Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ah Shan Hostel

Room 1406, Sincere House, 83 Argyle Street, Mongkok gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 2925 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,9
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (2925)
Sorteer op:
Michael J. Individuele reizigers Netherlands, 3 november 2014
te klein

ligging
5,3
ligging was goed. maar hygiene was beetje slecht, vooral handdoeken ende douche/ wc was beetje vies.plus..geen klusje in de kamer , deurslot was van zeer goedkope sloten ,dat gaf minder veilig gevoelens.
Rapporteer deze beoordeling
Christiaan S. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2013
simpel en goed

centraal gelegen,goedkoop en eenvoudig
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Remco S. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2012
Vlakbij metrostation, midden in Mong Kok

Dichtbij metrostation en winkels
6
We hebben geen vergelijkingsmateriaal binnen Hong Kong maar vergeleken met andere hotels in ZO Azie was het klein en duur. Relatief was dit nog een van de goedkoopste en best gewaardeerde.We hebben er drie nachten gelogeerd. Soms duurde het even voordat de lift kwam maar de wachttijd was nooit te lang. De kamer was schoon, maar klein, douche boven de WC. Heet water, airco en ventilatie en TV werkte prima. Op de gang is gratis heet en koud water en kun je gebruikmaken van een koelkast. Metro en busstations zijn letterlijk om de hoek. In de buurt is het om 23.00 uur drukker op straat dan om 11.00 uur. Een bijzondere ervaring. In drie dagen is een keer onze afvalbak geleegd, verder is er niet schoongemaakt en werden handdoeken niet vervangen. De kamer die wij hadden (1505) had nauwelijks geluid van buiten.
Hotel kenmerken tip: Het Hotel is op de 14e en 15e verdieping. Receptie op de vijftiende. Er zijn meerdere ingangen op straatniveau. In eerste instantie wat lastig te vinden.
Rapporteer deze beoordeling
Clarence M. Groepen Singapore, 2 februari 2016
had a comfortable stay

location, comfort, safety
8,3
overall, we had a great experience in Ah Shan hostel. although we had to ask for our towels (not given upon arrival or not inside the room), everything seems to be in order. we had a hard time looking for the place in the beginning as we were looking for the Ah Shan Hostel signage which we did not find until we saw that there was only one SINCERE HOUSE where we entered and found the hostel. the reception was fast and friendly despite the language barrier. on the way to the room was a bit scary at first as we did not know what to expect but once inside the room, it was very cozy despite its small size and it was clean. with hot water for shower. beds and pillows were comfortable as well as the comforter they provided which made it very cozy despite the cold weather. location was great as it was easy for us to go to the tourists sports using the MTR which was a walking distance away. only downside was the loud noise from the studio near the room but they only played until around 10pm.
Rapporteer deze beoordeling
Ng J. Groepen Singapore, 31 januari 2016
Highly recommended

Clean Hotel, Good Location, Value for money
8
Great location, near to MTR and shopping area.
Rapporteer deze beoordeling
Ng J. (Echt)paren Singapore, 31 januari 2016
Good Location

Near to Mongkok MTR and Ladies' Street.
8,3
Staff is friendly and helpful. Room is small and they do not provide towels. Location is good. Short walking distance to MTR and Ladies' street.
Rapporteer deze beoordeling
Ng J. Groepen Singapore, 31 januari 2016
Highly recommended

Good location, accessibility and clean hostel.
8
I like the safe environment of the building.
Rapporteer deze beoordeling
Leila H. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 31 januari 2016
My stay at Ah Shan

location, food, shopping
8
My stay at Ah Shan is a breeze, hassle-free in terms of food, shopping and transport. I would definitely book again at Ah Shan!
Rapporteer deze beoordeling
Leila H. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 31 januari 2016
Ah Shan location is best !

Transport is easy, very close to shopping centers, so many restaurants around
8,3
Our stay is nice and easy. If you are on a budget and looking for a place to stay located centrally , Ah Shan Hostel is highly recommended
Rapporteer deze beoordeling
Bong K. Zakelijke reizigers Malaysia, 30 januari 2016
good location

good location, clean room, near mtr
8,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Ah Shan Hostel Hong KongAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel interieurAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel exterieurAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel exterieurAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - ReceptieAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel interieurAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - UitzichtAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - Faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06