Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

"Perfecte service, goed ontbijt en zeer..."

  • Rinke, Netherlands
  • 17 maart 2015
  • Gebied: Kata
  • Kamers : 143
  • Gratis Wifi

  • Bespaar geld met
    onze Beste Prijs Garantie
  • Geweldige keuze uit
    ruim 600.000 hotels
  • Hier om te helpen in het
    Engels & 12 andere talen
Wacht niet tot het te laat is! Boek nu en grijp niet naast het tarief van vandaag. Agoda Tip

Boek Nu Betaal Later

Nu beschikbaar voor duizenden hotelkamers.

Boek slimmer. Boek bij agoda.

Kamertypes
Max.
Tarieven
Club
Deluxe
Deluxe
Deluxe Met Ontbijt
Club
Grand Deluxe
Grand Deluxe

 

voer uw reisdata in
voor onze beste tarieven

Kenmerken van Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach
Faciliteiten

24-uurs receptie

vervoer van/naar luchthaven

kinderopvang

bar

businesscentrum

parkeerplaats

koffiebar

conciërge

geld wisselen

lift

snel in- en uitchecken

faciliteiten voor mindervalide gasten

familiekamer

wasserij

bibliotheek

kluisjes

bagageopslag

vergaderfaciliteiten

bar aan het zwembad

restaurant

roomservice

kluisjes

shuttle service

rookgedeelte

tours

  
Sport en Recreatie

fitnesscentrum

hot tub

kinderclub

massage

sauna

tuin

turks bad

wellnessfaciliteiten

zwembad (buiten)

zwembad (voor kinderen)

  
Internet

gratis wi-fi in alle kamers

wi-fi in openbare ruimtes

 
Parkeren

parkeerplaats

  

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, gebouwd in 2009, is een aanwinst voor Phuket en een slimme keuze voor reizigers. Vanaf hier kunnen gasten genieten van eenvoudige toegang tot alles wat de levendige stad te bieden heeft. Voor 'sightseeing' en lokale attracties kan men terecht in de buurt van het hotel, dat nabij Dino Park, Kata Beach, Kata uitzichtspunt ligt.

Het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach biedt tevens vele faciliteiten om uw verblijf in Phuket zo aangenaam mogelijk te maken. Gratis wi-fi in alle kamers, 24-uurs receptie, faciliteiten voor mindervalide gasten, snel in- en uitchecken, bagageopslag zijn slechts enkele van de faciliteiten waarmee het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach zich onderscheidt van andere hotels in stad.

Aanvullend beschikken alle gastenkamers over een variëteit aan voorzieningen als draadloos internet (gratis), internettoegang (draadloos), niet-roken kamers, airconditioning, balkon/terras, om zelfs de meest veeleisende gast te tevreden te stellen. Of u nu van fitness houdt of gewoon lekker wilt ontspannen na een drukke dag, het kan allemaal in dit hotel dankzij faciliteiten als hot tub, fitnesscentrum, sauna, zwembad (buiten), wellnessfaciliteiten. Wat de reden van uw bezoek aan Phuket ook is, het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach is de perfecte keuze voor een enerverende vakantie.
Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12, and it is to be paid directly at the hotel.



Kinderen en extra bedden:
Baby 0-5 jaar
Verblijf gratis indien gebruik wordt gemaakt van aanwezige bedden. Let op: als u vraagt om een kinderbed/wieg kan een toeslag worden gerekend.
Kinderen 6-12 jaar
Verblijf gratis indien gebruik wordt gemaakt van aanwezige bedden.

Gasten ouder dan 12 jaar worden beschouwd als volwassenen.

Extra bedden zijn afhankelijk van het gekozen kamertype. Lees alstublieft het beleid ten aanzien van deze kamer voor nadere informatie.

Kosten transfer naar luchthaven
1500 THB

Toeslag ontbijt (indien niet inbegrepen)
500 THB

Inchecken vanaf
12:00 PM

Uitchecken tot
12:00 PM

Afstand tot stadscentrum
20 km

Afstand tot luchthaven
45 km

Niet-roken kamers / verdiepingen
Yes

Aantal bars
1

Aantal verdiepingen
5

Aantal restaurants
1

Aantal kamers
143

Voltage in kamer
220

Reistijd naar vliegveld (minuten)
45

Hotel gebouwd in
2009

Laatste renovatie hotel in
2009


Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,0
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (1846)
Sorteer op:
Maximilianus C. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2015
Zeer goed

Comfort restaurant
9,3
Rinke J. (Echt)paren Netherlands, 17 maart 2015
Heerlijk!

Perfecte service, goed ontbijt en zeer vriendelijk/behulpzaam
9,3
Bij aankomst een warm welkom en verkoelend drankje met verfrissing. Helaas was onze eerste kamer was niet goed schoongemaakt. Het geven van deze feedback zorgde ervoor dat we een andere kamer kregen en regelmatig werd gevraagd of alles in orde was. Men hecht veel waarde aan hygiene en dat is duidelijk gebleken. Onze tweede kamer, incl. fruit als extra service en persoonlijk kaartje, was perfect. Het ontbijt was zeer goed en ook hier doet men alles om je verblijf aangenaam te maken. Het zwembad is heerlijk en je verblijft dichtbij het strand. Vlakbij zijn er genoeg winkels en restaurantjes waar je kunt eten. Het hotel ligt wel op een berg (goede workout als je de heuvel op loopt). Tip: huur een scooter en je kunt overal naar toe en de berg niet voortdurend op te lopen :-). Tevens is er buiten beveiliging die over je scooter waakt. Taxi naar het vliegveld kost 1500 bath en duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij een volgende keer verblijf ik hier opnieuw en kan dit hotel aanraden!
Ronnie S. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 4 maart 2013
mooi hotel met vriendelijke ontvangst

airco
7,7
hotel ligt op grote hoogte, moeilijker te voet te doen indien men wat ouder is, ook vanwege de warmte en de daarbij te doene inspanning. Het eten was lekker in hotel. het ontbijt was super!het personeel heel vriendelijk. fijne te regelen airco.
Robby H. (Echt)paren Belgium, 20 april 2012
Leuk familiehotel

Niet in centrum gelegen
7,7
Leuke tussenstop, voor ons dan toch, was een leuke tussenstop, voor de rest is het stadje nogal supertoerisrisch ingericht, met allerlei soorten winkeltjes en dergelijke meer. Wel lekker kunnen eten daar, hotelpersoneel was ook supervriendelijk, de kamers zijn leuk en modern ingericht. Wij zijn er maar een nacht gebleven omdat we dan verder trokken naar de phi phi eilanden, wat heel,goed te doen is van daar uit.
Rob E. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2010
Prima uitvalsbasis

Erg nieuw, mooie kamers en lekker zwembad.
8,3
Op zich prima verblijf. De kamer is top en overtrof de verwachtingen. Leuk ontvangst met bloemen halsband. Huurauto wel noodzakelijk om eiland te ontdekken. Erg stijle heuvel om bij hotel te komen na wandeling naar winkels.
George R. (Echt)paren Netherlands, 18 januari 2010
Avista is super

het ziet er erg mooi uit, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed voor je geregeld. We waren 150% tevreden.
9,7
we hebben 6 nachten overnacht in Avista. We hadden een brommertje gehuurd zodat we gemakkelijk overal heen konden. Het was geweldig.
Sightseeing/attracties tip: Bij katabeacht, wat rustiger dan het drukke patong. Met brommertje leuke kleine strandjes te bezoeken. Lekker eten bij 2 chefs.
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 19 november 2009
mooi hotel, de sfeer moet nog komen

Prachtige kamers hotel is rustig gelegen Mooi zwembad
8
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het hotel was dus fonkelnieuw en de Spa was nog niet open. Daar hebben we dus geen mening over. Het personeel is vriendelijk, maar nog niet ingewerkt en onzeker. De kamer was ronduit prachtig. Je hebt echt een plek om jezelf terug te trekken en 's-avonds kun je rustig op je balkon zitten. Kortom het ziet er goed uit, maar het moet nog een beetje komen. Het hotel is op 1 november 2009 geopend.
Sightseeing/attracties tip: De massagesalon onder aan de heuvel is erg leuk.
Walaiporn B. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2010
9,3
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Darae J. (Echt)paren South Korea, 29 juni 2015
humid room :(

staff. food. cleaness
8,3
staff was super kind, room was clean. location was not bad! I really liked this hotel when i got here. was amazing.... but Room was too humid... I couldnt fall asleep. :( I dont know the reason. i also stayed other hotel in Phuket. only this hotel was humid like crazy :(((
Suki M. (Echt)paren Hong Kong, 25 juni 2015
free parking, value for money

near beach, nice pool, good service
9
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
< Vorige pagina 1 - 10 van 1846 beoordelingen Volgende pagina >

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Klanten die keken naar dit type Resort hadden ook interesse in...

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Fantastisch 8,6

uit 1529
beoordelingen

Ligging: Patong

Gelegen in het hart van Patong, is het Avista Hideaway Resort & Spa Phuket een ideale uitvalsbasis...

Kata Beach Resort

Kata Beach Resort

Zeer goed 8

uit 1446
beoordelingen

Ligging: Kata

Gunstig gelegen in Phuket, is het Kata Beach Resort een goede uitvalsbasis om deze levendige stad...

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Zeer goed 7,8

uit 5334
beoordelingen

Ligging: Patong

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Fantastisch 8,5

uit 71
beoordelingen

Ligging: Kata

Als u zoekt naar een gunstig gelegen hotel in Phuket, kijk dan niet verder dan het Chanalai Garden...

Klanten waardeerden deze accommodatie om:
Gebied aanbevolen voor:
  • familievermaak
  • restaurants
  • stranden
Afstand naar luchthaven:
  • Luchthaven Phuket International (31.2 km)
Opmerkingen van klanten:
  • "Attent personeel" , "Fantastisch eten/ontbijt" , "Nieuwe, grote en moderne kamers" , "Zwembad"
Topattracties in de omgeving:
  • Kata Beach (0.7 km / 9 min. lopen)
  • Kata uitzichtspunt (0.8 km / 10 min. lopen)
  • Phuket Surf (1.4 km / 17 min. lopen)
  • Karon strand (1.8 km / 22 min. lopen)
Let op: afstanden worden gemeten in een rechte lijn tussen vertrekpunt en bestemming.

Customer Support


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

HK-AGWEB-2D04