Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Fantastisch
8,6
op basis van 1527 beoordelingen
  • Gebied: Patong
  • Kamers : 150
  • Gratis Wifi

  • Bespaar geld met
    onze Beste Prijs Garantie
  • Geweldige keuze uit
    ruim 600.000 hotels
  • Hier om te helpen in het
    Engels & 12 andere talen
Wacht niet tot het te laat is! Boek nu en grijp niet naast het tarief van vandaag. Agoda Tip

Boek Nu Betaal Later

Nu beschikbaar voor duizenden hotelkamers.

Boek slimmer. Boek bij agoda.

Kamertypes
Max.
Tarieven
Deluxe Balkon Met Ontbijt
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Deluxe Balkon Met Ontbijt
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Club met Ontbijt
Club met Ontbijt
Suite Jacuzzi
Suite Jacuzzi
1 Slaapkamer Jacuzzi Duplex
1 Slaapkamer Jacuzzi Duplex
Suite Zwembad
Suite Zwembad

 

voer uw reisdata in
voor onze beste tarieven

Plattegrond resortKlik hier om de plattegrond van dit resort te bekijken
Kenmerken van Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Faciliteiten

24-uurs receptie

24-uurs roomservice

vervoer van/naar luchthaven

bankautomaat in hotel

kinderopvang

bar

barbecuefaciliteiten

businesscentrum

autoverhuur

parkeerplaats

koffiebar

conciërge

lift

executive floor

faciliteiten voor mindervalide gasten

familiekamer

wasserij

bibliotheek

kluisjes

bagageopslag

vergaderfaciliteiten

kranten

bar aan het zwembad

restaurant

roomservice

kluisjes

gezamenlijke lounge/tv-ruimte

shuttle service

rookgedeelte

tours

Sport en Recreatie

biljart

fitnesscentrum

hot tub

kinderclub

massage

sauna

speelruimte

tafeltennis

tuin

turks bad

wellnessfaciliteiten

zwembad (buiten)

zwembad (voor kinderen)

  
Internet

gratis wi-fi in alle kamers

wi-fi in openbare ruimtes

 
Parkeren

parkeerplaats

parkeerservice

 
Gesproken talen

Engels

Filipijns

Hindoestaans

Nepalees

Thai

 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gelegen in het hart van Patong, is het Avista Hideaway Resort & Spa Phuket een ideale uitvalsbasis om Phuket te ontdekken. Slechts 1 Km verwijderd van het stadscentrum, is dit een goede plek voor gasten om te genieten van de attracties en activiteiten in de stad. Ook gemakkelijk te bereiken zijn Train Thais Boxing, Dive Supply, Bangla weg.

Profiteer van de ongeëvenaarde dienstverlening en voorzieningen in dit hotel in Phuket. Maak in het hotel gebruik van een selectie topklasse faciliteiten, zoals gratis wi-fi in alle kamers, 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice, faciliteiten voor mindervalide gasten, bagageopslag.

Treed binnen in één van de 150 uitnodigende kamers en ontvlucht de dagelijkse stress met een breed scala aan voorzieningen, zoals draadloos internet (gratis), internettoegang (draadloos), privézwembad, bad/bubbelbad, niet-roken kamers. De complete lijst met recreatiemogelijkheden is beschikbaar in het hotel, inclusief hot tub, fitnesscentrum, sauna, zwembad (buiten), wellnessfaciliteiten. Het Avista Hideaway Resort & Spa Phuket is een slimme keuze voor mensen die reizen naar Phuket: een ontspannen verblijf is gegarandeerd.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Kosten transfer naar luchthaven
1700 THB

Uitchecken tot
12:00 AM

Afstand tot stadscentrum
1 Km

Afstand tot luchthaven
35. Km

Niet-roken kamers / verdiepingen
Yes

Aantal bars
4

Aantal verdiepingen
3

Aantal restaurants
6

Aantal kamers
150

Voltage in kamer
220

Reistijd naar vliegveld (minuten)
40

Hotel gebouwd in
2012


Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,5
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (1527)
Sorteer op:
Matthijs H. (Echt)paren Netherlands, 22 augustus 2014
Gloed nieuw, super resort!

Service en inrichting
9,3
In één woord geweldig. Dit resort legt je helemaal in de watten. Book een club vista kamer bij het zwembad waar kinderen niet zijn toegestaan. Bestel een cocktail aan de (inhetzwembad)bar. S avonds heerlijk eten op de rooftopbar. Enige minpunten: prijzig (maar is het waard), onoverzichtelijk complex (maar heeft ook weer wat), het ligt op een heuvel dus lekker weg van de massa drukte van patong, maar betekent wel dat je de (gratis) shuttle bus nodig hebt om de hort op te gaan.
Peter D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 januari 2014
Fantastisch

Luxe, gastvrijheid, super hygienisch
9,3
Fantastisch
Soh L. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 30 juni 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. (Echt)paren Portugal, 27 juni 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. (Echt)paren Canada, 26 juni 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. (Echt)paren Portugal, 25 juni 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. (Echt)paren India, 25 juni 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Yuk W. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 24 juni 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3
Yuk W. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 24 juni 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9,3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Colaco D. (Echt)paren Portugal, 24 juni 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
< Vorige pagina 1 - 10 van 1527 beoordelingen Volgende pagina >

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Klanten die keken naar dit type Resort hadden ook interesse in...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Fantastisch 8,7

uit 1843
beoordelingen

Ligging: Kata

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Zeer goed 7,8

uit 5325
beoordelingen

Ligging: Patong

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Fantastisch 8,4

uit 4053
beoordelingen

Ligging: Patong

Of u nu een toerist bent of een zakelijke reiziger, Millennium Resort Patong Phuket is een...

Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Zeer goed 8

uit 1862
beoordelingen

Ligging: Patong

Gunstig gelegen in Phuket, is het Kalima Resort & Spa een goede uitvalsbasis om deze levendige stad...

Klanten waardeerden deze accommodatie om:
Gebied aanbevolen voor:
  • nachtleven
  • stranden
  • winkelen
Afstand naar luchthaven:
  • Luchthaven Phuket International (25.3 km)
Opmerkingen van klanten:
  • "Vriendelijk behulpzaam personeel" , "Fantastisch kamerontwerp" , "Nieuw hotel"
Topattracties in de omgeving:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 min. lopen)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 min. lopen)
  • Bangla weg (2.5 km / 30 min. lopen)
  • Jungcelon winkelcentrum (2.6 km)
Let op: afstanden worden gemeten in een rechte lijn tussen vertrekpunt en bestemming.

Customer Support


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08