Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Aquamarine Resort and Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Faciliteiten Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort and Villa Phuket - Uitzicht Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Faciliteiten
Aquamarine Resort and Villa Phuket - Omgeving Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Badkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kamala Aantal kamers: 202
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
6,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (647)
Sorteer op:
Martin B. (Echt)paren Netherlands, 4 mei 2015
Top hotel

Zeer mooi hotel met veel luxe
9
Kan er weinig aan opmerken. Het was gewoon goed!
Rapporteer deze beoordeling
Michelle V. (Echt)paren Netherlands, 14 september 2013
Geweldig hotel! Schitterende kamers en top service

Luxe kamers, geweldig uitzicht en prachtig schoon resort
9,3
Een heerlijk verblijf op Phuket gehad, ondanks alle mindere verhalen over het eiland. Aquamarine resort zorgt ervoor dat je je echt op een eiland waant. 3 heerlijke zwembaden met een daarvan met uitzicht op zee. Mooie luxe kamers in Thaise stijl. Erg vriendelijk personeel en ook het restaurant is uitstekend. Zeker een aanrader en kan geen minpunt bedenken.
Rapporteer deze beoordeling
Priyaphon N. (Echt)paren Belgium, 30 juli 2013
Een romantisch verblijf om tot rust te komen

Kamer, personeel en zwembad
7,7
Ons verblijf was aangenaam. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Er waren veel jappaners en indiërs in het hotel, maar ondervonden hier geen problemen mee. Ontbijt was niet inbegrepen, dus dit kunnen we niet beoordelen. In vergelijking met patong is het er heel rustig, perfecte plaats om even tot rust te komen na een vermoeiende dag.
Rapporteer deze beoordeling
Rik V. (Echt)paren Netherlands, 25 juli 2013
Heerlijk genoten van de luxe, zwembad en zon

zwembaden, luxe, ontbijt
8,7
We hebben heerlijk genoten van de luxe, zwembaden, cocktails, zeezicht. Lekker hotel voor wanneer je vliegt van/naar Phuket (het vliegveld ligt op een half uurtje rijden). Perfecte locatie voor een stopover of iets langer. In de omgeving is niet zoveel te beleven dus ik zou een lang verblijf niet aanraden.
Rapporteer deze beoordeling
Lobke K. (Echt)paren Belgium, 18 september 2012
Mooi hotel met fantastisch zwembad

Zwembad, net, vriendelijk personeel
8,3
Zeer mooi hotel aan een goede prijs via Agoda. Fantastisch zwembad en vriendelijke mensen. We hebben er maar 1 keer gegeten en dat was aan de dure kant maar tegenover het hotel is een gezellig Thais restaurantje met heel lekker en goedkoop restaurantje. Ht hotel ligt erg afgelegen maar er is een shuttle naar Kamala en Patong. Toch zou er wat meer service kunnen zijn voor het regelen van tours etc. Het personeel kan niet zo goed Engels Al bij al een erg leuk verblijf gehad!
Restaurant tip: Restaurant aan de overkant van de straat. Poo-ma.
Rapporteer deze beoordeling
Tal F. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 7 januari 2010
groot resort

groot , prachtige uitzicht , ruime kamers ,
4,3
het hotel is een beetje oud je kan er niet veel van verwachten m.b.t new design , het uit zicht van uit het hotel & kamers zijn top , zeker van huis flat nr 4 de rest van de gebouwen liggen ver van de lobby en zwembad vandaan , het hotel light even buiten het centrum / stand met busje naar toe , eten in het restaurant is niet echt goed .. geen kwaliteit voor je geld , personeel is erg aardig , hotel bij gebouwen hebben 3 lagen dus geen gezellige uitstraling , alles gaat met kleine golf karren tv op kamer werkt echt slecht en is oud .. het is een basic hotel
Restaurant tip: rockfish restaurant top
Rapporteer deze beoordeling
Min T. (Echt)paren Myanmar, 13 augustus 2015
It's quiet and relaxing. Feel peace to stay.

Staff are very nice. It got 3 pools.
9
It is nice to stay there. Very relaxing.
Rapporteer deze beoordeling
Matthew E. (Echt)paren United Kingdom, 9 augustus 2015
Good Value for Money.

Pool. Views of the sea.
6
The rooms were clean and check in was a swift process. We got upgraded to a sea view room which was nice of them. Pleasant staff until checkout. We asked for late checkout which they denied saying they were "full"... Hard to believe during low season but ok, I accepted it. We received a call just as we were about to checkout at 12:03 (3 minutes after checkout time) to ask if we were ready to checkout..... I found this slightly annoying.... 30mins late then fair enough. Upon checkout I had to wait while they checked out room... Given there was no minibar and very limited toiletries to steal, I'm not sure why they did this. They had my credit card details in case for any damages etc. I didbt feel very nice to be treated in this way, and no other 4-5 star hotel does this (that I know of) The breakfast was average at best, but sufficed to fill the void. On the up side the views from the pool and room were very good. The pools were clean. Overall I feel they must have alot of guests steal towels and amenities. This was made apparent when we had to sign for our pool towels and sign again when we returned these..... Just not great customer relations. To conclude its a nice hotel in a quiet area of Phuket. Good value for money and you get what you pay for. Id say it was 3*, not 4
Rapporteer deze beoordeling
Michael P. (Echt)paren United States of America, 4 juli 2015
A mixed bag resort

Comfortable room, quiet, view from balcony
7,3
A very nice resort but need to improve to deserve a 4 stars. Staffs were excellent, room are nicely clean and quiet. The daily breakfast buffet is a joke. I only ate for 1 morning, food needs to be fresh, presentation and appealing to eat. The beach is pretty much in-accessible to swim due to seaweeds, rocks. I stayed in Villa 5 for 3 nights and it a pain to walk up and down the hill everyday. Need more golf carts for this. After 8pm, this resort is a ghost town, only a pool bar open with 2-4 guests...need more in resort entertainment. i would give a 3 stars
Rapporteer deze beoordeling
Claire H. (Echt)paren Singapore, 14 juni 2015
-

-
6,7
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Aquamarine Resort and Villa PhuketAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort and Villa Phuket - UitzichtAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - OmgevingAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - BadkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - BadkamerAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - WinkelsAquamarine Resort and Villa Phuket - WinkelsAquamarine Resort and Villa Phuket - WinkelsAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - VergaderruimteAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - Recreatie-faciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - Recreatie-faciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort and Villa Phuket - Plattegronden

Beoordelingen door klanten - Aquamarine Resort and Villa, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04