Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Atlantis The Palm Dubai

Crescent Road, The Palm Island, Palm Jumeirah, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,6

uit 819 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (819)
Sorteer op:
Maureen V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 mei 2013
Geweldig hotel!

Aquaventure, duikschool en mooi hotel
9
Wij hebben Atlantis geboekt om het verblijf daar te ervaren, genieten van al wat het hotel te bieden heeft en van het waterpark en alles wat erbij hoort te genieten. De service is goed, maar daar moet je dan ook goed voor betalen. Al bij aankomst begint de service en wordt direct door medewerkers het portier voor je geopend. Koffers worden direct uit de auto gehaald. Service bij het inchecken is goed. Echter is er geen wifi in de lobby (gratis) waar je gebruik van kan maken. Je dient een compleet pakket (ontbijt en wifi) voor het aantal dagen dat je daar blijft bij te boeken. Alle personeelsleden zijn er erg vriendelijk en gewillig om te helpen. Het waterpark is zeer zeker een aanrader voor waterratten.
Rapporteer deze beoordeling
Willem B. Zakelijke reizigers Netherlands, 15 februari 2013
geweldig

alles was zeer schoon
8,7
voor herhaling vatbaar, en dit doen we in april opnieuw.
Rapporteer deze beoordeling
Bernardus H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 december 2012
beroemd hotel

het waterpark is van wereldklasse
8,7
Goed hotel alleen wel zeer prijzig. De kamer is ruim en netjes,het waterpark en de lost chambers zijn zeker zeer leuk. Alleen voor een prijs van meer dan 300 euro per nacht, verwacht je toch wel op zijn minst gratis wifi en een koffie/zetter op de kamer. Daartegenover staat wel dat het personeel uiterst vriendelijk is en de hospitality room waar je gebruik van kunt maken na het uitchecken zeer goed is.
Hotel kenmerken tip: Het waterpark is zeer aan te bevelen en ook te bezoeken als je geen gast bent.
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne G. Groepen Netherlands, 7 maart 2011
geweldig hotel met fantastisch uitzicht,

privéstrand, prima restaurants, goede winkels, prachtige kamers, vriendelijke mensen, een superhotel
10
Het Atlantis op de Palm is een hotel zoals er niet veel zijn. Alles wordt geboden dat belangrijk is voor een fantastische vakantie. Naast hetgeen ik hierboven als voordelen heb aangegeven, is er een heel leuk wildwatercomplex, een reusachtig aquarium, leuke barren, een geweldige service op alle fronten. Ik kan over het Atlantis niet anders zeggen dan: TOP !!!
Sightseeing/attracties tip: Ballonvaren boven de woestijn, een niet te vergeten ervaring
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne G. Groepen Netherlands, 9 november 2010
Geweldig hotel, fantastisch uitzicht,

kamer, uitzicht, strand, restaurants
10
Het Atlantis is een fantastisch hotel op de palm. Aan beide zijden privéstranden met voldoende ligbedden en voldoende badlakens. Er zijn prima restaurants en gelegenheden om iets te drinken. Kamers zijn heel erg mooi, voorzien van alles dat nodig is om een geweldig verblijf te hebben.
Winkel tip: Omdat Dubai belastingvrij is, is het er al goedkoper dan in Nederland. In deze periode is er ook nog eens sale, waardoor het nog voordeliger is. Verder heeft Dubai alles wat men zich kan wensen, veel restaurants in alle prijsklassen, malls, warm weer, stranden, uitgaansleven etc. etc.
Rapporteer deze beoordeling
Yousef S. Gezinnen met jonge kinderen Jordan, 14 mei 2016
aqua park fees
6
entry fee of aqua park for kids along with their families shall be free of charge
Rapporteer deze beoordeling
Juthaporn K. Groepen Thailand, 9 mei 2016
Nice view
5,7
luxurious
Rapporteer deze beoordeling
Noel L. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 8 mei 2016
3Day stay at Atlantis
5,7
We enjoyed our stay very much, the staff are very helpful and made sure that we enjoyed our stay in the hotel and the team parks to the fullest. The rooms though are a bit small but the view from the balcony was amazing. The room was clean, the pool etc were all clean and well- maintained. Keep up the good job
Rapporteer deze beoordeling
Sigrid M. Gezinnen met jonge kinderen Germany, 13 april 2016
Great place for families
5,7
Recommend to stay here if you want to have an all inclusive feel and wants to take advantage of the waterpark and aquarium. I think the imperial club room is the way to go as it provides access to the lounge / food and drinks which would otherwise cost a lot of money in the other resort and mall restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
Abdullah B. Zakelijke reizigers Saudi Arabia, 22 maart 2016
good location

good location , facilities ,
7,3
good & relaxing
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Atlantis The Palm Dubai DubaiAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - LobbyAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - BalzaalAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - Executive LoungeAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - KaartAtlantis The Palm Dubai Dubai - OmgevingAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - FaciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - FaciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - SpeeltuinAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - NachtclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - Bar/Lounge


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08