Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Fantastisch
8,6
op basis van 1556 beoordelingen
  • Gebied: Patong
  • Kamers : 150
  • Gratis Wifi

  • Bespaar geld met
    onze Beste Prijs Garantie
  • Geweldige keuze uit
    ruim 600.000 hotels
  • Hier om te helpen in het
    Engels & 12 andere talen
Wacht niet tot het te laat is! Boek nu en grijp niet naast het tarief van vandaag. Agoda Tip

Boek Nu Betaal Later

Nu beschikbaar voor duizenden hotelkamers.

Boek slimmer. Boek bij agoda.

Kamertypes
Max.
Tarieven
Deluxe Balkon Met Ontbijt
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Deluxe Balkon Met Ontbijt
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Club met Ontbijt
Club met Ontbijt
Suite Jacuzzi
Suite Jacuzzi
1 Slaapkamer Jacuzzi Duplex
1 Slaapkamer Jacuzzi Duplex
Suite Zwembad
Suite Zwembad

 

voer uw reisdata in
voor onze beste tarieven

Plattegrond resortKlik hier om de plattegrond van dit resort te bekijken
Kenmerken van Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Faciliteiten

24-uurs receptie

24-uurs roomservice

vervoer van/naar luchthaven

bankautomaat in hotel

kinderopvang

bar

barbecuefaciliteiten

businesscentrum

autoverhuur

parkeerplaats

koffiebar

conciërge

lift

executive floor

faciliteiten voor mindervalide gasten

familiekamer

wasserij

bibliotheek

kluisjes

bagageopslag

vergaderfaciliteiten

kranten

bar aan het zwembad

restaurant

roomservice

kluisjes

gezamenlijke lounge/tv-ruimte

shuttle service

rookgedeelte

tours

Sport en Recreatie

biljart

fitnesscentrum

hot tub

kinderclub

massage

sauna

speelruimte

tafeltennis

tuin

turks bad

wellnessfaciliteiten

zwembad (buiten)

zwembad (voor kinderen)

  
Internet

gratis wi-fi in alle kamers

wi-fi in openbare ruimtes

 
Parkeren

parkeerplaats

parkeerservice

 
Gesproken talen

Engels

Filipijns

Hindoestaans

Nepalees

Thai

 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gelegen in het hart van Patong, is het Avista Hideaway Resort & Spa Phuket een ideale uitvalsbasis om Phuket te ontdekken. Slechts 1 Km verwijderd van het stadscentrum, is dit een goede plek voor gasten om te genieten van de attracties en activiteiten in de stad. Ook gemakkelijk te bereiken zijn Train Thais Boxing, Dive Supply, Bangla weg.

Profiteer van de ongeëvenaarde dienstverlening en voorzieningen in dit hotel in Phuket. Maak in het hotel gebruik van een selectie topklasse faciliteiten, zoals gratis wi-fi in alle kamers, 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice, faciliteiten voor mindervalide gasten, bagageopslag.

Treed binnen in één van de 150 uitnodigende kamers en ontvlucht de dagelijkse stress met een breed scala aan voorzieningen, zoals draadloos internet (gratis), internettoegang (draadloos), privézwembad, bad/bubbelbad, niet-roken kamers. De complete lijst met recreatiemogelijkheden is beschikbaar in het hotel, inclusief hot tub, fitnesscentrum, sauna, zwembad (buiten), wellnessfaciliteiten. Het Avista Hideaway Resort & Spa Phuket is een slimme keuze voor mensen die reizen naar Phuket: een ontspannen verblijf is gegarandeerd.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Kosten transfer naar luchthaven
1700 THB

Uitchecken tot
12:00 AM

Afstand tot stadscentrum
1 Km

Afstand tot luchthaven
35. Km

Niet-roken kamers / verdiepingen
Yes

Aantal bars
4

Aantal verdiepingen
3

Aantal restaurants
6

Aantal kamers
150

Voltage in kamer
220

Reistijd naar vliegveld (minuten)
40

Hotel gebouwd in
2012


Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,6
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (1556)
Sorteer op:
Matthijs H. (Echt)paren Netherlands, 22 augustus 2014
Gloed nieuw, super resort!

Service en inrichting
9,3
In één woord geweldig. Dit resort legt je helemaal in de watten. Book een club vista kamer bij het zwembad waar kinderen niet zijn toegestaan. Bestel een cocktail aan de (inhetzwembad)bar. S avonds heerlijk eten op de rooftopbar. Enige minpunten: prijzig (maar is het waard), onoverzichtelijk complex (maar heeft ook weer wat), het ligt op een heuvel dus lekker weg van de massa drukte van patong, maar betekent wel dat je de (gratis) shuttle bus nodig hebt om de hort op te gaan.
Peter D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 januari 2014
Fantastisch

Luxe, gastvrijheid, super hygienisch
9,3
Fantastisch
Luke A. (Echt)paren Australia, 25 juli 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Elena F. Gezinnen met jonge kinderen Russia, 25 juli 2015
7,9

Food
7,7
Ok
Rickson L. (Echt)paren Portugal, 21 juli 2015
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7,3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Mulham A. (Echt)paren Oman, 17 juli 2015
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Don S. Gezinnen met oudere kinderen Sri Lanka, 16 juli 2015
The real hideaway of Phuket and Patong..

Location, staff, ambience..
2,7
We spent 3 nights in July 15. Absolutely stunning location. Great views over the ocean. Close enough to enjoy the sights, just far enough from the madding crowds. The staff are attentive, hospitable and gracious. The 'spirit to serve' is very evident with all staff. The shuttle to Patong and Paradise beach works like a charm. We were upgraded to a family room without requesting. Impeccable rooms, large but inviting. Great bath and rain shower. Soft lighting with easy control. Spotless housekeeping each day. The 'blackout curtain' ensures a decent nights sleep. Service and attentiveness of the staff of the Visa restaurant was perfect. Adequate variety over the 3 day stay on the breakfast buffet. Great coffee and perfectly made lattes. Christine is the consummate guest relations officer. The time she spends each morning at every table at the Vista restaurant is admirable. Genuine and personable. Offers great suggestions on how to get the best of your stay. Nicole at the reception assisted with a lost bag and Cindy was helpful with general inquires. As we had a very late flight, we were offered a room to shower prior to the flight by Wanipilas a Reception staff, really adding the cherry on the cake. Being in the service industry and having stayed at a number of grand hotels, the Avista ranks high. Memorable stay. A local Thai brand hotel, much better choice over the mainstream chains. Has character and independent charm and not a 'cookie cutter' design.
Samantha K. (Echt)paren Australia, 16 juli 2015
Very helpful staff and great facility's

Staff food accomodation awsome
9,3
Awsome
Christiane T. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 11 juli 2015
Meh.

Nice pools, Sizzle restaurant, Paradise Beach
5,3
This hotel is fine, but it is certainly not 5*. The rooms have seen better days - a lot of the furniture is chipped, our sink mysteriously clogged and a neighbouring room's cigarette smoke was pumped into our room via the centralised air conditioning. We could clearly hear the lift bells and conversations in the hallway and one morning we got a wake up call at 0530am that we did not book. The layout of the hotel complex is very confusing to say the least. We were with an infant and it is not possible to move around the hotel with a stroller - there are stairs everywhere and no direct lift access from reception to rooms (5-10 minute walk). Several of the restaurant staff were very lovely (particularly Rhylle) but we had a couple of dodgy experiences with other staff with booking taxi's and a general lack of initiative to assist. There is also construction happening all around the hotel so it's noisy and the view is spoilt by cranes and building site. The shuttle into Patong is irregular and is an open tuk tuk, so if you are traveling with a baby you have to ask them to sit in the passenger seat (which they were happy to do). It's not comfortable, it's hot and certainly not 5*. That said, we got a deal so it wasn't hugely expensive (although expensive enough). Paradise Beach was nice and the restaurant there a bit more authentic. It wasn't terrible but I wouldn't revisit.
Arul P. Groepen India, 7 juli 2015
Excellent place to hide

Architecture, Staffs, amenities
9,3
Excellent was the design of the hotel. They've used the contour amazingly. The indoor sports room was nice. Three swimming pools ..... Courteous staffs.... Clean and hi-tech rooms... But open bath tub??.. Excellent shower in bath.... put everything together, was very good place to stay.
< Vorige pagina 1 - 10 van 1556 beoordelingen Volgende pagina >

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Klanten die keken naar dit type Resort hadden ook interesse in...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Zeer goed 8,4

uit 4082
beoordelingen

Ligging: Patong

Gelegen in Patong is Millennium Resort Patong Phuket de perfecte keuze voor reizigers die Phuket en...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Zeer goed 8,7

uit 1855
beoordelingen

Ligging: Kata

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Zeer goed 8,1

uit 210
beoordelingen

Ligging: Patong

Gunstig gelegen in Phuket, is het Amaya Beach Resort and Spa Phuket een goede uitvalsbasis om deze...

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Zeer goed 8,7

uit 3380
beoordelingen

Ligging: Patong

gratis minibar, ligging kamer faciliteiten. Hung, Belgium 17 november 2014
Klanten waardeerden deze accommodatie om:
Gebied aanbevolen voor:
  • nachtleven
  • stranden
  • winkelen
Afstand naar luchthaven:
  • Luchthaven Phuket International (25.3 km)
Opmerkingen van klanten:
  • "Vriendelijk behulpzaam personeel" , "Fantastisch kamerontwerp" , "Nieuw hotel"
Topattracties in de omgeving:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 min. lopen)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 min. lopen)
  • Bangla weg (2.5 km / 30 min. lopen)
  • Jungcelon winkelcentrum (2.6 km)
Let op: afstanden worden gemeten in een rechte lijn tussen vertrekpunt en bestemming.

Customer Support


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02