of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Gastenkamer Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Zwembad Ariva Gateway Kuching - Koffiehuis/Café Ariva Gateway Kuching - Hotel exterieur Ariva Gateway Kuching - Hotel exterieur
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 751 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (751)
Sorteer op:
Suzanne H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 juli 2014
mooi appartement met goed zewembad

service, zwembad en ontbijt
9,7
heel plezierig
Dakmar T. (Echt)paren Netherlands, 29 juli 2013
Prima hotel, gunstig gelegen

Redelijk centraal gelegen, goed ontbijt, ruime kamer
8
Prima verblijf gehad in dit hotel. Het ligt redelijk centraal, verzorgt een goed ontbijt en de kamer was ruim en schoon.
Willem V. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2013
Is midden in de stad, dicht bij resaurants.

die zijn er niet
5,3
Gaat te ver om te zeggen dat het slecht was. maar het kan beduident beter. Entree is geweldig, maar dan kom je bij de receptie, dat valt zwaar tegen.Uit den tijd.
Vincent B. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Prima hotel

Goede locatie, personeel vriendelijk en behulpzaam
8
Prima schone kamer. Locatie is goed, dichtbij bezienswaardigheden. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zwembad op het dak is lekker. Ontbijt is ok, maar niets bijzonders.
Lucas M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 juli 2012
Lekker ruim en alles vlakbij [loopafstand]

alles op loopafstand, ruim apartement,prima zwembad
8
Goed verblijf met prima zwembad op het dak. Dicht bij 2 malls en de waterfront [loopafstand] Ontbijt is niet echt wereldklasse maar we namen zelf wat extra voor op brood mee en dan is het ok.
Yeun P. Zakelijke reizigers Malaysia, 12 september 2014
Great location

Comfort room, great location, friendly staff
7
Comfort room, great location, friendly staff
Shahidan I. Zakelijke reizigers Malaysia, 9 september 2014
Value for Money

Strategic locations, convenient, & clean
8,7
great experience and value for money
Per B. (Echt)paren Denmark, 7 september 2014
Value for money

Location, value for money
6
Breakfast standard is very low. Location is very good, and so are the rooms.
Sumire S. (Echt)paren United States of America, 7 september 2014
Nice place, but sound travels

Price to quality ratio, competent front desk, spacious room
9
Our room was nice, but there was a connecting door to the suite next door which was not very sturdy. As such, sound from there traveled straight into our room. Unfortunately, we had loud neighbors who came in after midnight and continued to talk (at loud volume) until well past 1 a.m. We got very little sleep that night, but they changed our room the next day after we complained to the front desk in the morning. They were very courteous about it and the second night was very restful. When making reservations, if you need quiet, it may be well worth mentioning.
Chee F. Groepen Malaysia, 6 september 2014
Conveniently Located

Location is Strategic, Apartment Well Maintained and Security To The Room Is Through Security Card
8,3
Great stay. The Two Bedroom Apartment is ideal for family traveller with children's ,group travellers as well as couple .Location is a plus point, conveniently located to many popular eateries in Kuching.Breakfast are simple but the set up and ambience are cozy, great for couple

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - GastenkamerAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - ZwembadAriva Gateway Kuching - Koffiehuis/CaféAriva Gateway Kuching - Hotel exterieurAriva Gateway Kuching - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Ariva Gateway, Kuching

AS-AGWEB-3B07