eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia (Vis kart)

Reserver nå!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasse Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotellet
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gjesterom Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bad
Område Kuta / Tuban Antall rom: 41

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2086 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2086)
Sorter etter:
Stig L. Par Norway, 13. januar 2013
Trivegig hotel og personalet

Koselig intimt bassengområde, brafrokost, god restaurant forøvrig. Støyende airconn på rommet
7,7
forholdsvis billig hotel med mye for pengene. bra frokost med egen eggstasjon hvor man bestiller etter eget ønske. god restaurant tilknyttet hotellet med bra meny,. fri wifii både på rom og restaurant. lite intimt bassengområde, stille og rolig.
Andreas N. Par Norway, 5. april 2012
Nice hotel

Close to the beach
6,7
Bra opphold, veldig sentralt kan være en del slitsomme selgere rundt i bodene i området. Veldig nærme stranden en stor fordel, bassenget er helt greit uten sol, deilignå slappe av etter en dag på stranda. Free wifi
Tips om sightseeing/attraksjoner: Try the rafting very fun. Selvom det kan være en god del forskjelligentips om det, ikke bestill gjennom hotellet alle boder rundt har minimum 50% avslag på raftingen, og er veldig morro
Eirik A. Par Norway, 16. august 2011
Veldig hyggelig hotel betjening. Fantastisk bad.

Hyggelig staff. Fint svømmebasseng.
7
Veldig fornøyd med mitt opphold på yulia. Staffen var lett å kommunisere med å var veldig hyggelige. Selve hotell rommet var litt lite men det var fint bad med stor å fin dusj. Synes også kjøleskapet kunne vært en smule større. Tv var ikke noe vi brukte masse men det var veldug skurrete å limitert utvalg.
Janne K. Par Norway, 1. august 2010
Yulia Beach Inn

Hyggelig betjening, fantastisk frokost
8,3
Vi var der bare for en natts transit og så ikke mer av hotellet en rom, resepsjon og restaurant. Betjeningen var hyggelig, rommet stort og rent, savnet bare stoler på svalgangen utenfor. Frokosten var stor og veldig god. Ligger litt tilbaketrukket fra veien, så stille og rolig, ca 200 m fra stranden og tett på shopping.
Leong Y. Par Malaysia, 24. august 2014
Value of money, Good location

close to beach and shop, reasonable price, nightlife
8,3
the bathroom was not good because sometimes the water is too hot sometimes is too cold, very hard to adjust, and a bit dirty. but the location is very nice. 5 mins walking distance to Beach Walk Shopping Mall, 10-15 mins to Discovery Mall. But overall is fine.
Louis W. Småbarnsfamilie Indonesia, 22. august 2014
best value

good food, great location, value for money
10
it is our fourth time staying here, our hotel of choice in kuta
Jing G. Reiste alene China, 10. august 2014
good stay

room quality, proximity to beach, nice staff
8
My booking was for a deluxe, but they upgraded it to a super deluxe for free. The room's spacious, clean and very comfortable. It was on the ground floor, and I had a porch to myself. Very relaxed atmosphere, with a pool and garden at the back. 2 minutes walk to the beautiful Kuta beach, perfect especially for surfing. Then I book 2 more nights, thinking perhaps I won't find a nicer place with the same kind money.
Lim J. Reiste alene Malaysia, 29. juli 2014
great location

beach, shopping,relax
8
The area is conveniently access to Beach and all the shopping spot. The Facilities need to improve such as the bath room water running very slow .
An G. Par Australia, 28. juli 2014
Not good for money, more expansive.

close beach, wire need go to outside the room.
6,7
not for next time when I travel Bali.
Barathan P. Par Singapore, 26. juli 2014
Perfect Sanctuary

Great location. Friendly staff and Tranquil greenery
9,7
Fabulous. Great value for money and more the quietness of the place in the inner rooms and splendid and cosy landscaping

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkong/terasseYulia Beach Inn Hotel Bali - BadYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Utsiden av hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Inne i hotelletYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - GjesteromYulia Beach Inn Hotel Bali - Bad


AS-AGWEB-3C04