Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Alam Sari Keliki Hotel

Tromol Pos 03, Desa Keliki Tegallalang, Ubud, Bali, Indonesië 80561

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 102 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
6,7
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (102)
Sorteer op:
Roelof B. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2014
mooiste hotel tijdens onze rondreis

ligging, personeel, restaurant
10
Rapporteer deze beoordeling
Eveline D. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 30 november 2012
Idyllische omgeving en gastvrije mensen

gastvrijheid, natuur, cultuur
7,3
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het uitzicht is prachtig! Je hoort veel geluiden uit de natuur, maar ook de scooters op de weg beneden. Fijn zwembad voor de kinderen en een fantastische wandeling door tuin en aangrenzend dorpje!
Rapporteer deze beoordeling
Thijs J. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2012
Mooie omgeving, wel een eindje van Ubud

Omgeving hotel, behulpzaam personeel, gratis shuttle naar Ubud, gratis tour door Ubud
7
het hotel is verouderd. dit is vooral te zien in de kamers (incl badkamers). kluis werkte niet en dat werd niet opgelost gedurende ons verblijf.
Hotel kenmerken tip: vraag voor een tour in ubud of bali maar dewa. ontzettend aardige man die veel weet van de balinese gebruiken.
Rapporteer deze beoordeling
Yvette H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 mei 2012
super hotel ver uit de drukte van ubud

rust, ruime kamers, gratis transfer naar ubud stad
8,3
fantastisch hotel op ongeveer een half uur van ubud. heerlijk grote kamer met bad, groot genoeg voor ons drieen. zwembad is ook voor de kleintjes onder ons geschikt en restaurant is heerlijk. een minpuntje is de drukke weg die bij het hotel ligt
Rapporteer deze beoordeling
Yvette H. (Echt)paren Netherlands, 21 mei 2012
mooi hotel met kamers rondom zwembad

rustig, gratis transport naar ubud, ruime kamers
8
prima hotel buiten het centrum van ubud. er worden echter gratis shuttlebussen aangeboden van en naar ubud waardoor je toch de mogelijkheid hebt om genoeg van ubud te zien. prachtige omgeving om veel te wandelen om daarna heerlijk bij te komen aan het zwembad.
Rapporteer deze beoordeling
Everdina T. Individuele reizigers Netherlands, 19 maart 2012
mooi concept, prachtig uitzicht en prettige sfeer

het concept: ecologisch en samen met de lokale gemeenschap; het uitzicht
8
Ik heb een heerlijk verblijf gehad in dit resort. Ik was er gedeeltelijk voor werk en heb op zaterdag, voorzien van heerlijke verse sapjes, lekker kunnen werken al was het geluid van de weg net onder het resort af en toe wel wat storend (zeker als je denkt echt ver weg van de drukte te zitten). Zwembad was heerlijk: lekker van temperatuur en diepte, met een prachtig uitzicht. Eten was prima, ik vond het ontbijt ook goed en voldoende. De kamer was ook prima: netjes en comfortabel genoeg, mijn kamer had zelfs zijn eigen tjitjak... Het concept vond ik mooi: mensen uit Keliki zelf vormden het personeel. Ook het uitje naar het dorp en door de eigen moestuin was erg leuk. leuk om te zien hoe cacao, koffie en kaneel nu groeien, bijvoorbeeld
Rapporteer deze beoordeling
Judith A. (Echt)paren United States of America, 12 mei 2016
Alam sari
5,3
Staff fantastic and available. Services excellent. Owner needs to work on up keep. The pictures were probably taken about 10-15 years ago. Walkways crumbling. Many steep stairs for access, so not good for elderly. Rat problem in our bungalow. Furnishings nice but getting old. Staff was the best! Free shuttle, also can make arrangements for extra pickups. Mostly the complaints toward owners up keep.
Rapporteer deze beoordeling
James P. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 26 augustus 2015
Staff, food and local tour was excellent.

Staff, food, local tour.
8
The stay was great for the food, staff and tour. The only negative we had was the close proximity with the very noisy road. However we knew this prior to booking and the hotel cannot do anything about the noise and in fairness the later the evening gets the quiter it gets. On this negative point the positives are fantastic. The food is some of the best myself and my indonesian wife have had in Bali. The tour was fantastic and a real local insight into the way of life here in Bali away from mainstream commercialism and tourism. 3 star hotel that was really good value thanks for having us 😃
Rapporteer deze beoordeling
Erin M. Individuele reizigers Canada, 31 mei 2015
Very relaxing stay

The staff and service. The surroundings. The beds.
8,3
The rooms were beautiful and had suuuuuper comfortable beds. We had a cooking class organized by them in a local village nearby and I can't recommend it highly enough. It was fantastic and the lead chef (Made) was thorough and had a wonderful sense of humor. Our shuttle driver (Dewa) was a gentle and wise soul with plenty of interesting tidbits about Balinese culture and tradition to share on the rides. I'm not sure I've ever met nicer people in my travels. Stay here absolutely.
Rapporteer deze beoordeling
Hanh M. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 1 mei 2015
Wonderful hotel - excellent service and location

Location, service, good value for money
10
We are a group of family members: 3 adults and 2 children. We love the atmosphere of the location where the hotel located. The trees, swimming pool, foods, all are excellent. Hotel has shuttle bus to pick up/drop off 4 times a day which is very convenient for tourists. Staffs there are very service oriented...they would do everything they could to make you enjoy the stay there. We would definitely come back again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Alam Sari Keliki Hotel BaliAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - GastenkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - SpaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - Hotel exterieurAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - Balkon/TerrasAlam Sari Keliki Hotel Bali - SuiteAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - LobbyAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - TuinAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - BadkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - Spa


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08