Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Alam Sari Keliki Hotel

Tromol Pos 03, Desa Keliki Tegallalang, Ubud, Bali, Indonesië 80561 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Village Stay Room Hotel
Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Gastenkamer Alam Sari Keliki Hotel Bali - Spa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Zwembad Alam Sari Keliki Hotel Bali - Hotel exterieur Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Restaurant Alam Sari Keliki Hotel Bali - Balkon/Terras Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Suite Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken
Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Restaurant Alam Sari Keliki Hotel Bali - Lobby Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Tuin Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Zwembad Alam Sari Keliki Hotel Bali - Badkamer Alam Sari Keliki Hotel Bali - Spa
Gebied: Ubud Aantal kamers: 13
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 99
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
6,7
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (99)
Sorteer op:
Roelof B. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2014
mooiste hotel tijdens onze rondreis

ligging, personeel, restaurant
10
Rapporteer deze beoordeling
Eveline D. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 30 november 2012
Idyllische omgeving en gastvrije mensen

gastvrijheid, natuur, cultuur
7,3
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het uitzicht is prachtig! Je hoort veel geluiden uit de natuur, maar ook de scooters op de weg beneden. Fijn zwembad voor de kinderen en een fantastische wandeling door tuin en aangrenzend dorpje!
Rapporteer deze beoordeling
Thijs J. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2012
Mooie omgeving, wel een eindje van Ubud

Omgeving hotel, behulpzaam personeel, gratis shuttle naar Ubud, gratis tour door Ubud
7
het hotel is verouderd. dit is vooral te zien in de kamers (incl badkamers). kluis werkte niet en dat werd niet opgelost gedurende ons verblijf.
Hotel kenmerken tip: vraag voor een tour in ubud of bali maar dewa. ontzettend aardige man die veel weet van de balinese gebruiken.
Rapporteer deze beoordeling
Yvette H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 mei 2012
super hotel ver uit de drukte van ubud

rust, ruime kamers, gratis transfer naar ubud stad
8,3
fantastisch hotel op ongeveer een half uur van ubud. heerlijk grote kamer met bad, groot genoeg voor ons drieen. zwembad is ook voor de kleintjes onder ons geschikt en restaurant is heerlijk. een minpuntje is de drukke weg die bij het hotel ligt
Rapporteer deze beoordeling
Yvette H. (Echt)paren Netherlands, 21 mei 2012
mooi hotel met kamers rondom zwembad

rustig, gratis transport naar ubud, ruime kamers
8
prima hotel buiten het centrum van ubud. er worden echter gratis shuttlebussen aangeboden van en naar ubud waardoor je toch de mogelijkheid hebt om genoeg van ubud te zien. prachtige omgeving om veel te wandelen om daarna heerlijk bij te komen aan het zwembad.
Rapporteer deze beoordeling
Everdina T. Individuele reizigers Netherlands, 19 maart 2012
mooi concept, prachtig uitzicht en prettige sfeer

het concept: ecologisch en samen met de lokale gemeenschap; het uitzicht
8
Ik heb een heerlijk verblijf gehad in dit resort. Ik was er gedeeltelijk voor werk en heb op zaterdag, voorzien van heerlijke verse sapjes, lekker kunnen werken al was het geluid van de weg net onder het resort af en toe wel wat storend (zeker als je denkt echt ver weg van de drukte te zitten). Zwembad was heerlijk: lekker van temperatuur en diepte, met een prachtig uitzicht. Eten was prima, ik vond het ontbijt ook goed en voldoende. De kamer was ook prima: netjes en comfortabel genoeg, mijn kamer had zelfs zijn eigen tjitjak... Het concept vond ik mooi: mensen uit Keliki zelf vormden het personeel. Ook het uitje naar het dorp en door de eigen moestuin was erg leuk. leuk om te zien hoe cacao, koffie en kaneel nu groeien, bijvoorbeeld
Rapporteer deze beoordeling
Erin M. Individuele reizigers Canada, 31 mei 2015
Very relaxing stay

The staff and service. The surroundings. The beds.
8,3
The rooms were beautiful and had suuuuuper comfortable beds. We had a cooking class organized by them in a local village nearby and I can't recommend it highly enough. It was fantastic and the lead chef (Made) was thorough and had a wonderful sense of humor. Our shuttle driver (Dewa) was a gentle and wise soul with plenty of interesting tidbits about Balinese culture and tradition to share on the rides. I'm not sure I've ever met nicer people in my travels. Stay here absolutely.
Rapporteer deze beoordeling
Hanh M. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 1 mei 2015
Wonderful hotel - excellent service and location

Location, service, good value for money
10
We are a group of family members: 3 adults and 2 children. We love the atmosphere of the location where the hotel located. The trees, swimming pool, foods, all are excellent. Hotel has shuttle bus to pick up/drop off 4 times a day which is very convenient for tourists. Staffs there are very service oriented...they would do everything they could to make you enjoy the stay there. We would definitely come back again.
Rapporteer deze beoordeling
Annemiek S. Individuele reizigers Netherlands, 4 oktober 2014
The real Balinese life

kindly staff, very good food, service
9,3
For the 2nd time we have spent our holiday in beautiful Alam Sari resort early October . We had a suite this time between the palm trees with panoramic views ! Again, the staff were very friendly and very helpful. We felt us real guests. At breakfast they served home made jam made from fruit from their own garden. Delicious !! This time we have had a [free ] walking village tour through the middle of the rice fields with guide Dewa. He told us all the interesting things about the organic garden and the small village Keliki where he lives. He also explained much about local Balinese history. Alam Sari support this small village to share a part of the income with the locals. People from Keliki works for Alam Sari. We think this is a very good initiative. A cooking class is one of these initiatives. We followed the cooking class and with the local cook Made we prepared five delicious dishes which we have eated of course! Here we have learned a lot ! All fresh from their own garden and cook on a real wooden oven is quite different from the gas we use at home.
Rapporteer deze beoordeling
Harald K. Individuele reizigers Germany, 29 september 2014
Very good

Super friendly stuff, great location. Some traffic noise though. It's not brand new, but great value for the money.
9
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Alam Sari Keliki Hotel BaliAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - GastenkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - SpaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - Hotel exterieurAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - Balkon/TerrasAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - SuiteAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - LobbyAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - TuinAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - BadkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - Spa

Beoordelingen door klanten - Alam Sari Keliki Hotel, Bali

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01