of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Abian Kokoro Hotel

Jalan. Cemara beach No. 9, Sanur, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel interieur Abian Kokoro Hotel Bali - Hotel interieur Abian Kokoro Hotel Bali - Receptie Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurant Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurant
Abian Kokoro Hotel Bali - Spa Abian Kokoro Hotel Bali - Spa Abian Kokoro Hotel Bali - Spa Abian Kokoro Hotel Bali - Badkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Badkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Badkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Badkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer Abian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer
Gebied: Sanur Aantal kamers: 3
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 266 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (266)
Sorteer op:
Wouter B. Individuele reizigers Netherlands, 17 maart 2013
niet hygiënisch, geen fijn hotel

dicht bij het strand.
3,3
toen we aankamen was de kamer niet klaar dus kregen we een 'betere' kamer aangeboden voor de eerste nacht. deze kamer was niet schoon en de handoeken leken net oude vodden. de volgende dag moesten we naar de standaard kamer verhuizen en die was ook niet schoon, vooral de vloer was vies en haren lagen in de badkamer naast het douche putje op de grond. (abian kokoro is een hotel bedoelt voor Japanse reizigers)geen aanrader dus.
Natascha F. (Echt)paren Netherlands, 4 november 2012
leuk hoel waar ze hun best proberen te doen

goedkoop, lekker restaurant beneden
7,7
Wij verbleven begin november in een economy room, Let op, op internet staat het niet duidelijk bij het verschil tussen een standard en economy kamer maar de economy kamers hebben geen balkon en maar een klein raampje met een vaste gordijn ervoor. Het is dus een kamer met weinig zonlicht. Verder krijg je geen zeep en shampoo erbij. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is goed met zelfs een keuze van sashimi! Het restaurant kan soms erg verlaten uitzien waardoor je je mischien af kunt vragen naar de versheid van het eten maar onze ervaring was dat het eten uitstekend was.
Hans V. (Echt)paren Netherlands, 26 januari 2012
ligging in steeg, dichtbij strand

dichtbij strand, goede service
7,7
kamer is prima en schoon,lekker bed. personeel is vriendelijk. een goed verzorgd ontbijt. tevens een voordeel dat het dichtbij het strand ligt. nadeel is dat de kamer grenst aan een kleine parkeerplaats, dit is tevens het uitzicht. er worden scooters verhuurd waardoor er stankoverlast is en tevens tot laat in de avond herrie.
Restaurant tip: hotel is tevens japans restaurant waar je lekker kunt eten. in de dichte nabijheid zijn vooral aan het strand veel restaurantjes.
Danny P. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 21 januari 2012
Goede locatie, kleine kamers

Heerlijk lekker japans restaurantje voor de deur
6
Bij aankomst viel het tegen want de deur was eigenlijk geen deur in de kamer, langs alle kanten dikke spleten waar uw hele hand tussen kon, om het ongedierte buiten te houden, niet echt ideaal. Maar op enkele muggen na, geen beesten in de kamer gehad! DVD speler aanwezig was goed van pas kwam en een heerlijk japans restaurant voor de deur. Het is hier goed voor 1 nacht maar zeker geen 2 in onze ogen.
Gijsbertus V. (Echt)paren Netherlands, 18 januari 2012
heel vriendelijk hotel

dicht bij strand en schoon
10
heel gezellig hotelletje waar het personeel altijd voor je klaar staat en overal bij helpt als je dat wil redelijk goedkopp maar je krijgt dan ook een uitmuntende kamer er voor ,goed ontbijt heerlijk lunch en heel goed diner met een ruime keuze uit verschillende menu's,dichtbij het strand en dichtbij de winkelstraat waar dan ook verschillende bars restaurants zijn om je te vermaken tot laat in de nacht als je dat wilt maar je kunt ook naar het strand waar je lekker kunt zwemmen en relaxen
Sightseeing/attracties tip: dichtbij het strand waar je lekker kunt zwemmen en genieten van je wel verdiende vakantie heerlijk rustig en schoon en ook genoeg watersport gelegenheden om te duiken ,cruising, snorkelen,trips,banana boatride
Gijsbertus V. (Echt)paren Netherlands, 12 januari 2012
heel leuk hotel

dicht bij het strand
10
heel leuk hotel waar we een standaard kamer hebben geboekt maar toen we aan kwamen wow wel als dit een standaard kamer is dan wil ik hier wel mijn vakantie door brengen, waar in ander hotel de kamers superieur noemen is voor kokoro standaard ,wel gewoon perfect ,goede kamers goede ligging net van het strand waar het rustig zwemmen is en genoeg actieviteit om een vakantie door te brengen eventueel ook met kinderen. boottrips naar lombok geen probleem, prijzen zijn pittig maar dat komt door de resorts in de buurt maar met een beetje pingelen kun je je een hoop geld besparen,dit hotel heeft een japanse keuken dus ook veilig om te eten.
Uitgaansleven tip: de ene kant het strand en naar de nadere kant nachtleven en klein wilnkel straat waar je ook goed kunt eten en met een motor (brommer) kun je een heel eind komen
Theo L. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2011
Gezellig hotel en service met een griffel

ruime kamers en goed ontbijt
9,3
de accomodatie is zeer goed, jammer dat er geen zwembad is. de personeel is zorgzaam en klant vriendelijk.
Sightseeing/attracties tip: fietsen is een alternatieve vervoermiddel en je komt snel eb°n overaal.
Johannes O. (Echt)paren Netherlands, 12 augustus 2011
Eenvoudig, maar net en sympathiek hoetel

Centraal gelegen, gunstige pris, nette kamer en badkamer, voldoende voorzieningen, aardig personleel
9,3
abian kokoro is geen luxe resort aan zee met zwembad, maar wel een prima hotel met nette kamers en schone badkamers. de afstand tot het strand is 5 minuten lopen en slechts 1 minuut naar de dooraande straat met winkels en restaurants. het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. het hotel heeft een aantal fietsen waarvan je gratis gebruik kunt maken. voor het ontbijt kun je kiezen uit een aantal opties.
Uitgaansleven tip: Met de fiets van het hotel het pad langs het strand volgen naar het museum Le Mayeur.
Budiati S. (Echt)paren Indonesia, 14 augustus 2014
Best in price

Clean room, friendly staff, and near beach.
9
I just stay one night in Abian Kokoro, but the feel comfi. The staff so helpfull. Near a lot restaurant just in walk. I will stay there again
Kelvin L. Individuele reizigers Singapore, 27 juli 2014
Good budget hotel in great location

Location, cleanliness, customer service
8,3
Good budget hotel that is value for money in a good location. Within walking distance to beach and nearby main street. Decent breakfast. Room had a few mosquitoes and tv was not so clear but otherwise this is a good hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Abian Kokoro Hotel BaliAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel interieurAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel interieurAbian Kokoro Hotel Bali - ReceptieAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - SpaAbian Kokoro Hotel Bali - SpaAbian Kokoro Hotel Bali - SpaAbian Kokoro Hotel Bali - BadkamerAbian Kokoro Hotel Bali - BadkamerAbian Kokoro Hotel Bali - BadkamerAbian Kokoro Hotel Bali - BadkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - BadkamerAbian Kokoro Hotel Bali - Eten en drinkenAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - GastenkamerAbian Kokoro Hotel Bali - Hotel exterieurAbian Kokoro Hotel Bali - RestaurantAbian Kokoro Hotel Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C01