Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieur Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieur Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Suite Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Suite Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Faciliteiten Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieur Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Zwembad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgeving Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fitnessruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieur
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Vergaderruimte Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 143
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,0
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (1888)
Sorteer op:
Maximilianus C. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2015
Zeer goed

Comfort restaurant
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Rinke J. (Echt)paren Netherlands, 17 maart 2015
Heerlijk!

Perfecte service, goed ontbijt en zeer vriendelijk/behulpzaam
9,3
Bij aankomst een warm welkom en verkoelend drankje met verfrissing. Helaas was onze eerste kamer was niet goed schoongemaakt. Het geven van deze feedback zorgde ervoor dat we een andere kamer kregen en regelmatig werd gevraagd of alles in orde was. Men hecht veel waarde aan hygiene en dat is duidelijk gebleken. Onze tweede kamer, incl. fruit als extra service en persoonlijk kaartje, was perfect. Het ontbijt was zeer goed en ook hier doet men alles om je verblijf aangenaam te maken. Het zwembad is heerlijk en je verblijft dichtbij het strand. Vlakbij zijn er genoeg winkels en restaurantjes waar je kunt eten. Het hotel ligt wel op een berg (goede workout als je de heuvel op loopt). Tip: huur een scooter en je kunt overal naar toe en de berg niet voortdurend op te lopen :-). Tevens is er buiten beveiliging die over je scooter waakt. Taxi naar het vliegveld kost 1500 bath en duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij een volgende keer verblijf ik hier opnieuw en kan dit hotel aanraden!
Rapporteer deze beoordeling
Ronnie S. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 4 maart 2013
mooi hotel met vriendelijke ontvangst

airco
7,7
hotel ligt op grote hoogte, moeilijker te voet te doen indien men wat ouder is, ook vanwege de warmte en de daarbij te doene inspanning. Het eten was lekker in hotel. het ontbijt was super!het personeel heel vriendelijk. fijne te regelen airco.
Rapporteer deze beoordeling
Robby H. (Echt)paren Belgium, 20 april 2012
Leuk familiehotel

Niet in centrum gelegen
7,7
Leuke tussenstop, voor ons dan toch, was een leuke tussenstop, voor de rest is het stadje nogal supertoerisrisch ingericht, met allerlei soorten winkeltjes en dergelijke meer. Wel lekker kunnen eten daar, hotelpersoneel was ook supervriendelijk, de kamers zijn leuk en modern ingericht. Wij zijn er maar een nacht gebleven omdat we dan verder trokken naar de phi phi eilanden, wat heel,goed te doen is van daar uit.
Rapporteer deze beoordeling
Rob E. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2010
Prima uitvalsbasis

Erg nieuw, mooie kamers en lekker zwembad.
8,3
Op zich prima verblijf. De kamer is top en overtrof de verwachtingen. Leuk ontvangst met bloemen halsband. Huurauto wel noodzakelijk om eiland te ontdekken. Erg stijle heuvel om bij hotel te komen na wandeling naar winkels.
Rapporteer deze beoordeling
George R. (Echt)paren Netherlands, 18 januari 2010
Avista is super

het ziet er erg mooi uit, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed voor je geregeld. We waren 150% tevreden.
9,7
we hebben 6 nachten overnacht in Avista. We hadden een brommertje gehuurd zodat we gemakkelijk overal heen konden. Het was geweldig.
Sightseeing/attracties tip: Bij katabeacht, wat rustiger dan het drukke patong. Met brommertje leuke kleine strandjes te bezoeken. Lekker eten bij 2 chefs.
Rapporteer deze beoordeling
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 19 november 2009
mooi hotel, de sfeer moet nog komen

Prachtige kamers hotel is rustig gelegen Mooi zwembad
8
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het hotel was dus fonkelnieuw en de Spa was nog niet open. Daar hebben we dus geen mening over. Het personeel is vriendelijk, maar nog niet ingewerkt en onzeker. De kamer was ronduit prachtig. Je hebt echt een plek om jezelf terug te trekken en 's-avonds kun je rustig op je balkon zitten. Kortom het ziet er goed uit, maar het moet nog een beetje komen. Het hotel is op 1 november 2009 geopend.
Sightseeing/attracties tip: De massagesalon onder aan de heuvel is erg leuk.
Rapporteer deze beoordeling
Walaiporn B. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2010
9,3
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Jessica T. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 20 augustus 2015
Nice hotel, if you're willing to walk a bit

Room, cleanliness, amazing beach
7,3
Kata beach is an amazing beach. The hotel is located a bit up the hill, so if you need to walk, it is a bit of a hike Hotel is clean, room is huge, very nice modern room. Perfect for young families Food is so so, we tried the buffet dinner. Not too many varieties of food, but the pasta is delicious Overall, great hotel. Would recommend if you do not mind to walk a bit from hotel
Rapporteer deze beoordeling
Yang H. Groepen Singapore, 19 augustus 2015
Phuket holiday

The staffs were friendly.The service and wifi were good .
5
A great place for getaways.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FaciliteitenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgevingAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FitnessruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - VergaderruimteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GastenkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadkamerAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Balkon/TerrasAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel interieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ZwembadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Hotel exterieurAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04