Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Artotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieur Artotel Surabaya Surabaya - Restaurant Artotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur Artotel Surabaya Surabaya - Gastenkamer Artotel Surabaya Surabaya - Restaurant Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieur Artotel Surabaya Surabaya - Gastenkamer Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur Artotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 104
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,0
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (730)
Sorteer op:
Imre B. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2014
Leuk artistiek modern hotel met goede faciliteiten

Staf, food, room
8,3
Leuke sfeer en aankleding van het hotel. Modern maar gezellig. Aardige staf. Een plek waar je behandeld wordt als gast, niet als buitenlander. Heerlijk eten, zowel lokaal als westers(hoewel focus op westers ligt). Heerlijke kamer met westerse badkamer. Absoluut een aanrader evenals hun hotel in Jakarta. Ze zijn ook op Bali een hotel aan het bouwen!
Edo D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 juni 2013
Middelmatig, niet erg speciaal. Comfortabel genoeg

Comfortabele kamer, nieuw hotel, vriendelijke staf
7
Alhoewel ik van een zg Artotel, wel wat meer art op de kamer had verwacht. Was de kamer comfortabel genoeg. Ligt echter aan een drukke straat en heeft geen speciale uitstraling; redelijk klein te noemen hotel. Wat er echter moest zijn was er. Maar binnen het hotel niet veel faciliteiten.
Suprapto N. Zakelijke reizigers Indonesia, 4 juli 2015
Value

Value
6
Value
Patrisia K. (Echt)paren Indonesia, 28 juni 2015
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Koh Y. (Echt)paren Singapore, 28 juni 2015
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Sp T. Zakelijke reizigers Indonesia, 24 juni 2015
Artotel Experience

lobby cafe
5,7
staff is not well trained and super slow in responding to guest requests
Ho L. Zakelijke reizigers Singapore, 22 juni 2015
Clean Comfortable and good location.

Cleanlliness, good breakfast, good location
6,3
This was my repeat stay perhaps the 7th? I love this hotel. The room are clean, comfortable and lively with the art. Great break fast and friendly staff. Great location and easy to get taxi. You can order for room massage if you have a tired day . Made my stay very pleasant. I will be back again.
Novita A. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 juni 2015
art hotel with unique art, food and environment

food, clean, and environment full of trees and garden near dr soetomo. I like to stay here.
9,3
from my sister
Arthur E. (Echt)paren Indonesia, 10 juni 2015
Friendly staf and value for money

Good and central location, friendly staf , clean
7,7
Pleasant stay, good service
Jemmy G. Zakelijke reizigers Indonesia, 5 juni 2015
Good and clean hotel. Strategically located.

Clean room, location, value
8
Good as usual. Staffs are friendly. Rooms are clean. Breakfast not so good as before. Convenient store next door gone.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - RestaurantArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - GastenkamerArtotel Surabaya Surabaya - RestaurantArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel exterieurArtotel Surabaya Surabaya - GastenkamerArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieurArtotel Surabaya Surabaya - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6B07