of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Aquamarine Resort & Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Aquamarine Resort & Villa Phuket - Hotel interieur Aquamarine Resort & Villa Phuket - Recreatie-faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Recreatie-faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort & Villa Phuket - Zwembad Aquamarine Resort & Villa Phuket - Badkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort & Villa Phuket - Spa Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Receptie Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Winkels Aquamarine Resort & Villa Phuket - Badkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer
Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Spa Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteiten Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Koffiehuis/Café Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gastenkamer Aquamarine Resort & Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort & Villa Phuket - Uitzicht Aquamarine Resort & Villa Phuket - Vergaderruimte Aquamarine Resort & Villa Phuket - Lobby
Gebied: Kamala Aantal kamers: 202
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 621 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
6,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (621)
Sorteer op:
Michelle V. (Echt)paren Netherlands, 14 september 2013
Geweldig hotel! Schitterende kamers en top service

Luxe kamers, geweldig uitzicht en prachtig schoon resort
9,3
Een heerlijk verblijf op Phuket gehad, ondanks alle mindere verhalen over het eiland. Aquamarine resort zorgt ervoor dat je je echt op een eiland waant. 3 heerlijke zwembaden met een daarvan met uitzicht op zee. Mooie luxe kamers in Thaise stijl. Erg vriendelijk personeel en ook het restaurant is uitstekend. Zeker een aanrader en kan geen minpunt bedenken.
Priyaphon N. (Echt)paren Belgium, 30 juli 2013
Een romantisch verblijf om tot rust te komen

Kamer, personeel en zwembad
7,7
Ons verblijf was aangenaam. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Er waren veel jappaners en indiërs in het hotel, maar ondervonden hier geen problemen mee. Ontbijt was niet inbegrepen, dus dit kunnen we niet beoordelen. In vergelijking met patong is het er heel rustig, perfecte plaats om even tot rust te komen na een vermoeiende dag.
Rik V. (Echt)paren Netherlands, 25 juli 2013
Heerlijk genoten van de luxe, zwembad en zon

zwembaden, luxe, ontbijt
8,7
We hebben heerlijk genoten van de luxe, zwembaden, cocktails, zeezicht. Lekker hotel voor wanneer je vliegt van/naar Phuket (het vliegveld ligt op een half uurtje rijden). Perfecte locatie voor een stopover of iets langer. In de omgeving is niet zoveel te beleven dus ik zou een lang verblijf niet aanraden.
Lobke K. (Echt)paren Belgium, 18 september 2012
Mooi hotel met fantastisch zwembad

Zwembad, net, vriendelijk personeel
8,3
Zeer mooi hotel aan een goede prijs via Agoda. Fantastisch zwembad en vriendelijke mensen. We hebben er maar 1 keer gegeten en dat was aan de dure kant maar tegenover het hotel is een gezellig Thais restaurantje met heel lekker en goedkoop restaurantje. Ht hotel ligt erg afgelegen maar er is een shuttle naar Kamala en Patong. Toch zou er wat meer service kunnen zijn voor het regelen van tours etc. Het personeel kan niet zo goed Engels Al bij al een erg leuk verblijf gehad!
Restaurant tip: Restaurant aan de overkant van de straat. Poo-ma.
Tal F. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 7 januari 2010
groot resort

groot , prachtige uitzicht , ruime kamers ,
4,3
het hotel is een beetje oud je kan er niet veel van verwachten m.b.t new design , het uit zicht van uit het hotel & kamers zijn top , zeker van huis flat nr 4 de rest van de gebouwen liggen ver van de lobby en zwembad vandaan , het hotel light even buiten het centrum / stand met busje naar toe , eten in het restaurant is niet echt goed .. geen kwaliteit voor je geld , personeel is erg aardig , hotel bij gebouwen hebben 3 lagen dus geen gezellige uitstraling , alles gaat met kleine golf karren tv op kamer werkt echt slecht en is oud .. het is een basic hotel
Restaurant tip: rockfish restaurant top
Dylan W. (Echt)paren Australia, 18 februari 2015
great place but very ordinary staff

view, breakfast and room
7,7
Spent our last two night at this resort expecting to finish in luxury. The room, view and pool were spectacular, but the staff were unnessesarily impolite at the restaurant, which was very overpriced for the same or less quality than that you can get on the street. This made for an awkward stay. The wifi was frustratingly dodgy and the AC was set to one temp only. A very cold one.
Travis P. Individuele reizigers Australia, 2 januari 2015
Wasn't for me

View, clean, best if you just want to stay at hotel
7
This hotel was a great place to stay yet I feel only if you want to stay at the hotel, if you want to branch out and see other places you can get a shuttle which is always full so I always had to get a taxi, 500 baht a taxi isn't so bad but everyday there an back adds up, if you want something closer I would recommend a 4 star in patong. This hotel also only has about 10 lounge chairs at the pool so it's get in early or miss out on a lounge chair at the pool. View is great, food is good, relaxing place if you just want to stay at the hotel. I'd rate this hotel higher if location was even remotely ok but it's not. It's quite far out.
Scott K. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 2 januari 2015
Beautiful view and location major deficiencies

Breakfast menu was very good. Beautiful view.
7
Major deficiencies for the sophicated traveler: intermittent wifi controlled by management. I was not able to work for more than 20 min at a time after several tries. Taxi controlled by hotel bellman without a meter option. Unless you have a scooter you have to use what is available. Mattresses are very hard and the setting makes it less comfortable around the room unless you choose to lay down while there. Enjoyed the location but since I have to work whereever I am a major inconvenience with access to Internet. Unacceptable for the price of this room.
Masahiro S. Zakelijke reizigers Malaysia, 1 januari 2015
Aquamarine Resort & Villa

FOOD, ROOM AND KING SIZE BED, DAY TIME VIEW FROM ROOM
8
When I enter the room with my wife, I found crane towel on the king size bed.
Apiruk K. (Echt)paren Thailand, 1 januari 2015
Good view for swimming pool but, small.

Sea view, Thai style hotel, near the market.
5
Rent a car from Phuket airport and drive to hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Aquamarine Resort & Villa PhuketAquamarine Resort & Villa Phuket - Hotel interieurAquamarine Resort & Villa Phuket - Recreatie-faciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - Recreatie-faciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort & Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort & Villa Phuket - BadkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - ReceptieAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - WinkelsAquamarine Resort & Villa Phuket - BadkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - Koffiehuis/CaféAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort & Villa Phuket - UitzichtAquamarine Resort & Villa Phuket - VergaderruimteAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - VergaderruimteAquamarine Resort & Villa Phuket - UitzichtAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - Hotel exterieurAquamarine Resort & Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort & Villa Phuket - BadkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - UitzichtAquamarine Resort & Villa Phuket - UitzichtAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GastenkamerAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - ZwembadAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteitenAquamarine Resort & Villa Phuket - Uitzicht


AS-AGWEB-3A04