of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Aroon Residence - Lalco AR Hotel

Ban Hadsady Neua, Chathabouly, Saylom Road, Vientiane Centrum, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Badkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Badkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur
Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Badkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Badkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Badkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Gastenkamer Aroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur
Gebied: Vientiane Centrum
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 772 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (772)
Sorteer op:
Paul F. Individuele reizigers Netherlands, 28 februari 2014
prima prijs/kwaliteit

ligging nabij centrum - net hotel - goede service/personeel
7,3
Nabij uitgaanscentrum, en toch in de luwte. Prima locatie dus. Net hotel. prima badkamer, prima bed, alles schoon. Goede service, in mijn geval zelfs gratis afhalen van luchthaven. Weet niet of dat standaard is, maar getuigd van prima service. Ontbijt basaal, maar vriendelijk en servicegericht aangeboden.
Daniel V. (Echt)paren Belgium, 19 december 2013
Gewoon goed

Centraal gelegen
8
Tweede verblijf, even goed alsj het eerste. Het hotel is zeer goed gelegen, kort bij het centrum. Het personeel is uiterst vriiendelijk en hulpvaardig. Gratis koffie gans de dag door. Gratis vervoer van en naar de luchthaven. Grote kamers en badkamers. Zeer proper. Een aanrader.
Josephus S. (Echt)paren Netherlands, 18 december 2013
rustig, goed

rust
7,3
Rustig hotel. Goed ontbijt. Goede kamer. Je kunt veel bezienswaardigheden te voet bezoeken.
Daniel V. (Echt)paren Belgium, 17 december 2013
Proper en zeer vriendelijk

Centraal gelegenen vriendelijke mensen
8,3
Een rustige omgeving en toch in het centrum van Ventiane. De kamers zijn groot en zeer proper. De bedden zijn perfect alsook de badkamers. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Men krijgt hier gratis lekkere koffie (echt Laotiaanse, zeer lekker). Het vervoer naar de luchthven wordt gratis uitgevoerd, en dit alles met de glimlach.
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 10 februari 2013
Goed hotel Vriendelijke staff

Ligt redelijk rustig
6,7
Een 15 min lopen vanaf het plein met de fontein maar goed te doen ook in de avond .Stadswandeling was leuk. Mensen in het hotel erg behulpzaam Ontbijt OK
Mark K. Groepen Netherlands, 18 juli 2012
Goede locatie en vriendelijk personeel

Personeel, locatie, ontbijt en ticketservice
8
Goed hotel op een prima locatie. Dicht bij veel bezienswaardigheden. (Vientiane is sowieso niet groot.) Het personeel is heel behulpzaam (oa bij het boeken van tickets). Het ontbijt was goed. Nadeel was wel dat we een kamer op de bg hadden, je kon zo naar binnen kijken. We hebben de hele tijd de gordijnen dicht gehouden.
Sightseeing/attracties tip: Het is 15 min lopen naar het COPE-center. Hoewel dit centrum op het eerste gezicht niet veel voorsteld, is het zeker een bezoek waard. Zeer indrukwekkend.
Axel L. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2012
Koloniaal

Service, vriendelijk, veilig
8,7
een verblijf in dit hotel is aan te raden als u een rustige stille plek zoekt. een klein pad brengt u van de hoofdstraat naar het prachtige gebouw in koloniale stijl. erg behulpzaam en vriendelijk personeel tot het schattige af. constant verlegen nederige buigingen alsof het slaafjes zijn. de dame die ons meestal hielp was zeer charmant en behulpzaam zonder dat je het gevoel had opgelicht te worden. ik zou haar zo mee naar huis willen nemen, wat een schatje. de rest van het personeel was overigens net zo vriendelijk en een tip bij afscheid, toen ze ons met zijn allen stonden uit te zwaaien vonden wij meer dan op zijn plaats. geld mochten we niet het land uitvoeren bevestigde de lieve baliedame en zei met een glimlach dat ik het wel aan haar mocht geven. heb dat dan ook gedaan, was maar een schijntje voor ons maar voor hun heel veel waard. de badkamer is prima maar de kamer geeft verder een wat oude indruk maar wel netjes. geen 5 sterren maar zeer goed voor laos begrip. genoeg waterdruk voor een contante stroom warm water. het hotel is op steenworp afstand van de prachtige hoofdtraat, het centrum is 10 minuten te voet. aanrader.
Sightseeing/attracties tip: De bekende attracties staan allemaal op kaart, zijn niet zeer spectaculair maar wel netjes en mooi. Een bezoek aan het beeldenpark was de moeite niet waard, die is in Nong Khai veel mooier. Als je Vientiane wil leren kennen is er best veel te zien maar de meeste backpacker komen hier niet voor dus die klagen over de stad. Best raar want ook zijn er erg veel leuke barretjes en restaurants. Massage-salons zijn er veel maar pas op voor homo's dus vraag altijd naar een vrouw, tenzij je er van houdt natuurlijk :)
Gerrit W. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2011
Prima hotel voor kort verblijf

Gratis pick up van vlieveld schoon, basic maar goede kamers
6,7
Hier een nacht verbleven hotel is prima voor te slapen maar heeft niet meer te bieden. Locatie is prima, centrum is kleine wandeling. Ontbijt was niets bijzonders maar prima dat het is inbegrepen.\
Christian G. Gezinnen met oudere kinderen Germany, 21 januari 2015
Thank you

Friendly staff, clean & quiet rooms
9,3
Jan M. Individuele reizigers United States of America, 16 januari 2015
Just nice

cleanliness, courteous staff, location
8
Great experience. Reviews that I read online before going were very helpful. Thanks to all who shared their experiences. It is good for travelers to know, too, I think that rooms do not have heat (which I think is probably true for most if not all places); so, plan accordingly. I was glad to have a thin wool sweater and fleece since it is colder in Vientiane than Bangkok. Also, there is no phone in the room; however, I could use the phone at the front desk. The front desk people spoke excellent English, and their map was very helpful. I got more great info at the tourist center nearby and was able to walk or travel by tuk tuk to where I wanted to go. This hotel was quiet, very clean, with several good breakfast options--more than just a continental breakfast with just bread and coffee--and also very near a modern post office, which made it easy to mail a package. It was on the northern border of the central city map but not a long walk or tuk tuk ride from many places I wanted to go, including the Thai Embassy. I'm glad I stayed here.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Aroon Residence - Lalco AR Hotel VientianeAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - BadkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - BadkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - BadkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - BadkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - BadkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - GastenkamerAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieurAroon Residence - Lalco AR Hotel Vientiane - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Aroon Residence - Lalco AR Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3B04