Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Abell Hotel

22, Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Gastenkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer
Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Badkamer Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Lobby Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Receptie Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Hotel interieur Abell Hotel Kuching - Restaurant
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 80

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 633 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (633)
Sorteer op:
Miguel O. Individuele reizigers Netherlands, 19 september 2013
Uitstekend hotel, goede ligging, goed personeel

Personeel, service, ligging
9
Archana M. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2013
Zeer simpel hotel. Aardige mensen centr gelegen

Kan ik niet opnoemen. Mensen waren vriendelijk.
4,3
Eerste indruk was prima, totdat we op de kamer kwamen! Erg vies tapijt!! Zeer simpele minimale kamer. Geen warm water ook niet met de warm water knop aan! Voor zo'n hotel? En die prijs? Erg slecht! Ontbijt was ok. Aardige medewerkers. Ligging prima. Erg veel lawaai op de gang. Paar keer dubbel gecheckt of de deur open stond zo leek t steeds want zoveel lawaai was er! Maar dit was niet zo. Erg jammer van t abell hotel, meer verwacht. Voor de rest in bed en breakfast/guesthouses verbleven: 3x goedkopen en 10x beter
Maarten L. Individuele reizigers Netherlands, 7 augustus 2013
Keurig hotel

Nette kamer, aardig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding
7,7
Prima verblijf en goede prijs kwaliteit verhouding. Ook trips zijn goed te boeken aan de frontdesk. Het ontbijt is in verhouding wat duurder maar om de hoek zit een barretje waar je goed kunt ontbijten
Maarten L. Individuele reizigers Netherlands, 5 augustus 2013
Goed hotel

Goede service
6,7
Prima verblijf goed ontvangst! Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. De afwerking van de kamers is wat minder en je hebt maar 2 minuten warm water. Wanneer je een tour wil boeken naar bako nat park of een bezoek wil brengen aan de oetan oetans dan kun je dat prima in het hotel regelen. ( prijzen zijn gelijk aan tour operator)
Marit V. (Echt)paren Netherlands, 12 juni 2013
Net hotel, aardig personeel

Mooie ruime kamers, goede locatie, vanuit dit hotel kun je gemakkelijk tours boeken
8
Ronny J. (Echt)paren Belgium, 1 november 2011
Alles perfect in orde, hier kom je graag aan

ligging, netheid, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
9,3
Het is zeer eenvoudig om een review te doen over dit hotel, het gaat er hier zeer profesioneel aan toe, niks wordt aan het toeval overgelaten, ontvangst zeer goed, de kamer is prachtig, voldoende ruimte, zeer proper, koelkast, zeer goede douche met op alle momenten van de dag goed warm water en krachtige straal, een zeer centrale goede ligging, ik heb echt geen enkel puntje van kritiek, ik heb al heel veel hotels in Azie geboekt via Agoda, deze is beslistééntje uit mijn persoonlijke top drie.
Rob H. Groepen Netherlands, 26 oktober 2011
Goede ligging, goede service

Ligging, Service, Mooie kamer.
8
Mooie ruime schone kamers met perfecte ligging direct aan het Waterfront. Vriendelijk personeel.
Chuah K. (Echt)paren Malaysia, 20 juli 2014
not worth that money

location
5
with a cheaper price compare to branded hotel, but still not worth that money, i am in a room without a window and stained coffee glasses. They din even provide you with a proper stir for coffee, instead juz a poor plastic spoon tat seem like goin to melt in hot drinks. Toilet with odor. I would prefer to top up for better hotel rather that this.
Deng L. Groepen Malaysia, 9 juli 2014
Superbly clean, fresh, pleasant smell & well deco

Clean, centrally located & well trainned staff
8,7
Pleasant & memorable. Will strongly recommend to friends
Wai K. Zakelijke reizigers Malaysia, 3 juli 2014
Normal

Everything basic
6
Nothing special

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Abell Hotel KuchingAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - GastenkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - BadkamerAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - LobbyAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - ReceptieAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - Hotel interieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - VergaderruimteAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - Hotel exterieurAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - RestaurantAbell Hotel Kuching - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Abell Hotel, Kuching

AS-AGWEB-3B08