of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Zwembad Amata Resort Phuket - Zwembad Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer
Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Gastenkamer Amata Resort Phuket - Hotel exterieur Amata Resort Phuket - Hotel exterieur Amata Resort Phuket - Hotel exterieur Amata Resort Phuket - Hotel exterieur Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Restaurant
Gebied: Patong Aantal kamers: 213
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2953 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,6
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (2953)
Sorteer op:
Joost Z. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2014
Prima prijs kwaliteit verhouding

zwembad, prijs/kwaliteit verhouding en niet al te ver van strand en uitgaans gebied
8
Bart M. Individuele reizigers Netherlands, 13 juli 2014
net hotel met goede ligging

ligging, zwembad
7,3
Ruime kamer met goede internetverbinding. 2 Zwembaden waarvan 1 op dak met mooi uitzicht over patong. Hotel is vlakbij bangla road en shopping mall.
Herman A. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2014
slechte kamer , geen terras of venster die open ko

centraal gelegen
4,7
Patrick V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2014
Hotel op centrale locatie

Locatie
6,3
Het hotel is centraal gelegen, op loopafstand van bangla straat. Wij hadden een kamer aan de zijkant van het hotel en het geluid van buiten kwam duidelijk door. Vooral met nieuwjaar konden we de hele nacht, tot 's morgens vroeg, 'genieten' van de muziek van buiten. Verder is de hotelkamer is comfortabel, maar komt wat gedateerd over. Er zijn twee zwembaden, maar die waren in December nogal frisjes. De Wifi is helaas nogal langzaam. het personeel is wel vriendelijk.
Jamie H. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2013
Super

attente medewerkers, centraal gelegen
9
Ons verblijf was echt goed in Amata. De medewerkers zijn erg attend en hebben het beste met ons voor. Zo wilde we graag onze kleren laten wassen en de medewerker van het hotel zelf zei tegen ons 'Nee niet hier bij het hotel doen is veelste duur'. En bracht ons na een wasserette in de straat naast het hotel. Bij aankomst wordt je verwelkomt met een welkomst drankje en worden je koffers gedragen naar je hotelkamer. De ligging is ideaal! Mocht je lekker thais willen eten ga dan ECHT naar Me&You!!!! spot goedkoop, super service en heerlijk eten!
Gunther V. (Echt)paren Belgium, 10 juni 2013
fijn goed gezellig hotel met zeer goed eethuizen

vriendelijkheid ;behulpzaam proper en lekker eten
9,7
aankomst met frisse welkomdrink behulpzaam personeel en echt vriendelijk goed van eten ook a la card was goed eten het hotel geeft rust door het inrichting openheid overal dicht bij en weg van de straat wat het zo rustig maakt
Jan V. (Echt)paren Netherlands, 12 mei 2013
Personeel vriendelijk en de kamer groot

Personeel vriendelijk,na upgrate de kamer met uitzicht op zwembad
6
Josephus V. (Echt)paren Netherlands, 18 maart 2013
Een zeer prettig verblijf in een rustige omgeving

Schone ruime kamers. Centraal gelegen, dicht bij het strand en het uitgaans/winkelcentrum.
7,3
Ons verblijf daar was zeer prettig. Het was en goede plaats om van daar uit dagtochten te maken. Het was gelegen in het centrum van de stad maar slechts op enkele minuten lopen van het strand, het uitgaansgebied en een zeer groot winkelcentrum om de hoek.
Ingrid V. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2013
Fijn hotel op een mooie locatie

Ligging, faciliteiten en de kamer
8
Dit resort is ons erg goed bevallen. Het resort heeft een fantastische ligging aan het strand, dat lekker rustig is. De kamers zijn goed, ruim genoeg en schoon. Ook zijn de faciliteiten van het resort prima. Het resort is kleinschalig en spreekt ons daarom erg aan. De mensen waren erg gastvrij en probeerden optimale hulp te bieden. In de omgeving is het in de avond rustig. Voor leuke eettentjes zou ik meer naar de hoofdstraat gaan. Het ontbijtbuffet was prima en uitgebreid genoeg. Wel veelal Thais.
Gian H. Individuele reizigers Australia, 20 oktober 2014
AN ABSOLUTE GEM!!

Location! Cleanliness and Staff
9,7
Well where do i start about this fantastic hotel..We`ll start with the location i reckon..5 mins walk to walking street and right on Nana rd where all the action is but no noise at all..From the moment we got here we were greeted by friendly staff who grabbed our bags straight away from the taxi.We then swiftly proceeded to the front counter and were greeted by more friendly staff oh yeah i forgot in amongst this another staff member gave us a welcome drink.I was then accompanied with a nice chap who took my bags for me up the elevator and showed me to my room. The room was decorated with a mix of Thai decor and modern facilities minus the TV which was a little old but did u come to Thailand to watch TV!!?? The hotel is not new but they have looked after it very well so still feels cosy and homely. You then have an option of a fantastic pool downstairs or building across from foyer has a rooftop pool..Everything about this hotel is nothing short of outstanding,so much so i`m still staying here as i have extended my stay another week.. Location!Staff friendliness!Price!Excellent Rooms! My favorite Hotel from now on in Phuket!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - Hotel exterieurAmata Resort Phuket - Hotel exterieurAmata Resort Phuket - Hotel exterieurAmata Resort Phuket - Hotel exterieurAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - RestaurantAmata Resort Phuket - Eten en drinkenAmata Resort Phuket - Eten en drinkenAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - ZwembadAmata Resort Phuket - WinkelsAmata Resort Phuket - FaciliteitenAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - GastenkamerAmata Resort Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Amata Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A08