Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 619 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,7
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (619)
Sorteer op:
Mirella R. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
Geweldig hotel.

Mooi gelegen hotel en hele goede service.
8
Bij het inchecken kregen we te horen dat we een gratis update kregen. Dat is altijd goed. De kamer was werkelijk fantastisch. Zeer ruime douche, jacuzzi en een zwembad direct aan de kamer. Wat een luxe. We hadden graag langer willen blijven maar de prijs van deze kamer lag toch wel boven onze begroting. Een absolute aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey R. Groepen Netherlands, 11 september 2010
Ultiem relaxing with full service

vriendelijk personeel, prachtige ligging.
10
We werden hartelijk verwelkomt door vriendelijk personeel en een heerlijke virgin mojito. ons huisje was nog geen minuut lopen maar werden toch gebracht met de buggy :) de service is echt ongelooflijk vriendelijk. wij hadden een flinke villa met uitzicht op zee. kamers zagen er goed uit nergens over te klagen, gewoon perfect. aanrader: een heerlijke massage van bijna 2 uur. het heeft een prijskaartje maar het is het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
Karen V. (Echt)paren Belgium, 19 november 2009
Recensie Ayara Kamala Resort

Schitterende ligging Fantastisch zicht Rustig en privé gelegen Perfecte service Ideaal om tot rust te komen
9,3
Ayara Kamala is de beste plaats om volledig tot rust te komen. De ligging geeft je een vrij gevoel, terwijl de bediening ervoor zorgt dat je verblijf aangenaam en onvergetelijk wordt ! Het ontbijt was voortreffelijk en ook het restaurant serveert lekker eten. (ook enkele lekkere wijnen op de kaart). Doordat de huisjes/kamers verspreid liggen krijg je echt een rustgevens gevoel en het kleine aantal zorgt er dna weer voor dat ook het zwembad en restaurant nooit te druk bezet is ! Ben je op zoek naar een wondermooie ligging, een prachtig hotel met uitstekende bediening, dan is dit the place to be !! Hier telt maar 1 woord : GENIETEN !!
Tip: Het hotel ligt vrij afgelegen, maar als je een excursie boekt zorgen ze voor transfer naar en van het hotel ! Boeken kan in het hotel zelf, maar kan je ook al op de luchthaven doen !
Rapporteer deze beoordeling
Nigel J. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 31 december 2015
Underwhelming

The view, the overall external aesthetics of the resort and some of the staff were relatively helpful
4,3
Very disappointing for a place that styles itself as a high end establishment. The breakfast was decidely no better than an average 4 star hotel in Thailand. It's also halal so don't expect any bacon . The reception staff and security were not particularly welcoming and actually made us feel we were an inconvenience. Only allowed one key for the room which was very inconvenient. When staff were asked to arrange hi tea, we were told to call the kitchen ourselves. The room are spacious but the lack of quality finishes shows. Towels and bed linen were past their peak. The water in the Villa pool was clean there were many insects floating about. there are far better places. Don't expect 5 star treatment here.
Rapporteer deze beoordeling
Ken T. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 2 december 2015
Lesser of an experience

large rooms, breakfast, hotel shuttle
4,7
Not well maintained and only found the famous Thai hospitality and smile in only a few staff.
Rapporteer deze beoordeling
Tee S. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 28 november 2015
great stay

friendly staff, good views and clean
7,3
very good if there is sandy beach will be excellent
Rapporteer deze beoordeling
Joseph G. (Echt)paren United States of America, 23 november 2015
Exceeded expectations

Location, Room, spa
9,3
Fantastic!
Rapporteer deze beoordeling
Sherman P. (Echt)paren Singapore, 22 november 2015
The rooms are abit old

location service staff
7,3
was not really good ,the hotel room is abit old
Rapporteer deze beoordeling
Juventia J. (Echt)paren Indonesia, 23 oktober 2015
good resort

best view
8
ayara kamala resort is best place for honeymoon
Rapporteer deze beoordeling
Xiaoman C. Groepen United States of America, 16 oktober 2015
Great hotel but I feel it's a 4stars not 5

Hotel layout, design and staff
8
Enjoyed, friendly staff great layout of hotel. But, only 1 small swimming pool. Shop are far but hotel provide shuttle for free. So it all good.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - KinderclubAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - FaciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - Bar/LoungeAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - OmgevingAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07