Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Uitzicht Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Faciliteiten Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Uitzicht Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgeving Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fitnessruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Vergaderruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/Lounge Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby
Gebied: Kata Aantal kamers: 143
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 1520 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,1
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (1520)
Sorteer op:
Ronnie S. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 4 maart 2013
mooi hotel met vriendelijke ontvangst

airco
7,7
hotel ligt op grote hoogte, moeilijker te voet te doen indien men wat ouder is, ook vanwege de warmte en de daarbij te doene inspanning. Het eten was lekker in hotel. het ontbijt was super!het personeel heel vriendelijk. fijne te regelen airco.
Robby H. (Echt)paren Belgium, 20 april 2012
Leuk familiehotel

Niet in centrum gelegen
7,7
Leuke tussenstop, voor ons dan toch, was een leuke tussenstop, voor de rest is het stadje nogal supertoerisrisch ingericht, met allerlei soorten winkeltjes en dergelijke meer. Wel lekker kunnen eten daar, hotelpersoneel was ook supervriendelijk, de kamers zijn leuk en modern ingericht. Wij zijn er maar een nacht gebleven omdat we dan verder trokken naar de phi phi eilanden, wat heel,goed te doen is van daar uit.
Rob E. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2010
Prima uitvalsbasis

Erg nieuw, mooie kamers en lekker zwembad.
8,3
Op zich prima verblijf. De kamer is top en overtrof de verwachtingen. Leuk ontvangst met bloemen halsband. Huurauto wel noodzakelijk om eiland te ontdekken. Erg stijle heuvel om bij hotel te komen na wandeling naar winkels.
George R. (Echt)paren Netherlands, 18 januari 2010
Avista is super

het ziet er erg mooi uit, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed voor je geregeld. We waren 150% tevreden.
9,7
we hebben 6 nachten overnacht in Avista. We hadden een brommertje gehuurd zodat we gemakkelijk overal heen konden. Het was geweldig.
Sightseeing/attracties tip: Bij katabeacht, wat rustiger dan het drukke patong. Met brommertje leuke kleine strandjes te bezoeken. Lekker eten bij 2 chefs.
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 19 november 2009
mooi hotel, de sfeer moet nog komen

Prachtige kamers hotel is rustig gelegen Mooi zwembad
8
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het hotel was dus fonkelnieuw en de Spa was nog niet open. Daar hebben we dus geen mening over. Het personeel is vriendelijk, maar nog niet ingewerkt en onzeker. De kamer was ronduit prachtig. Je hebt echt een plek om jezelf terug te trekken en 's-avonds kun je rustig op je balkon zitten. Kortom het ziet er goed uit, maar het moet nog een beetje komen. Het hotel is op 1 november 2009 geopend.
Sightseeing/attracties tip: De massagesalon onder aan de heuvel is erg leuk.
Walaiporn B. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2010
9,3
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Noppawan P. Groepen Thailand, 13 juli 2014
Great service , nice room, amazing welcome

Service, swimming pool, room
9,3
We absolutely love this hotel when we reach there they took care us as the exclusive guest and when we reached to the room we saw a decoration on the bed as the welcome word for our honeymoon event and at night they serve us with a couple of cup cake which made us so happy. Special thanks for staff name Lily and Pui for always take care and asking for anything. We love here
Ben A. (Echt)paren United Kingdom, 13 juli 2014
Nice hotel, close to the beach

Rooms, staff, location
7,7
We were upgraded from a deluxe room to a club room. The club room was on the top floor with a view of the ocean. The room itself was large and well appointed. The swimming pool area is nice and split over several levels, it looks like it could get crowded if the hotel was full though as there are a lot of rooms. The hotel is close to the beach, up a steep hill. It is a short walk to several restaurants and bars in Kata town. We didn't eat in the hotel except for the inclusive breakfast which was good enough, but not amazing.
Bronte D. (Echt)paren Australia, 5 juli 2014
Enjoyed our stay but could improve

Our room, swimming pools, reception staff
6
Mixed. Breakfast just adequate, dining staff at times inattentive. There are no toilets near the swimming pool. Definite trip hazard from bedroom into bathroom, put bath mat on bathroom entrance to avoid incident. No ice tray in fridge, took some persuasion to get one. Stains on sofa, cover changed after complaint. The covers on the pools' deck chairs need changing. The Thai culture of saying "yes" to all questions, caused a few misunderstandings which were eventually solved. The hill up to the resort could be a challenge for those not used to steep climbs. We were welcomed with a cool drink and orchid lei and in our room with a lovely elephant toweling and petals on the bed. The reception staff and tour staff were outstanding, able to fulfill all our requests, re tours and transport. Everyday a friendly, usually female, staff member would ask, if everything was to our satisfaction. The cleaning staff, had our room looking fresh and bright. Replacing used items promptly, especially beach towels. The two pools are lovely, surrounded by lovely tropical trees, and some frangipani trees were still in bloom, dropping their flowers in the pool. Our dining experience at the Avista for lunch and dinner the first days, were average, so we ate out, as there are superb restaurants nearby. After we settled into the Avista Resort, we enjoyed our stay, and have great memories of Kata Beach.
Junlong C. (Echt)paren Singapore, 30 juni 2014
Perfect getaway

Room, Pool, Cleaniness
8,7
perfect stay for a getaway with friendly staffs in the hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UitzichtAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FaciliteitenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UitzichtAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgevingAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FitnessruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - VergaderruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby

Beoordelingen door klanten - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3B05