable place to stay

clean, spacious room, beautiful park and garden
8,7
Needless to say, this is my most favourite hotel in Kuta Bali. Close to Kuta beach and restaurants, clean spacious room, beautiful pool and garden.
Daryanto B. Familie med store barn Indonesia, 28. september 2014
Good Location

Location, Location, Location
7,7
Ma E. Reiste alene Philippines, 27. september 2014
Near the beach, but still very quiet

Location, staff, service
9
Yulia is near enough to the beach that you won't wear yourself out walking back and forth for a swim as you please. Also, they have their own small pool if you don't feel like dipping in the ocean.
Louise H. Reiste alene Australia, 26. september 2014
Beautiful small boutique style hotel

Location, staff, comfortable rooms
10
I stayed at Yulia in May 2014 (read my review), now again on 2 separate occasions in September 2014. Loved my room on each occasion. Beds comfortable. Bathrooms as new. Breakfast a choice off the menu so very fresh. Staff lovely,helpful and kind. Good value for money. Some renovations happening at the moment, however does not disrupt your stay. Pool small, but nice.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - HageYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3A08