of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Abidos Hotel Apartment

Dubailand, Dubailand, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Badkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Badkamer Abidos Hotel Apartment Dubai - Business Center Abidos Hotel Apartment Dubai - Fitnessruimte Abidos Hotel Apartment Dubai - Zwembad
Abidos Hotel Apartment Dubai - Kinderclub Abidos Hotel Apartment Dubai - Faciliteiten Abidos Hotel Apartment Dubai - Faciliteiten Abidos Hotel Apartment Dubai - Vergaderruimte Abidos Hotel Apartment Dubai - Vergaderruimte Abidos Hotel Apartment Dubai - Receptie Abidos Hotel Apartment Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Dubailand Aantal kamers: 132
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 131 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
5,4
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (131)
Sorteer op:
Naima M. Individuele reizigers Netherlands, 24 oktober 2013
leuk

service, fitness, zwembad
8,7
nice!!!
Mickel H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 9 september 2013
Grote en schone appartement. Hotelservice.

Ruime, schone appartement. Vriendelijk personeel. Hotelservice.
7,3
In één woord "uitstekend". Wel even zoeken. Auto is vereist. We hebben een prettig verblijf gehad. Onze bagage, die niet in onze huurauto pastte, werd gratis naar de airport vervoerd.
Ahmed O. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2013
Prima hotel met goed service

Super schoon en grote kamers met prima indeling. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
9,3
Locatie ligt op afstand van 25km van de airport vandaan. Prima ligging voor mensen die naar rust en conform zoeken. Ideaal voor gezinnen met alle nodige voorzieningen. Kamers en bedden worden elke dag schoongemaakt. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Abdullah S. (Echt)paren Oman, 9 oktober 2014
Comfortable with bad location

Spacious apartments
7,3
Fawzi A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 4 oktober 2014
Good stay

Very nice hotel and quite
8
I enjoy my stay for 7days with my family
Fawzi A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 4 oktober 2014
Nice stay

Clean, quite, free parking
6
I stayed 7days at this hotel and it was fastantic. Everything was ok.
Abdulla J. (Echt)paren United Arab Emirates, 30 september 2014
grate

room . parking. quite
9,3
Its quite hotel and littel far from the city but its evry nice place
Abdulla J. (Echt)paren United Arab Emirates, 27 september 2014
quite hotel

rooms.quite.parking
9
Nice apartment every things you will git it inside . big apartment. and quite hotel im really like a room .pool .massage.gym not thats much
Zayed A. Gezinnen met jonge kinderen Yemen, 29 augustus 2014
Away from home

Clean,big,service
9,7
we booked for 1 week and it's our 2nd time , we enjoyed the stay. This time they have provided us microwave.
Abdulla J. (Echt)paren United Arab Emirates, 27 augustus 2014
great

big apartment.quite.check in fast
9,3
its great. nice hotel every things they have , I really engoy

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Abidos Hotel Apartment DubaiAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - GastenkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - BadkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - BadkamerAbidos Hotel Apartment Dubai - Business Center Abidos Hotel Apartment Dubai - FitnessruimteAbidos Hotel Apartment Dubai - ZwembadAbidos Hotel Apartment Dubai - KinderclubAbidos Hotel Apartment Dubai - FaciliteitenAbidos Hotel Apartment Dubai - FaciliteitenAbidos Hotel Apartment Dubai - VergaderruimteAbidos Hotel Apartment Dubai - VergaderruimteAbidos Hotel Apartment Dubai - ReceptieAbidos Hotel Apartment Dubai - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Abidos Hotel Apartment, Dubai

AS-AGWEB-3C05