of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Alam Sari Keliki Hotel

Tromol Pos 03, Desa Keliki Tegallalang, Ubud, Bali, Indonesië 80561 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Village Stay Room Hotel
Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Gastenkamer Alam Sari Keliki Hotel Bali - Spa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Zwembad Alam Sari Keliki Hotel Bali - Hotel exterieur Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Restaurant Alam Sari Keliki Hotel Bali - Balkon/Terras Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Suite Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken
Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Restaurant Alam Sari Keliki Hotel Bali - Lobby Alam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinken Alam Sari Keliki Hotel Bali - Tuin Alam Sari Keliki Hotel Bali - Villa Alam Sari Keliki Hotel Bali - Zwembad Alam Sari Keliki Hotel Bali - Badkamer Alam Sari Keliki Hotel Bali - Spa
Gebied: Ubud Aantal kamers: 13
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 92 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
6,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (92)
Sorteer op:
Roelof B. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2014
mooiste hotel tijdens onze rondreis

ligging, personeel, restaurant
10
Eveline D. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 30 november 2012
Idyllische omgeving en gastvrije mensen

gastvrijheid, natuur, cultuur
7,3
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het uitzicht is prachtig! Je hoort veel geluiden uit de natuur, maar ook de scooters op de weg beneden. Fijn zwembad voor de kinderen en een fantastische wandeling door tuin en aangrenzend dorpje!
Thijs J. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2012
Mooie omgeving, wel een eindje van Ubud

Omgeving hotel, behulpzaam personeel, gratis shuttle naar Ubud, gratis tour door Ubud
7
het hotel is verouderd. dit is vooral te zien in de kamers (incl badkamers). kluis werkte niet en dat werd niet opgelost gedurende ons verblijf.
Hotel kenmerken tip: vraag voor een tour in ubud of bali maar dewa. ontzettend aardige man die veel weet van de balinese gebruiken.
Yvette H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 mei 2012
super hotel ver uit de drukte van ubud

rust, ruime kamers, gratis transfer naar ubud stad
8,3
fantastisch hotel op ongeveer een half uur van ubud. heerlijk grote kamer met bad, groot genoeg voor ons drieen. zwembad is ook voor de kleintjes onder ons geschikt en restaurant is heerlijk. een minpuntje is de drukke weg die bij het hotel ligt
Yvette H. (Echt)paren Netherlands, 21 mei 2012
mooi hotel met kamers rondom zwembad

rustig, gratis transport naar ubud, ruime kamers
8
prima hotel buiten het centrum van ubud. er worden echter gratis shuttlebussen aangeboden van en naar ubud waardoor je toch de mogelijkheid hebt om genoeg van ubud te zien. prachtige omgeving om veel te wandelen om daarna heerlijk bij te komen aan het zwembad.
Everdina T. Individuele reizigers Netherlands, 19 maart 2012
mooi concept, prachtig uitzicht en prettige sfeer

het concept: ecologisch en samen met de lokale gemeenschap; het uitzicht
8
Ik heb een heerlijk verblijf gehad in dit resort. Ik was er gedeeltelijk voor werk en heb op zaterdag, voorzien van heerlijke verse sapjes, lekker kunnen werken al was het geluid van de weg net onder het resort af en toe wel wat storend (zeker als je denkt echt ver weg van de drukte te zitten). Zwembad was heerlijk: lekker van temperatuur en diepte, met een prachtig uitzicht. Eten was prima, ik vond het ontbijt ook goed en voldoende. De kamer was ook prima: netjes en comfortabel genoeg, mijn kamer had zelfs zijn eigen tjitjak... Het concept vond ik mooi: mensen uit Keliki zelf vormden het personeel. Ook het uitje naar het dorp en door de eigen moestuin was erg leuk. leuk om te zien hoe cacao, koffie en kaneel nu groeien, bijvoorbeeld
Harald K. Individuele reizigers Germany, 29 september 2014
Very good

Super friendly stuff, great location. Some traffic noise though. It's not brand new, but great value for the money.
9
Jacinta R. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 1 september 2014
Not as expected from website.

Wonderful staff who made our stay pleasant. The complementary tour off the village was educational, relaxed and very enjoyable due again to the staff.
5,3
The beautiful people who cared for us at the hotel made up for some of our disappointment on arrival. The detail and ambience expected from the website were not reflected in reality. The image, the quiet and peace, the fitness and business facilities do not exist. At times I could not have a conversation over a meal due to the traffic noise. This was extremely disappointing considering the hotels location which is some distance from Ubud. The family room was a hike from the noisy pool area and due to the distance and somewhat dangerous walking path to the restaurant and pool area we had to watch the children closely and could not relax at anytime. There is no TV which, in such a beautiful area should have been a good thing however with a young family, traffic noise dangerous footpaths in the hotel, distance from anything and a road that cannot be walked along safely we found this section of our trip challenging and disapponting.
Nick C. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 6 juli 2014
Amazing staff, good food, nice location.

The hotel is a excellent link to the local community and has reasonably priced tours, food, and transfers to Ubud. They have allowed us to provide some of our own gluten free foods which they cooked.
9
Excellent socially responsible hotel with outstanding services, high quality facilities. We think this place rocks. My family enjoyed themselves immensely. I recommend motorbikes for getting around the local area which is very liberating.
Liezl C. Individuele reizigers Philippines, 5 juni 2014
A quiet stay in paradise

Quiet, good staff, big room
7,3
The over-all hotel stay was good. The room was big and spacious. Just clarify first with agoda that the type of room you saw in your booking would be the one given to you. The hotel has a very earthy and nature friendly environment. But beware of flies and other types of insects as there are many plants and trees within the area. The staff was very polite and friendly.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Alam Sari Keliki Hotel BaliAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - GastenkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - SpaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - Hotel exterieurAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - Balkon/TerrasAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - SuiteAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - RestaurantAlam Sari Keliki Hotel Bali - LobbyAlam Sari Keliki Hotel Bali - Eten en drinkenAlam Sari Keliki Hotel Bali - TuinAlam Sari Keliki Hotel Bali - VillaAlam Sari Keliki Hotel Bali - ZwembadAlam Sari Keliki Hotel Bali - BadkamerAlam Sari Keliki Hotel Bali - Spa

Beoordelingen door klanten - Alam Sari Keliki Hotel, Bali

AS-AGWEB-3B05