Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,9

uit 602 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,8
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
5,0
Alle beoordelingen (602)
Sorteer op:
Jacobus K. Groepen Netherlands, 16 november 2011
Moderne schone kamer plus sanitair

20 minuten lopen naar centrum
8
Vriendelijke personeel, schoon en modern. Blijf altijd checken of je verzoeken worden uitgevoerd. bv ik had om een taxi gevraagd voor de volgende dag. Gelukkig op de dag op tijd gechecked, ze ondernamen gelijk actie. 20 min lopen naar centrum. Locatie was voor plaatselijke taxi's nog niet bekend.
Restaurant tip: Kunyit Bali
Rapporteer deze beoordeling
Lucia P. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2011
heel nieuw, maar niet doordacht concept

ligging
4,7
vanaf de luchthaven wist de taxichauffeur het hotel niet te vinden, gelukkig wist de taxicentrale wel waar het hotel ligt. het hotel zag er heel nieuw uit, de manager vertelde ook dat het 1 maand geleden geopend was. we hadden een appartement geboekt en verwachten een kamer met koelkast en waterkoker. helaas waren die niet aanwezig en kwamen, bij navraag, ook niet. de eerste nacht sliepen we in een kamer op de eerste verdieping, het geklop en getik van de waterpomp op het dak hield ons uit de slaap. gelukkig konden we volgende dag snel naar een andere kamer verhuizen. daar hadden we in ieder geval geen last van de waterpomp, wel van ruziemakende eigenaren(3)tot laat in de nacht. al met al een teleurstellende ervaring.
Rapporteer deze beoordeling
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 oktober 2011
goede slaapplaats zonder service

voor weinig geld toch zitjes en een zwembad
6,3
Goed hotel om te slapen als je s'avonds aankomt en de volgende dag weer vertrekt. Verwacht geen gezelligheid, maar verder een zeer net hotel
Rapporteer deze beoordeling
Anna L. (Echt)paren United Kingdom, 20 april 2016
The pool looked like a pond
3,3
The pool looked green and more like a pond, I'm not sure if this was the 'look' it was meant to have but it put me off going in there. Location is a 15 minute walk to the main area so there are better places closer (we stayed at Saimai too which was closer and better) the hotel is also not very far from the airport, it's walking distance if you know where you're going. Staff were friendly when we arrived helping us take our bags upstairs, but when we asked for the wifi password we were just told by one lady on the desk that she didn't know, no attempt to find out for us or anything. When we did eventually get the password, it was pointless as it was terrible so could barely use it.
Rapporteer deze beoordeling
Linda Z. (Echt)paren Indonesia, 30 oktober 2015
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Dale V. (Echt)paren Australia, 27 oktober 2015
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Mia S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 september 2015
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Jason E. Groepen Australia, 11 september 2015
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Rapporteer deze beoordeling
Qayyum O. Individuele reizigers Malaysia, 6 september 2015
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Rapporteer deze beoordeling
Amelia S. Groepen Indonesia, 1 september 2015
ok

location, staff, pool
7
Ok
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Hotel interieurAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptieAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptieAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptieAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - Koffiehuis/CaféAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - ZwembadAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - GastenkamerAsoka City Bali Hotel Bali - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05