of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Faciliteiten Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgeving Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fitnessruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Vergaderruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/Lounge Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 143
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 1722 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,0
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (1722)
Sorteer op:
Ronnie S. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 4 maart 2013
mooi hotel met vriendelijke ontvangst

airco
7,7
hotel ligt op grote hoogte, moeilijker te voet te doen indien men wat ouder is, ook vanwege de warmte en de daarbij te doene inspanning. Het eten was lekker in hotel. het ontbijt was super!het personeel heel vriendelijk. fijne te regelen airco.
Robby H. (Echt)paren Belgium, 20 april 2012
Leuk familiehotel

Niet in centrum gelegen
7,7
Leuke tussenstop, voor ons dan toch, was een leuke tussenstop, voor de rest is het stadje nogal supertoerisrisch ingericht, met allerlei soorten winkeltjes en dergelijke meer. Wel lekker kunnen eten daar, hotelpersoneel was ook supervriendelijk, de kamers zijn leuk en modern ingericht. Wij zijn er maar een nacht gebleven omdat we dan verder trokken naar de phi phi eilanden, wat heel,goed te doen is van daar uit.
Rob E. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2010
Prima uitvalsbasis

Erg nieuw, mooie kamers en lekker zwembad.
8,3
Op zich prima verblijf. De kamer is top en overtrof de verwachtingen. Leuk ontvangst met bloemen halsband. Huurauto wel noodzakelijk om eiland te ontdekken. Erg stijle heuvel om bij hotel te komen na wandeling naar winkels.
George R. (Echt)paren Netherlands, 18 januari 2010
Avista is super

het ziet er erg mooi uit, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed voor je geregeld. We waren 150% tevreden.
9,7
we hebben 6 nachten overnacht in Avista. We hadden een brommertje gehuurd zodat we gemakkelijk overal heen konden. Het was geweldig.
Sightseeing/attracties tip: Bij katabeacht, wat rustiger dan het drukke patong. Met brommertje leuke kleine strandjes te bezoeken. Lekker eten bij 2 chefs.
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 19 november 2009
mooi hotel, de sfeer moet nog komen

Prachtige kamers hotel is rustig gelegen Mooi zwembad
8
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het hotel was dus fonkelnieuw en de Spa was nog niet open. Daar hebben we dus geen mening over. Het personeel is vriendelijk, maar nog niet ingewerkt en onzeker. De kamer was ronduit prachtig. Je hebt echt een plek om jezelf terug te trekken en 's-avonds kun je rustig op je balkon zitten. Kortom het ziet er goed uit, maar het moet nog een beetje komen. Het hotel is op 1 november 2009 geopend.
Sightseeing/attracties tip: De massagesalon onder aan de heuvel is erg leuk.
Walaiporn B. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2010
9,3
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Darren D. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 16 januari 2015
10 out of 10

The pool, the room and the staff
9,3
Perfection. Wouldn't stay anywhere else in Phuket.
Ken Z. Gezinnen met jonge kinderen Sweden, 1 januari 2015
Good vacation place

Food, service and location
7,7
Good
Man Y. (Echt)paren Hong Kong, 1 januari 2015
Disappointed

Location , friendly staff , willing to admit mistakes
5,7
Okay . But a bit disapponted for the room arrangement . I booked the room with ocean view the Agoda. They just reserved the room 505 without ocean view . As I clarified that I had booked for ocean view . They changed rm 404 to me . Feeling bit ridiculous abt the arrangement for booking . Be frankly the room with ocean view is not much worth for the rate US$450 per night .
Sharifah A. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 26 december 2014
nice hotel

ambience, decorations, comfort
7,7
It was a short but memorable stay

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FaciliteitenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgevingAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FitnessruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - VergaderruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Balkon/TerrasAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3B08