of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Zwembad Ari Putri Hotel Bali - Koffiehuis/Café Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotel exterieur Ari Putri Hotel Bali - Hotel exterieur Ari Putri Hotel Bali - Zwembad Ari Putri Hotel Bali - Hotel exterieur Ari Putri Hotel Bali - Hotel exterieur Ari Putri Hotel Bali - Balkon/Terras Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Spa
Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotel interieur Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Hotel interieur Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotel interieur Ari Putri Hotel Bali - Hotel interieur Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Gastenkamer Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotel interieur
Gebied: Sanur Aantal kamers: 52

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 249 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (249)
Sorteer op:
Luc V. (Echt)paren Belgium, 24 december 2014
gezellig hotel, goede ligging, vriendelijke staf,

ligging, prijs/kwaliteit,familiale sfeer
9,3
Prima, ga zeker nog terug
Stephanie D. (Echt)paren Netherlands, 26 juli 2014
Rustig en prettig verbljjf

Ligging hotel, prima kamer, fijne bar/restaurant.
8
We zijn 2 nachten verbleven in dit hotel. De service was prima. Iedereen was behulpzaam en vriendelijk. De kamer was schoon. Mooie Indonesische aankleding. Locatie was prima, dichtbij het strand en in een straat gelegen met winkeltjes en restaurants. Het zwembad is prima, voldoet aan de wensen. Hotel is vrij rustig en dat is lekker om je even terug te trekken. In de avond kun je nog lekker op het terrad buiten zitten.
Hendrikus V. Individuele reizigers Netherlands, 7 maart 2014
Prima hotel voor prijs

zwembad, ligging personeel
8
Mijn hotel was prima , bij binnenkomst een kamer aan het zwembad, 's morgens een goed ontbijt, misschien niet genoeg voor iedereen, maar wel fruit en koffie
Jolande H. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2013
Prima hotel voor een prima prijs

Ligging nabij het strand e in gezellige omgeving met leuke en goede restaurants
9,7
Wij hadden voor 1 nacht geboekt ivm onze terugreis naar Nederland. Redelijk dichtbij het vliegveld gelegen. Alles wat je nodig hebt was aanwezig, behalve dat Wifi in de standaardkamers ontbreekt. Het bed was van mindere kwaliteit met boven je aan de muur de airco die steeds de koude lucht over je heen blaast.
Linda D. Individuele reizigers Netherlands, 1 oktober 2013
fantastisch vriendelijke hotelmensen en gezellig

personeel, ligging, ontbijt
10
Was prima, goede prijs en kwaliteit en lieve mensen werkzaam.
Harry B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 29 juli 2013
prima hotel voor een nachtje verblijven

betaalbaar en netjes
6,3
we hadden voor een nacht een plekje nodig, qua prijs prestatie en ligging TOP
Roelof S. (Echt)paren Netherlands, 17 juli 2013
Een knus,comfortabel en schoon hotel

Schoon , goede ligging , goede prijs/kwaliteit
8,7
Een prima verblijf , hotel mooier dan je verwacht .
Ronald B. (Echt)paren Netherlands, 16 juli 2013
simpel maar redelijk hotel

nabij strand, 2 zwembaden, internet
5,7
Via agoda een "twin room" gerserveerd. Bij aankomst niet beschikbaar. Matrasje op de grond. Volgende dag twinroom. Bedden doorgelegen. Het grote zwembad is erg prettig omdat er in het kleine zwembad veel kinderen zijn. Er zijn erg veel nederlanders. 15 minuten lopen naar het strand en een half uur naar Hardy's warenhuis. Voor 1 maal wel te doen.
Levi Z. (Echt)paren Australia, 22 februari 2015
good for the over sixties

location, quiet
6,3
the room and bed was clean and comfortable and the location is a good base to explore sanur. close to the beach and heaps of restaurants near by. the staff were nice enough but seemed a lot more polite and helpful to the older guests which made up the greatest population of the hotel(we were probably the youngest by at least 30 years). For the price we payed you can't expect too much and there is plenty of places near by to get breakfast so wasn't that much of an issue. being an older hotel the power did go out a lot with the storms but was never off for long and you can't get wifi access in the rooms upstairs. all in all the stay was pleasant enough but I highly doubt we would ever stay there again.
Dona D. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 18 februari 2015
The place to stay in Sanur

Pool, location, breakfast
10
I travelled with my father and booked the hotel at the last minute. Needing twin share they accomodated our request despite not having twin share rooms by adding an extra bed in our room for us. That was a lovely compromise. Also the breakfast buffet, we found were generous and varied every day. Best to catcha taxi from the main part of Sanur as we walked the 3km (plus more) trying to find the place. Nice to see the scenic route but best to do after dropping off your bags. Lovely restaurants on the beach and activities to involve yourself in. All of which are a 10minute or less walk. Not as crazy as the busier areas of Bali but still shopping and eating to be done, which makes this the perfect location for a relaxing and enjoyable holiday. Definitely recommend Ari putri as the hotel to stay. They have cable and mini fridge. Would suggest a kettle, for tea and coffee in the rooms, but the bar is just on the premises so no need. Loved it there Would definitely come back!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - ZwembadAri Putri Hotel Bali - Koffiehuis/CaféAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotel exterieurAri Putri Hotel Bali - Hotel exterieurAri Putri Hotel Bali - ZwembadAri Putri Hotel Bali - Hotel exterieurAri Putri Hotel Bali - Hotel exterieurAri Putri Hotel Bali - Balkon/TerrasAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - BadkamerAri Putri Hotel Bali - Balkon/TerrasAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - GastenkamerAri Putri Hotel Bali - FitnessruimteAri Putri Hotel Bali - Hotel interieurAri Putri Hotel Bali - ZwembadAri Putri Hotel Bali - Hotel exterieurAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Ari Putri Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A05