of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ajanta Hotel

36, Arakashan Road, Ram Nagar, Diagonally Opposite to Church, New Delhi, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Plattegronden Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Suite
Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Hotel exterieur Ajanta Hotel New Delhi - Lobby Ajanta Hotel New Delhi - Badkamer Ajanta Hotel New Delhi - Badkamer Ajanta Hotel New Delhi - Business Center Ajanta Hotel New Delhi - Gastenkamer Ajanta Hotel New Delhi - Badkamer Ajanta Hotel New Delhi - Badkamer Ajanta Hotel New Delhi - Lobby Ajanta Hotel New Delhi - Badkamer Ajanta Hotel New Delhi - Hotel exterieur
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 676 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
7,4
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (676)
Sorteer op:
Gerrit S. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 februari 2012
Midden in het echte (hectische) leven van Delhi

Op loop afstand van het spoorweg station
7
Personeel en leiding zijn ordentelijk en vriendlijk. Gereserveerde kamer bleek bij nachtelijke aankomst niet meer voorhanden, aangeboden alternatieve kamer was van mindere kwaliteit! Ontbijt is naar Indiase maatstaven aan de dure kant.
Hans L. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2012
Redelijk hotel

Locatie was prima
6,7
Wij hadden een kamer zonder ramen, hetgeen een beetje benauwd aanvoelde. De kamer zelf was ook behoorlijk basic en viel een beetje tegen. De service in het hotel was verder prima.
Peter S. (Echt)paren Netherlands, 12 januari 2012
Service met en glimlach

Vlakbij treinstation en vliegveld
7,7
bij aankomst bij het ajanta hotel werden wij hartelijk ontvangen . we hebben helaas niet in het ajanta hotel gezeten, maar aan de overkant sweet home , wat op zicht niet verkeerd was. we sliepen wel aan de verkeerde kant , waar het erg gehorig was qua verkeer . maar ondanks alles , vinden wij het personeel erg behulpzaam en vriendelijk, wat je ook maar vroeg . het was nooit teveel. op zicht mooie en schone kamers . in deze straat was dit de mooiste en beste hotel wat wij kunnen aanbevelen.
Liselot L. Individuele reizigers Netherlands, 14 juni 2010
Prima Hotel

Lekker in de drukte en erg centraal
6,7
Hotel is prima. Ligging is prima. Erg behulpzaam. Opdringerig met het verkopen van toeristische trips.. deze kun je denk ik beter boeken bij een toeristen office. Had nog een nacht bij geboekt met ontbijt. En toen ik uit checte moest ik bij betalen. Dat heb ik dus niet gedaan. Vond ik erg flauw. Maar verder ok. je zit echt midden in Delhi midden in de Drukte maar veilig.. Ben vrouw alleen maar alles ok!!
Tip: Als het boven de 40 graden is. Huur dan lekker een taxi voor de heledag met airco. Die man laat je alles zien en wacht zolang jij wilt als je iets wilt gaan bekijken of eten. Kost je 800 rupee. Niet meer betalen..
Jaap B. (Echt)paren Netherlands, 6 januari 2010
Een goed aankomsthotel in Delhi

Niet al te er van Vliegveld, in het centrum van Delhi, en ophaalservice van Vliegveld
7
Al met al een goed hotel, goede kamers, minder goede kamers, wij troffen het met het penthouse. Ligt aan een drukke straat, aan de ene kant leuk, aan de andere kant, rumoerig. Personeel was zeer behulpzaam, meestel zeer vriendelijk. Konden zelfs midden in de nacht, als we honger hadden, nog een eitje bestellen.Ook met het organiseren van bv een rondtour waren ze zeer behulpzaam. Het meeste hadden we zelf al geregeld, was dus niet meer nodig.
Sightseeing/attracties tip: goed in het centrum gelegen hotel, je zit echt midden in de hectiek
Daphne P. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 mei 2008
Handige lokatie

Handige lokatie: dichtbij het treinstation en Caunnaught Place. Een goed (en schoon!) alternatief als je niet in de goedkope backpackersstraatjes wilt zitten. Ook veilig voor (alleenreizende) vrouwen.
8
Prima om 1 of 2 nachten te verblijven, schoon en veilig, handige lokatie. Behulpzaam personeel. Standaard voorzieningen, maar prettig om even bij te komen van de drukte. 's Avonds is de straat wat minder goed verlicht, dus vervoer per tuktuk of taxi is aan te raden ipv lopen. Faciliteiten veel beter dan in de typische backpackers hostels in de buurt. Het eten is ook prima.
Hotel kenmerken tip: Vraag bij de boeking om een kamer met een raam.
Chelsea N. (Echt)paren United States of America, 14 december 2014
Excellent hotel with amazing staff

The staff, the rooms and the services
10
The staff at Ajanta are friendly, honest and genuine. They have the customers best interest in mind. We had some trouble with some SAMs outside of the hotel, but when we explained it to the staff they did everything in their power to help us correct it. If you stay at Ajanta, definitely use their travel services.
Pojen T. Individuele reizigers Taiwan, 10 december 2014
Nice hotel, value for money

Spacious room. Nice food. Good location.
8
An old hotel with nice renovation. I booked a Surperior room which was really spacious, with several drawers and closet to put stuff. The big desk was very comfortable with for some computer work. Airport free-pick-up was nice and smooth. The room service food was nice. But the free breakfast was sloppy...if you are not a fan for indian food, you might only have butter/jam for toast for breakfast. The hotel's business is surely prerrt good. Stream of tourists kept pouring in the lobby. And maybe that was why their service was kind of slow I called three times and waited almost 30 mins for the in-room wifi password. Overall it was a nice stay, and i would consider to com back.
Dewi P. Groepen Indonesia, 7 december 2014
Quite good location, good hotel with the price we

Quite decent hotel with the price we got
6,3
We only stayed only for 1 night. The hotel looks a bit old, interesting interior. Quite decent bed and bed area for the price that we got. The bathroom was clean, nothing really amazing, but OK. The staffs were really helpfull. The wifi was come with voucher that will expire in 24hours and can only be used for 1 device. 2 of us were given 1 voucher each. Generally, for the price that we got, this hotel was quite OK. Kind staffs and quite clean hotel.
Ahmed S. Zakelijke reizigers Maldives, 7 december 2014
Good experience

Clean room, helpful staff
3,7
Stayed overnight at same hotel on my return trip. Wifi was slow this time. And although the Airport pickup is included in the room package, they make you pay for the parking in the Airport. It's fine having to pay but it should be mentioned on the booking page or somewhere that it will be charged to the customer. The staff were helpful as always.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ajanta Hotel New DelhiAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - PlattegrondenAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - Hotel exterieurAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - Business Center Ajanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - Hotel exterieurAjanta Hotel New Delhi - Balkon/TerrasAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - RestaurantAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - Hotel exterieurAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - EntreeAjanta Hotel New Delhi - Balkon/TerrasAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - SuiteAjanta Hotel New Delhi - BadkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - LobbyAjanta Hotel New Delhi - GastenkamerAjanta Hotel New Delhi - GolfbaanAjanta Hotel New Delhi - Eten en drinkenAjanta Hotel New Delhi - TuinAjanta Hotel New Delhi - FitnessruimteAjanta Hotel New Delhi - PlattegrondenAjanta Hotel New Delhi - Eten en drinkenAjanta Hotel New Delhi - FitnessruimteAjanta Hotel New Delhi - Plattegronden


AS-AGWEB-3A08