Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,6

uit 242 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,2
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (242)
Sorteer op:
Sophie C. (Echt)paren Belgium, 29 september 2015
Rustig gelegen in het hart van de stad

Ligging, staff & uitzicht tijdens ontbijt
9
Wij kwamen de eerste ochtend om half 10 ontbijten en er was niet veel keuze meer. De volgende dag om 8h hadden was er nog zeer veel. Zorg dus dat je niet te laat gaat ontbijten! Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Enkel de douche was niet zo proper (beetje schimmel) De ligging is uitstekend! Mooi hotel voor een goede prijs.
Marco V. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2014
perfect hotel for stay in Hanoi

service, location, value for money
10
geweldig hotel. alles is tiptop verzorgd. volledig schoon. en fantastische behandeling van onze vragen die je maar kunt wensen van de receptionistes. de lokatie is perfect in misschien wel het rustigste straatje van het centrum van oud Hanoi. het smalle bomenstraatje loopt in een boog waardoor het stadsverkeer andere straten prefereert. op loopafstand van het (heilige)meertje waar pasgehuwde stelletjes hun foto laten maken. Hotel bevindt zich midden in het oude centrum: ideaal! tegenover het hotel zit het artisan restaurant voor het ontbijt +++!!!
Tsung J. Individuele reizigers Taiwan, 30 april 2016
good
5,3
good
Suzanne D. Individuele reizigers United States of America, 18 april 2016
Perfect Boutique Hotel in Tree-lined Perfect Locat
6,7
Get the Lakeview room. It's worth the extra $10.00. The location is perfect!!! My Halong Bay cruise was canceled due to monsoon and they found at their Boutique hotel across the street and upgraded me to suite with balcony because this happened then I returned to Lakeview the next night. The staff especially Jenny and the time are so great. Trust me as I travel the world and this is perfect place in Old Town Hanoi.
Kim M. Individuele reizigers South Korea, 12 april 2016
Good
4,7
Location , service , lake view
Lisa S. (Echt)paren Germany, 7 april 2016
Great location, nice breakfast café
5,7
The location was perfect, old center reachable by feet. Room with balcony to the street perfect for a little rest while watching the street. Not to noisy during the night. The breakfast across the street was great, while sitting in the first Floor balcony.
Donald G. (Echt)paren Malaysia, 15 maart 2016
One of the Best Hotels in Hanoi

Breakfast, Location and Value
10
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Kwangsik C. Individuele reizigers South Korea, 14 maart 2016
Perfect Hotel
6,3
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Shirley K. (Echt)paren Philippines, 10 maart 2016
Very nice hotel.
5,3
Nice location. Good breakfast.
Tuan N. (Echt)paren Philippines, 18 februari 2016
All good, except bus service
4,7
the price of bus service is not consistent
1 - 2 van 2 beoordelingen
Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotel interieurArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UitzichtArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotel interieurArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurantArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurantArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurantArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/TerrasArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UitzichtArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotel interieurArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UitzichtArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GastenkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadkamerArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08