Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 860 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,0
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (860)
Sorteer op:
Imre B. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2014
Leuk artistiek modern hotel met goede faciliteiten

Staf, food, room
8,3
Leuke sfeer en aankleding van het hotel. Modern maar gezellig. Aardige staf. Een plek waar je behandeld wordt als gast, niet als buitenlander. Heerlijk eten, zowel lokaal als westers(hoewel focus op westers ligt). Heerlijke kamer met westerse badkamer. Absoluut een aanrader evenals hun hotel in Jakarta. Ze zijn ook op Bali een hotel aan het bouwen!
Rapporteer deze beoordeling
Edo D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 juni 2013
Middelmatig, niet erg speciaal. Comfortabel genoeg

Comfortabele kamer, nieuw hotel, vriendelijke staf
7
Alhoewel ik van een zg Artotel, wel wat meer art op de kamer had verwacht. Was de kamer comfortabel genoeg. Ligt echter aan een drukke straat en heeft geen speciale uitstraling; redelijk klein te noemen hotel. Wat er echter moest zijn was er. Maar binnen het hotel niet veel faciliteiten.
Rapporteer deze beoordeling
Chee M. Zakelijke reizigers Malaysia, 14 mei 2016
Friendly Staff
6,7
Very friendly staff and clean enviroment
Rapporteer deze beoordeling
Kritsana V. Individuele reizigers Thailand, 8 mei 2016
New and clean
4,3
Please inform hotel in advance if you definitly need twins bed
Rapporteer deze beoordeling
Clara D. Groepen Indonesia, 7 mei 2016
Really recommended
5
Overall, it was great to stay there
Rapporteer deze beoordeling
Wei L. Individuele reizigers Singapore, 24 april 2016
will come back again
6,7
Everything just good.We are satisfied.
Rapporteer deze beoordeling
Sute D. Zakelijke reizigers Indonesia, 21 april 2016
First time stay
4,7
The staff hotel is nice, hotel room ia ok and the location is good
Rapporteer deze beoordeling
Felik F. Zakelijke reizigers Indonesia, 20 april 2016
Goood Hotel
4,7
Nice stay
Rapporteer deze beoordeling
Ho L. Zakelijke reizigers Singapore, 14 april 2016
Clean and convenient
4,7
I had stay many times at Artotel. I enjoy the ambience especially with the Art display. The room and bed are clean; like the additional pillows. There is a good spread for breakfast. But they dont provide whole meal. You can get eggs. You can taxi to Tunjugan Plaza. There are restaurants nearby. I will stay this hotel again..
Rapporteer deze beoordeling
Djuna A. Zakelijke reizigers Indonesia, 10 april 2016
very nice
6,7
Very convinient
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - RestaurantArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - GastenkamerArtotel Surabaya Surabaya - RestaurantArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - GastenkamerArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07