of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlijn, Duitsland 10115 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Receptie Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Lobby
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Vergaderruimte Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Vergaderruimte Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/Lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/Lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Zwembad Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Restaurant
Gebied: Mitte Aantal kamers: 139

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 208 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,5
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (208)
Sorteer op:
Gerardus W. (Echt)paren Netherlands, 12 mei 2014
Het is werkelijke een tophotel. Prachtige kamers!

Hele mooie luxe kamer, heerlijk ontbijt met veel keuze, prima bedden
9,7
We hebben genoten van de luxe van het hotel en het uitgebreide heerlijke ontbijtbuffet. Het hotel ligt vlak bij een metrostation waardoor de hele stad snel en goed te bereiken is. We waren zeer onder de indruk van de stad.
Bart C. (Echt)paren Belgium, 8 december 2013
superhotel, uitstekende prijs/kwaliteit

Mooie ruime kamers,
8,3
Prima service, verzorgde kamer, enig minpuntje kwaliteit bed derde reiziger
Willem H. (Echt)paren Netherlands, 17 februari 2013
Goed hotel met zeer mooie kamers en goede service

Kamer,ontbijt, bediening
8,3
Keurig hotel waarbij de kamers netjes ingericht zijn.
Geert M. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 23 augustus 2012
ruime stijlvolle en lekkere locatie

proper, veilig, ruim, eco minded, gezellig appartement hotel
7,7
in lobby iets meer ruimte voor internet connectie maken (nu achter hoekje in restaurant) ok locatie, hoewel omliggende gebouwen weinig uitstralen, toch het beste gemaakt voor gezellige entree en terrasje. Goede locatie, net in der "Mitte", grootste bezienswaardigheden op wandelafstand, ook met kinderen. Verzorgd zwembad, tafeltjes op binnenplein zouden nog gezelliger zijn, moest je er iets kunnen drinken. Te dure parking in hotelkelder.
Sightseeing/attracties tip: neem de Sightseeing citybus (of niet touristenlijn 100 of 200) om de stad te ontdekken, daarna kan je kiezen wat te zien, zelfs in combinatie met deze goed georganiseerde hop on, hop off bussen. Jammer dat er geen Nederlandse vertaling in de bussen was. (kinderen net te jong om andere talen voldoende te verstaan)
Sandra O. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2012
centraal gelegen hotel, schoon, modern, aanrader

centraal gelegen, grote kamers (appt), schoon
7,3
Vriendelijk personeel, schoon en modern hotel. Centraal gelegen, taxi stand plaats om de hoek.
Sightseeing/attracties tip: Sla het over toeristische check point charlie museum over en ga naar het geheel gratis Topografie des Terrors voor een geschiedenis les.
Cees V. (Echt)paren Netherlands, 6 mei 2012
sfeervol hotel met veel ruimte en intimiteit

ruim appartement met frisse en moderne inrichting en design badkamer
9,3
adina hauptbahnhof straalt een juiste balans van ruimte, gastvrijheid en intimiteit uit. Het 2 persoonsappartement bestaat uit een ruime slaapkamer met een spiegelwand tegenover het relaxed liggende box spring bed. Ondanks de ligging nabij het charitas ziekenhuis wordt je sávonds en s'nachts niet wakker gemaakt door de sirenes van de ambulances. Alleen als je naar buiten kijkt ben je je bewust van het ziekehuis. De douche/badkamer is modern ingericht en straalt luxe en warmte uit. Verder is de service en attitude van het personeel van de ontvangstbali als het restaurant optimaal en zeer gastvrij. Als laatste is de ontspanningsruimte met zowel de sauna als het zwembad een welkome aanvulling op het comfort van het hotel.
Anthony P. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 30 september 2014
Adina wonderful

Service, Design, Comfort
9,3
We had an amaing stay. It was perfect for the Berlin marathon as it was 1.5 km away from the start and finish line. While we were away, our children could easily go to the nearby museums and playground. The grocery was accessible fr our needs in our 1bdroom apt with amenities good for cooing and laundry as well Constance is an amazing receptionist who was very helpful to us about our needs. For the price we paid though I would have expected free wifi and breakfast . Everything else was amazing. :)
Matthew O. (Echt)paren Australia, 28 september 2014
Good stay nice apartments

Laundry self service in rooms comfy bed. Lots of space
7,7
Good stay . Big rooms and great apartments. Location just ok but is short walk to places and central train near by Laundry self service in rooms comfy bed. Lots of space
Anthony K. (Echt)paren Australia, 19 september 2014
Great City

Good Room, Well appointed, Good Restaurant
8
Adina suited our requirements for our stay in Berlin
Leonard C. (Echt)paren Australia, 18 september 2014
Adina Hauptbahnhof Berlin

The room was spacious. The staff were great and the hotel overall was great.
9
Our stay was very good with the only problem being the internet wifi connection, which was paid for and very ordinary having to repeatedly sign in .

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlijnAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - ReceptieAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - VergaderruimteAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - VergaderruimteAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - ZwembadAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - FitnessruimteAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - KinderclubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - KinderclubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - ZwembadAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Bar/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof, Berlijn

AS-AGWEB-3B04