of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Abell Hotel

22, Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer
Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Receptie Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Restaurant
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 80

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 673 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (673)
Sorteer op:
Miguel O. Individuele reizigers Netherlands, 19 september 2013
Uitstekend hotel, goede ligging, goed personeel

Personeel, service, ligging
9
Archana M. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2013
Zeer simpel hotel. Aardige mensen centr gelegen

Kan ik niet opnoemen. Mensen waren vriendelijk.
4,3
Eerste indruk was prima, totdat we op de kamer kwamen! Erg vies tapijt!! Zeer simpele minimale kamer. Geen warm water ook niet met de warm water knop aan! Voor zo'n hotel? En die prijs? Erg slecht! Ontbijt was ok. Aardige medewerkers. Ligging prima. Erg veel lawaai op de gang. Paar keer dubbel gecheckt of de deur open stond zo leek t steeds want zoveel lawaai was er! Maar dit was niet zo. Erg jammer van t abell hotel, meer verwacht. Voor de rest in bed en breakfast/guesthouses verbleven: 3x goedkopen en 10x beter
Maarten L. Individuele reizigers Netherlands, 7 augustus 2013
Keurig hotel

Nette kamer, aardig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding
7,7
Prima verblijf en goede prijs kwaliteit verhouding. Ook trips zijn goed te boeken aan de frontdesk. Het ontbijt is in verhouding wat duurder maar om de hoek zit een barretje waar je goed kunt ontbijten
Maarten L. Individuele reizigers Netherlands, 5 augustus 2013
Goed hotel

Goede service
6,7
Prima verblijf goed ontvangst! Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. De afwerking van de kamers is wat minder en je hebt maar 2 minuten warm water. Wanneer je een tour wil boeken naar bako nat park of een bezoek wil brengen aan de oetan oetans dan kun je dat prima in het hotel regelen. ( prijzen zijn gelijk aan tour operator)
Marit V. (Echt)paren Netherlands, 12 juni 2013
Net hotel, aardig personeel

Mooie ruime kamers, goede locatie, vanuit dit hotel kun je gemakkelijk tours boeken
8
Ronny J. (Echt)paren Belgium, 1 november 2011
Alles perfect in orde, hier kom je graag aan

ligging, netheid, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
9,3
Het is zeer eenvoudig om een review te doen over dit hotel, het gaat er hier zeer profesioneel aan toe, niks wordt aan het toeval overgelaten, ontvangst zeer goed, de kamer is prachtig, voldoende ruimte, zeer proper, koelkast, zeer goede douche met op alle momenten van de dag goed warm water en krachtige straal, een zeer centrale goede ligging, ik heb echt geen enkel puntje van kritiek, ik heb al heel veel hotels in Azie geboekt via Agoda, deze is beslistééntje uit mijn persoonlijke top drie.
Rob H. Groepen Netherlands, 26 oktober 2011
Goede ligging, goede service

Ligging, Service, Mooie kamer.
8
Mooie ruime schone kamers met perfecte ligging direct aan het Waterfront. Vriendelijk personeel.
Choon K. Zakelijke reizigers Malaysia, 21 oktober 2014
still worth to stay

location, the cleanliness and the service
6,7
Omar M. Groepen Indonesia, 19 oktober 2014
The bathroom smells was terrible

Centrally located, nice building concept, easy access to dept store
6,7
This hotel has easy access to nearby dept store who sells daily things, and it centrally located to the city center, Kuching Statue, and Waterfront. Just about 10 minutes walk to there. But regretly, the staffs of this hotel were not friendly, far from good hospitality, the room no 330 at 3rd floor were smells very bad and we already asked the room services to check what happened and the smell sources but until 2 times we call them, they not coming and until next morning they still avoid our request. Why is that? Does it happened just because we only stay for 1 night? Or because we only booked standard room? I thought that excellent services must generally implemented with any condotions applied. When we going back to the hotel at 11 o'clock, they lobby were dark because they shut down all of the lights in lobby area, why is that? To keep the eficiency of the electricity or what? Because this is my first time to saw the hotel turn the lights off in their lobby area. When we came in, they just turn on the lights, and we don't know why they did that. This hotel has very slow connection of wifi, and they should completed their services in wifi with giving in wifi connection also in standard room. Overall we feel confused and we were wondering why they got best hotel from 1 one most famous travel website in the world, because we felt the opposite.
Chua W. Zakelijke reizigers Singapore, 9 oktober 2014
Nice hotel!

Clean rooms, great location, fast internet
7,7
Hotel is clean and nice. The rooms are decent and the bathrooms are very clean. The hotel is superbly located which makes it easy to move around the nice parts of town.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Abell Hotel KuchingAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - ReceptieAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - VergaderruimteAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Abell Hotel, Kuching

AS-AGWEB-3B05