Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Atlantis The Palm Dubai

Crescent Road, The Palm Island, Palm Jumeirah, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Atlantis The Palm Dubai Dubai - Vergaderruimte Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurant Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer
Atlantis The Palm Dubai Dubai - Vergaderruimte Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gastenkamer Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurant Atlantis The Palm Dubai Dubai - Uitzicht Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteiten Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Palm Jumeirah Aantal kamers: 1539

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (746)
Sorteer op:
Maureen V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 mei 2013
Geweldig hotel!

Aquaventure, duikschool en mooi hotel
9
Wij hebben Atlantis geboekt om het verblijf daar te ervaren, genieten van al wat het hotel te bieden heeft en van het waterpark en alles wat erbij hoort te genieten. De service is goed, maar daar moet je dan ook goed voor betalen. Al bij aankomst begint de service en wordt direct door medewerkers het portier voor je geopend. Koffers worden direct uit de auto gehaald. Service bij het inchecken is goed. Echter is er geen wifi in de lobby (gratis) waar je gebruik van kan maken. Je dient een compleet pakket (ontbijt en wifi) voor het aantal dagen dat je daar blijft bij te boeken. Alle personeelsleden zijn er erg vriendelijk en gewillig om te helpen. Het waterpark is zeer zeker een aanrader voor waterratten.
Willem B. Zakelijke reizigers Netherlands, 15 februari 2013
geweldig

alles was zeer schoon
8,7
voor herhaling vatbaar, en dit doen we in april opnieuw.
Bernardus H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 december 2012
beroemd hotel

het waterpark is van wereldklasse
8,7
Goed hotel alleen wel zeer prijzig. De kamer is ruim en netjes,het waterpark en de lost chambers zijn zeker zeer leuk. Alleen voor een prijs van meer dan 300 euro per nacht, verwacht je toch wel op zijn minst gratis wifi en een koffie/zetter op de kamer. Daartegenover staat wel dat het personeel uiterst vriendelijk is en de hospitality room waar je gebruik van kunt maken na het uitchecken zeer goed is.
Hotel kenmerken tip: Het waterpark is zeer aan te bevelen en ook te bezoeken als je geen gast bent.
Yvonne G. Groepen Netherlands, 7 maart 2011
geweldig hotel met fantastisch uitzicht,

privéstrand, prima restaurants, goede winkels, prachtige kamers, vriendelijke mensen, een superhotel
10
Het Atlantis op de Palm is een hotel zoals er niet veel zijn. Alles wordt geboden dat belangrijk is voor een fantastische vakantie. Naast hetgeen ik hierboven als voordelen heb aangegeven, is er een heel leuk wildwatercomplex, een reusachtig aquarium, leuke barren, een geweldige service op alle fronten. Ik kan over het Atlantis niet anders zeggen dan: TOP !!!
Sightseeing/attracties tip: Ballonvaren boven de woestijn, een niet te vergeten ervaring
Yvonne G. Groepen Netherlands, 9 november 2010
Geweldig hotel, fantastisch uitzicht,

kamer, uitzicht, strand, restaurants
10
Het Atlantis is een fantastisch hotel op de palm. Aan beide zijden privéstranden met voldoende ligbedden en voldoende badlakens. Er zijn prima restaurants en gelegenheden om iets te drinken. Kamers zijn heel erg mooi, voorzien van alles dat nodig is om een geweldig verblijf te hebben.
Winkel tip: Omdat Dubai belastingvrij is, is het er al goedkoper dan in Nederland. In deze periode is er ook nog eens sale, waardoor het nog voordeliger is. Verder heeft Dubai alles wat men zich kan wensen, veel restaurants in alle prijsklassen, malls, warm weer, stranden, uitgaansleven etc. etc.
Lifang L. Individuele reizigers China, 27 juni 2015
Great mini holiday there

Service, lactation, food
9,3
Ka Y. Individuele reizigers United Kingdom, 22 juni 2015
Pleasant Vacation

Great staff with professional attitude and knowledge to serve their customers, Hotel is located in a stunning view with good factitiles.
8,3
Firstly, i would like to say thank you to all the staff, if without their good service and attitude, i wouldn't have a perfect and pleasant stay in this hotel. If you are looking for a nice vacation in dubai with sun and beach, this is the one which i highly recommend, you pay what you expected, or even more! I am really pleased to stay in this hotel for my last day of trip in dubai.
Etienne C. (Echt)paren United States of America, 20 juni 2015
Dr. Etienne Clement

Rooms were awesome...The atmosphere was generous to everyone...The complete staff was pleasant and accommodating
10
Our stay was awesome. We only came for two days and will surly come back again soon...Thank you!
Michaela K. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 16 juni 2015
A kids club the kids actually wanted to go back to

The aquarium, the water slides, the food and kids club
9
Superb
Yousuf A. (Echt)paren Oman, 16 juni 2015
Superb

View, space and service
10
The stay was very good, even I have requested them for special service as it was my wifes birthday & they have presented a cake in a nice way and it was surprising. Great hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Atlantis The Palm Dubai DubaiAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel interieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - VergaderruimteAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotel exterieurAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport en activiteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - UitzichtAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - LobbyAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - KinderclubAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - Recreatie-faciliteitenAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - BalzaalAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurantAtlantis The Palm Dubai Dubai - GastenkamerAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - SuiteAtlantis The Palm Dubai Dubai - Suite

Beoordelingen door klanten - Atlantis The Palm Dubai, Dubai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06