of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Atlantis The Palm Dubai

Crescent Road, The Palm Island, Palm Jumeirah, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Atlantis The Palm Dubai Dubai - Vergaderruimte Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurant Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer
Atlantis The Palm Dubai Dubai - Vergaderruimte Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurant Atlantis The Palm Dubai Dubai - Uitzicht Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Palm Jumeirah Aantal kamers: 1539

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 646 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (646)
Sorteer op:
Maureen V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 mei 2013
Geweldig hotel!

Aquaventure, duikschool en mooi hotel
9
Wij hebben Atlantis geboekt om het verblijf daar te ervaren, genieten van al wat het hotel te bieden heeft en van het waterpark en alles wat erbij hoort te genieten. De service is goed, maar daar moet je dan ook goed voor betalen. Al bij aankomst begint de service en wordt direct door medewerkers het portier voor je geopend. Koffers worden direct uit de auto gehaald. Service bij het inchecken is goed. Echter is er geen wifi in de lobby (gratis) waar je gebruik van kan maken. Je dient een compleet pakket (ontbijt en wifi) voor het aantal dagen dat je daar blijft bij te boeken. Alle personeelsleden zijn er erg vriendelijk en gewillig om te helpen. Het waterpark is zeer zeker een aanrader voor waterratten.
Willem B. Zakelijke reizigers Netherlands, 15 februari 2013
geweldig

alles was zeer schoon
8,7
voor herhaling vatbaar, en dit doen we in april opnieuw.
Bernardus H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 december 2012
beroemd hotel

het waterpark is van wereldklasse
8,7
Goed hotel alleen wel zeer prijzig. De kamer is ruim en netjes,het waterpark en de lost chambers zijn zeker zeer leuk. Alleen voor een prijs van meer dan 300 euro per nacht, verwacht je toch wel op zijn minst gratis wifi en een koffie/zetter op de kamer. Daartegenover staat wel dat het personeel uiterst vriendelijk is en de hospitality room waar je gebruik van kunt maken na het uitchecken zeer goed is.
Hotel kenmerken tip: Het waterpark is zeer aan te bevelen en ook te bezoeken als je geen gast bent.
Yvonne G. Groepen Netherlands, 7 maart 2011
geweldig hotel met fantastisch uitzicht,

privéstrand, prima restaurants, goede winkels, prachtige kamers, vriendelijke mensen, een superhotel
10
Het Atlantis op de Palm is een hotel zoals er niet veel zijn. Alles wordt geboden dat belangrijk is voor een fantastische vakantie. Naast hetgeen ik hierboven als voordelen heb aangegeven, is er een heel leuk wildwatercomplex, een reusachtig aquarium, leuke barren, een geweldige service op alle fronten. Ik kan over het Atlantis niet anders zeggen dan: TOP !!!
Sightseeing/attracties tip: Ballonvaren boven de woestijn, een niet te vergeten ervaring
Yvonne G. Groepen Netherlands, 9 november 2010
Geweldig hotel, fantastisch uitzicht,

kamer, uitzicht, strand, restaurants
10
Het Atlantis is een fantastisch hotel op de palm. Aan beide zijden privéstranden met voldoende ligbedden en voldoende badlakens. Er zijn prima restaurants en gelegenheden om iets te drinken. Kamers zijn heel erg mooi, voorzien van alles dat nodig is om een geweldig verblijf te hebben.
Winkel tip: Omdat Dubai belastingvrij is, is het er al goedkoper dan in Nederland. In deze periode is er ook nog eens sale, waardoor het nog voordeliger is. Verder heeft Dubai alles wat men zich kan wensen, veel restaurants in alle prijsklassen, malls, warm weer, stranden, uitgaansleven etc. etc.
Gary M. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 19 oktober 2014
great but very busy

food, views, staff
9,3
We booked the Atlantis for 2 nights at the end of a week in Dubai. We were expecting great things and in some respects we weren't disappointed. We were very early to check in for our room and luckily our rooms were available 3 hours before normal check in time. We have two older children and got two adjoining rooms with balconies facing the pool and the sea. The staff were excellent and noted my allergies from day one in the system so that wherever I ate, they would have my information. At the buffet in the Kaliedescope Restaurant, they even offered me a restaurant chef to assist my choices. Nothing was too much trouble when it came to choosing the right dishes for me. This attitude was the same regardless of what restaurant we ate at each day and night. The pools were easily accessible and one was open till 10pm for night swimming. The beach was seconds away too but you had to beware of jellyfish. The only issue we had was the price of some food. You expect to be paying a lot when staying at a 5 star luxury resort but our buffet dinner was 200 dirhams each which worked out something like $277.00 Sing dollars (our currency). That's a lot for one dinner. The only other thing was that my husband thought it was like Spain or Benidorm with hundreds of people everywhere walking around the elegant lobby in robe and slippers. There was also a club/cabana beach area on the beach which was for young hip singles and couples I guess which had fairly loud club music playing most of the day and night (the doors were luckily double glazed though). I think my husband thought originally that the main Atlantis building was somewhere you checked in and then your room/beach hut/suite would be along the palms that make up the island. He didn't realise that the area is residential and what you looked out on from the beach was building work on very big expensive houses (oh dear). Overall a memorable stay in an iconic hotel.
Mohamed M. Gezinnen met jonge kinderen Egypt, 12 oktober 2014
Stay in Atlantic

Room cleaning, staff and hotel facilities
10
perfect wish to visit again
Aneurin C. (Echt)paren United Kingdom, 4 oktober 2014
amazing waterpark and shopping

helpful staff and amazing architectural feats!
10
We enjoyed our Deluxe Ocean Room a lot at the Atlantis and was taken care off very well by the staff!
Abdullah A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 3 oktober 2014
No Arabic language ... Can't continue

No Arabic
6,7
No Arabic
Lai C. Groepen United Kingdom, 1 oktober 2014
excellent experience

waterpark, room, lounge
9,3
we absolutely love it! we have upgraded to imperial club which mean we can pop into lounge for drink or snack whenever we want. there wasnt a moment we feel hungry or thristy at all;P you can avoid the crowd and no need to pay extra to dine in other expensive restaurant

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Atlantis The Palm Dubai DubaiAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - LobbyAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - BalzaalAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Atlantis The Palm Dubai, Dubai

AS-AGWEB-3A02