of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ansara Hotel

Quai Fa Ngum, Ban Vat Chan, Hom 5, Muang Chanthabouly, Aan de rivier, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Gastenkamer Ansara Hotel Vientiane - Badkamer Ansara Hotel Vientiane - Badkamer Ansara Hotel Vientiane - Balkon/Terras Ansara Hotel Vientiane - Balkon/Terras Ansara Hotel Vientiane - Balkon/Terras Ansara Hotel Vientiane - Balkon/Terras
Ansara Hotel Vientiane - Restaurant Ansara Hotel Vientiane - Restaurant Ansara Hotel Vientiane - Restaurant Ansara Hotel Vientiane - Restaurant Ansara Hotel Vientiane - Bar/Lounge Ansara Hotel Vientiane - Bar/Lounge Ansara Hotel Vientiane - Receptie Ansara Hotel Vientiane - Lobby Ansara Hotel Vientiane - Lobby Ansara Hotel Vientiane - Lobby Ansara Hotel Vientiane - Tuin Ansara Hotel Vientiane - Tuin
Gebied: Aan de rivier Aantal kamers: 14
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 357 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
9,1
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (357)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 13 november 2014
Zeer goed

Gezellig,rustig en centraal
8
En douche gordijn voor zo en hotel kan niet ,sorry ,is ook het enige min punt voor 5 stèren en die prijs kan dat niet
Sandra D. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 24 juli 2014
super hotel

ontbijt, kamers, zwembad
9
Het hotel is een pareltje. Het zwembad is heel leuk. het ontbijt lekker. Geen enkel negatief puntje te bespeuren
Annette V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 april 2014
rustig gelegen in centrum

centraal vriendelijk tuin en zwembad
8
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2013
Super luze hotel met prachtige kamers

Ligging en service
9,3
Wij hadden ruim 2 weken door Laos gereisd en sloten af in Vientiane ondanks dat we al vele goede hotels hadden gehad overtrof dit werkelijk alles. De kamers zijn ruim, schoon en prachtig ingericht. Het balkon ligt helaas in de schaduw maar je kan er nog steeds heerlijk zitten. De drankjes uit de minibar zijn complimentary wat ook een heel welkom gevoel geeft. De liggen is perfect en net naast het hotel (niet die van het hotel zelf) liggen twee heerlijke restaurants. Soms hoef je er dus niet ver voor te lopen ;-)
Sightseeing/attracties tip: Vientiane heeft niet vele te bieden dus 2 a 3 dagen is voldoende.
Sooyeon K. Groepen South Korea, 9 januari 2015
perfect hotel.

very good service, reasonable price and comfortable.
10
Everything was absolutely perfect. (Breakfast is also good!)
Andrew G. Individuele reizigers United States of America, 6 januari 2015
very nice hotel

1) the manager 2) food 3) clean
7,7
Very enjoyable. I wish the staff spoke more English
Marc D. (Echt)paren Belgium, 4 januari 2015
best place in Vientiane

restaurant, pool, breakfast
8,7
location is good, breakfast is good, pool is nice. Best place in vientiane.
Fares K. Individuele reizigers Canada, 2 januari 2015
Nice cosy hotel

The food was very good and the staff were very nice.
9
Sau F. Individuele reizigers Canada, 2 januari 2015
Good hotel and good food

Room location food
9,7
Erik T. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 28 december 2014
Great hotel in downtown Vientiane

Great staff, good location, pefect breakfast
9
We stayed here our last night in Laos on our way back home. Everything about the Ansara is flawless. We would like to mention the friendliness of the staff who were very welcoming on our arrival. We felt immediately at home. We could go on complimenting the Ansara and their staff, but we would run out of space for this review. The Ansara will be our choice of hotel for any next trip to Vientiane without any doubt,

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ansara Hotel VientianeAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - BadkamerAnsara Hotel Vientiane - BadkamerAnsara Hotel Vientiane - Balkon/TerrasAnsara Hotel Vientiane - Balkon/TerrasAnsara Hotel Vientiane - Balkon/TerrasAnsara Hotel Vientiane - Balkon/TerrasAnsara Hotel Vientiane - RestaurantAnsara Hotel Vientiane - RestaurantAnsara Hotel Vientiane - RestaurantAnsara Hotel Vientiane - RestaurantAnsara Hotel Vientiane - Bar/LoungeAnsara Hotel Vientiane - Bar/LoungeAnsara Hotel Vientiane - ReceptieAnsara Hotel Vientiane - LobbyAnsara Hotel Vientiane - LobbyAnsara Hotel Vientiane - LobbyAnsara Hotel Vientiane - TuinAnsara Hotel Vientiane - TuinAnsara Hotel Vientiane - TuinAnsara Hotel Vientiane - Hotel exterieurAnsara Hotel Vientiane - Hotel exterieurAnsara Hotel Vientiane - Hotel exterieurAnsara Hotel Vientiane - Hotel exterieurAnsara Hotel Vientiane - Hotel exterieurAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - BadkamerAnsara Hotel Vientiane - GastenkamerAnsara Hotel Vientiane - Hotel interieurAnsara Hotel Vientiane - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Ansara Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3A01