Zoek

Waar wilt u naartoe?
Mijn favoriete hotels
Recent bekeken hotels
Meer over hotel:
    Gebied aanbevolen voor:
  • restaurants
  • stranden
  • familievermaak
    Afstand naar luchthaven:
  • Luchthaven Phuket International (31.2 km)
    Opmerkingen van klanten:
  • "Attent personeel", "Fantastisch eten/ontbijt", "Nieuwe, grote en moderne kamers", "Zwembad"
    Topattracties in de omgeving:
  • Kata Beach (0.7 km / 9 min. lopen)
  • Kata uitzichtspunt (0.8 km / 10 min. lopen)
  • Phuket Surf (1.4 km / 17 min. lopen)
  • Karon strand (1.8 km / 22 min. lopen)

Let op: afstanden worden gemeten as een rechte lijn.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

U vindt alle opgeslagen hotels in de lijst 'Mijn favoriete hotels'.
Kies uw kamer
10 februari 2016 - 12 februari 2016 | 2 nachten
Kamertypes Max.
Tarief
per kamer per nacht
Kamers

Kenmerken van Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach


Faciliteiten

  • 24-uurs receptie
  • bagageopslag
  • bar
  • bar aan het zwembad
  • bibliotheek
  • businesscentrum
  • conciërge
  • faciliteiten voor mindervalide gasten
  • familiekamer
  • geld wisselen
  • kinderopvang
  • kluisjes
  • kluisjes
  • koffiebar
  • lift
  • restaurant
  • rookgedeelte
  • roomservice
  • shuttle service
  • snel in- en uitchecken
  • tours
  • vergaderfaciliteiten
  • vervoer van/naar luchthaven
  • wasserij

Sport en Recreatie

  • fitnesscentrum
  • hot tub
  • kinderclub
  • massage
  • sauna
  • tuin
  • turks bad
  • wellnessfaciliteiten
  • zwembad (buiten)
  • zwembad (voor kinderen)

Internet

  • gratis wi-fi in alle kamers
  • wi-fi in openbare ruimtes

Parkeren

  • parkeerplaats

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!
Beschrijving Resort
Gunstig gelegen in Phuket, is het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach een goede uitvalsbasis om d...meer tonen Gunstig gelegen in Phuket, is het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach een goede uitvalsbasis om deze levendige stad te ontdekken. Het hotel ligt 20 km van het stadscentrum en de belangrijkste faciliteiten zijn dus goed bereikbaar. Voor 'sightseeing' en lokale attracties kan men terecht in de buurt van het hotel, dat nabij Dino Park Mini Golf, Herdenking van Prinses Moeder Stadion, Kata Beach ligt.

Voor Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach is niets teveel om het gasten naar de zin te maken. Zo biedt dit hotel goede service en vele faciliteiten. Enkele voorbeelden van faciliteiten die dit hotel biedt zijn gratis wi-fi in alle kamers, 24-uurs receptie, faciliteiten voor mindervalide gasten, snel in- en uitchecken, bagageopslag.

Het hotel heeft 143 prachtig ingerichte kamers voor gasten, elk met internettoegang (draadloos), draadloos internet (gratis), niet-roken kamers, airconditioning, bureau. Of u nu van fitness houdt of gewoon lekker wilt ontspannen na een drukke dag, het kan allemaal in dit hotel dankzij faciliteiten als hot tub, fitnesscentrum, sauna, zwembad (buiten), wellnessfaciliteiten. Ontdek een boeiende mix van professionele dienstverlening en een breed scala aan faciliteiten in het Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach.
Voorwaarden Resort
Nuttige informatie
Eten, drinken en vermaak

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Alle beoordelingen (1979)

Zakelijke reizigers (29)

(Echt)paren (1061)

Individuele reizigers (191)

Gezinnen met jonge kinderen (355)

Gezinnen met oudere kinderen (190)

Groepen (153)

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,0
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
9,0
Alle beoordelingen (1979)
Sorteer op:
maximilianus C. (Echt)paren
Netherlands, 27 maart 2015
Zeer goed

Comfort restaurant
9,3
Rinke J. (Echt)paren
Netherlands, 18 maart 2015
Heerlijk!

Perfecte service, goed ontbijt en zeer vriendelijk/behulpzaam
9,3
Bij aankomst een warm welkom en verkoelend drankje met verfrissing. Helaas was onze eerste kamer was niet goed schoongemaakt. Het geven van deze feedback zorgde ervoor dat we een andere kamer kregen en regelmatig werd gevraagd of alles in orde was. Men hecht veel waarde aan hygiene en dat is duidelijk gebleken. Onze tweede kamer, incl. fruit als extra service en persoonlijk kaartje, was perfect. Het ontbijt was zeer goed en ook hier doet men alles om je verblijf aangenaam te maken. Het zwembad is heerlijk en je verblijft dichtbij het strand. Vlakbij zijn er genoeg winkels en restaurantjes waar je kunt eten. Het hotel ligt wel op een berg (goede workout als je de heuvel op loopt). Tip: huur een scooter en je kunt overal naar toe en de berg niet voortdurend op te lopen :-). Tevens is er buiten beveiliging die over je scooter waakt. Taxi naar het vliegveld kost 1500 bath en duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij een volgende keer verblijf ik hier opnieuw en kan dit hotel aanraden!
ronnie S. Gezinnen met oudere kinderen
Belgium, 09 maart 2013
mooi hotel met vriendelijke ontvangst

airco
7,7
hotel ligt op grote hoogte, moeilijker te voet te doen indien men wat ouder is, ook vanwege de warmte en de daarbij te doene inspanning. Het eten was lekker in hotel. het ontbijt was super!het personeel heel vriendelijk. fijne te regelen airco.
Robby H. (Echt)paren
Belgium, 26 april 2012
Leuk familiehotel

Niet in centrum gelegen
7,7
Leuke tussenstop, voor ons dan toch, was een leuke tussenstop, voor de rest is het stadje nogal supertoerisrisch ingericht, met allerlei soorten winkeltjes en dergelijke meer. Wel lekker kunnen eten daar, hotelpersoneel was ook supervriendelijk, de kamers zijn leuk en modern ingericht. Wij zijn er maar een nacht gebleven omdat we dan verder trokken naar de phi phi eilanden, wat heel,goed te doen is van daar uit.
Rob E. (Echt)paren
Netherlands, 31 mei 2010
Prima uitvalsbasis

Erg nieuw, mooie kamers en lekker zwembad.
8,3
Op zich prima verblijf. De kamer is top en overtrof de verwachtingen. Leuk ontvangst met bloemen halsband. Huurauto wel noodzakelijk om eiland te ontdekken. Erg stijle heuvel om bij hotel te komen na wandeling naar winkels.
George R. (Echt)paren
Netherlands, 21 januari 2010
Avista is super

het ziet er erg mooi uit, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed voor je geregeld. We waren 150% tevreden.
9,7
we hebben 6 nachten overnacht in Avista. We hadden een brommertje gehuurd zodat we gemakkelijk overal heen konden. Het was geweldig.
Robert V. (Echt)paren
Netherlands, 30 november 2009
mooi hotel, de sfeer moet nog komen

Prachtige kamers hotel is rustig gelegen Mooi zwembad
8
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het hotel was dus fonkelnieuw en de Spa was nog niet open. Daar hebben we dus geen mening over. Het personeel is vriendelijk, maar nog niet ingewerkt en onzeker. De kamer was ronduit prachtig. Je hebt echt een plek om jezelf terug te trekken en 's-avonds kun je rustig op je balkon zitten. Kortom het ziet er goed uit, maar het moet nog een beetje komen. Het hotel is op 1 november 2009 geopend.
Walaiporn B. (Echt)paren
Netherlands, 28 juni 2010
Seung L. Gezinnen met jonge kinderen
South Korea, 07 februari 2016
Not for family with young children

Location to Kata beach even though there is a steep hill.
5
Staff was not very friendly. Breakfast was simple. Breakfast dishes were not reachable by young children as it was too high. No kids plates or utensils
Stephanie S. Gezinnen met oudere kinderen
Singapore, 25 januari 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8,7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Belastingen en servicekosten zijn doorgaans kosten die Agoda betaalt aan de accommodatie of die door de accommodatie worden geïnd. Voor nadere informatie kunt u de Agoda Algemene Voorwaarden raadplegen. Belasting en servicekosten kunnen ook kosten omvatten die Agoda inhoudt als compensatie voor het verwerken van de boeking.