of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ah Shan Hostel

Room 1406, Sincere House, 83 Argyle Street, Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Dragon Inn (A-Inn)
Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Hotel interieur Ah Shan Hostel Hong Kong - Uitzicht Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving Ah Shan Hostel Hong Kong - Badkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Badkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer
Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving Ah Shan Hostel Hong Kong - Faciliteiten Ah Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Ah Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Ah Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving Ah Shan Hostel Hong Kong - Faciliteiten Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving Ah Shan Hostel Hong Kong - Faciliteiten Ah Shan Hostel Hong Kong - Omgeving
Gebied: Mongkok gebied Aantal kamers: 66
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 2230 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,0
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (2230)
Sorteer op:
Christiaan S. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2013
simpel en goed

centraal gelegen,goedkoop en eenvoudig
6,3
Remco S. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2012
Vlakbij metrostation, midden in Mong Kok

Dichtbij metrostation en winkels
6
We hebben geen vergelijkingsmateriaal binnen Hong Kong maar vergeleken met andere hotels in ZO Azie was het klein en duur. Relatief was dit nog een van de goedkoopste en best gewaardeerde.We hebben er drie nachten gelogeerd. Soms duurde het even voordat de lift kwam maar de wachttijd was nooit te lang. De kamer was schoon, maar klein, douche boven de WC. Heet water, airco en ventilatie en TV werkte prima. Op de gang is gratis heet en koud water en kun je gebruikmaken van een koelkast. Metro en busstations zijn letterlijk om de hoek. In de buurt is het om 23.00 uur drukker op straat dan om 11.00 uur. Een bijzondere ervaring. In drie dagen is een keer onze afvalbak geleegd, verder is er niet schoongemaakt en werden handdoeken niet vervangen. De kamer die wij hadden (1505) had nauwelijks geluid van buiten.
Hotel kenmerken tip: Het Hotel is op de 14e en 15e verdieping. Receptie op de vijftiende. Er zijn meerdere ingangen op straatniveau. In eerste instantie wat lastig te vinden.
Tuoqian X. (Echt)paren China, 28 augustus 2014
it's comfortable than others

clean, quiet, traffic conveniece
9
Eugenia M. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 22 augustus 2014
Happy First Time for my Kids

Location, Value for Money, Cleanliness
8,7
Shannon C. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 19 augustus 2014
Great Hostel and Recommended to ALL

Air-con, Tickets Booking with discount service, Location
9,3
My stay at the hostel was good and i would recommended it to all travellers that are looking for just a simple place to rest and set off for the next day. Location and price was the best you can actually find.
Wei L. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 15 augustus 2014
Great Location

Great Location, clean, decent for budget stay
7,3
It's an old building , with many different hostels. You pay what you get.The owner is friendly, Its quite near to Mong Kok MT
Camila T. (Echt)paren Singapore, 11 augustus 2014
Ah Shan Hostel

value for money, location and good food around hostel
6
Stay at Ah Shan hostel was average. The hostel staff (an old uncle) was very rude. Upon check-in, we discovered that the room was a twin room instead of double that we booked. We then wanted to clarify if we had the right room. We were told off by the uncle stating that "this is the cheapest hotel in the world" and that we were being "fussy". But after that we were assisted by another auntie that only a twin room was available.
Maria D. Groepen Philippines, 8 augustus 2014
Ah Shan Hostel

location
4
very tiny bathroom
Jens W. Individuele reizigers Germany, 8 augustus 2014
Tiny room, central location

Central location, nice staff,
7,7
Getting a cheap room in central Kowloon means torpedo chamber room size. So Ah Shan hostel is no exception. Most of the room is filled by the bed, so there is not much space left to store clothes or luggage. Towel and hangers are available on request. Room and bathroom were clean, Wifi was sometimes in trouble. Big disadvantage of the Sincere House building in which the Hostel is located are the few lifts. There is often a queue of people waiting to use them. The hostel is not far from Mongkok MTR station and several street markets.
Ka Y. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 7 augustus 2014
clean and tidy

clean,good location, and tidy
8
Worth this price!staff are helpful

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ah Shan Hostel Hong KongAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel interieurAh Shan Hostel Hong Kong - UitzichtAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerAh Shan Hostel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - OmgevingAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel exterieurAh Shan Hostel Hong Kong - Hotel exterieurAh Shan Hostel Hong Kong - ReceptieAh Shan Hostel Hong Kong - FaciliteitenAh Shan Hostel Hong Kong - BadkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - ReceptieAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - GastenkamerAh Shan Hostel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Ah Shan Hostel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C01