of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Zwembad Ariva Gateway Kuching - Koffiehuis/Café Ariva Gateway Kuching - Hotel exterieur Ariva Gateway Kuching - Hotel exterieur
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 843 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (843)
Sorteer op:
Ton V. (Echt)paren Netherlands, 24 februari 2015
uitstekend hotel

hygiëne, comfort, prijs
8,3
We hebben hier een week verbleven ( drie keer bijgeboekt!). Uiterst behulpzaam personeel, elke dag ruime kamers met balkon ,een dagelijkse krant, kluisje , koelkast, waterkoker, enz en op de 16de verdieping een zwembad en fittnesruimte. Het is verder schoon en prima bedden. De lobby ligt op de 4de verdieping. Bij de ingang van het gebouw rook het helaas minder fris. Binnen het hotel ruikt het verder prima. Niemand van buiten kan verder naar de kamers. Het is heel veilig.
Suzanne H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 juli 2014
mooi appartement met goed zewembad

service, zwembad en ontbijt
9,7
heel plezierig
Dakmar T. (Echt)paren Netherlands, 29 juli 2013
Prima hotel, gunstig gelegen

Redelijk centraal gelegen, goed ontbijt, ruime kamer
8
Prima verblijf gehad in dit hotel. Het ligt redelijk centraal, verzorgt een goed ontbijt en de kamer was ruim en schoon.
Willem V. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2013
Is midden in de stad, dicht bij resaurants.

die zijn er niet
5,3
Gaat te ver om te zeggen dat het slecht was. maar het kan beduident beter. Entree is geweldig, maar dan kom je bij de receptie, dat valt zwaar tegen.Uit den tijd.
Vincent B. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Prima hotel

Goede locatie, personeel vriendelijk en behulpzaam
8
Prima schone kamer. Locatie is goed, dichtbij bezienswaardigheden. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zwembad op het dak is lekker. Ontbijt is ok, maar niets bijzonders.
Lucas M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 juli 2012
Lekker ruim en alles vlakbij [loopafstand]

alles op loopafstand, ruim apartement,prima zwembad
8
Goed verblijf met prima zwembad op het dak. Dicht bij 2 malls en de waterfront [loopafstand] Ontbijt is niet echt wereldklasse maar we namen zelf wat extra voor op brood mee en dan is het ok.
Nurulhuda A. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 2 mei 2015
pleasant and comfortable

location, bed, cleanliness
7,7
Good and comfort.staff is very helpful .only thing tv channel not much choice.
Tay C. Zakelijke reizigers Malaysia, 28 april 2015
Good location

good location
6,3
satisfactory
Philip L. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 11 april 2015
Location was excellent but std was not up to scrat

Location, location and topspot
7
Good location, swimming pool is fine but breakfast and wifi was substd, only work occasionally . The lift didn't work for half a day.
Chun W. Zakelijke reizigers Singapore, 9 april 2015
Should be a 3 star serviced apartment

Location, Staff friendliness and ....
6,3
I thought a 4 Star Service apartment should be nice and good but it is otherwise. The room is big with big bed but as i sit on the chair after bathing, i feel itchy on my leg. The wifi is horrible. The signal is only strong at the lift lobby. I have to use the wifi at the lobby. Luckily, i can sit at the cafe and use my lappy.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3A04