Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 641 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,7
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (641)
Sorteer op:
Mirella R. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
Geweldig hotel.

Mooi gelegen hotel en hele goede service.
8
Bij het inchecken kregen we te horen dat we een gratis update kregen. Dat is altijd goed. De kamer was werkelijk fantastisch. Zeer ruime douche, jacuzzi en een zwembad direct aan de kamer. Wat een luxe. We hadden graag langer willen blijven maar de prijs van deze kamer lag toch wel boven onze begroting. Een absolute aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey R. Groepen Netherlands, 11 september 2010
Ultiem relaxing with full service

vriendelijk personeel, prachtige ligging.
10
We werden hartelijk verwelkomt door vriendelijk personeel en een heerlijke virgin mojito. ons huisje was nog geen minuut lopen maar werden toch gebracht met de buggy :) de service is echt ongelooflijk vriendelijk. wij hadden een flinke villa met uitzicht op zee. kamers zagen er goed uit nergens over te klagen, gewoon perfect. aanrader: een heerlijke massage van bijna 2 uur. het heeft een prijskaartje maar het is het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
Karen V. (Echt)paren Belgium, 19 november 2009
Recensie Ayara Kamala Resort

Schitterende ligging Fantastisch zicht Rustig en privé gelegen Perfecte service Ideaal om tot rust te komen
9,3
Ayara Kamala is de beste plaats om volledig tot rust te komen. De ligging geeft je een vrij gevoel, terwijl de bediening ervoor zorgt dat je verblijf aangenaam en onvergetelijk wordt ! Het ontbijt was voortreffelijk en ook het restaurant serveert lekker eten. (ook enkele lekkere wijnen op de kaart). Doordat de huisjes/kamers verspreid liggen krijg je echt een rustgevens gevoel en het kleine aantal zorgt er dna weer voor dat ook het zwembad en restaurant nooit te druk bezet is ! Ben je op zoek naar een wondermooie ligging, een prachtig hotel met uitstekende bediening, dan is dit the place to be !! Hier telt maar 1 woord : GENIETEN !!
Tip: Het hotel ligt vrij afgelegen, maar als je een excursie boekt zorgen ze voor transfer naar en van het hotel ! Boeken kan in het hotel zelf, maar kan je ook al op de luchthaven doen !
Rapporteer deze beoordeling
Michael C. (Echt)paren United States of America, 20 april 2016
Michael Connelly
6,7
Ayara Kamala Resort & Spa is a spectacular place to stay in, when visiting Phuket. Absolutely impeccable service within all facilities in the resort including the restaurant which serves excellent food. Very friendly, knowledgeable and helpful staff under the leadership of Christian, are doing excellent job to make your stay very pleasant !!! All facilities are in excellent condition and very well maintained. If you visit Ayara Kamala Resort & Spa just one time, see the view of the ocean and the hotel's location, you will never want to leave. Personally I, Michael Connelly and my fiancé Pranee would like very much, again to thank all the staff helping and serving us during our stay, Great work, thank you very much. Michael & Pranee
Rapporteer deze beoordeling
Philip T. (Echt)paren Singapore, 16 april 2016
Wonderful villa
5,7
Was given a pleasant surprise upgrade to villa. View was fantastic. Staff were very polite and helpful. Private pool and private sun deck were perfect for me and wife to spend our time with full privacy.
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed J. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 10 maart 2016
Great location friendly staff
6,3
Nice hotel
Rapporteer deze beoordeling
Simon T. Zakelijke reizigers Switzerland, 1 maart 2016
Definitely not a great interior design

Location - quiet - price
6,7
If you come here for a honeymoon it's not the place to be as it feels very much strange the whole athnoshoere and interior design - white instead of warm yellow lighting etc
Rapporteer deze beoordeling
Manoj A. (Echt)paren India, 25 februari 2016
Stay at Ayara Kamala Resort - Phuket

Excellent rooms, beautiful views and great service
9
Overall we really enjoyed staying at Ayara Kamala resort. To start with, the hotel staff was very friendly, rooms were plush, shuttle service to Kamala beach was quite handy and the breakfast they served was good as well. The location although a bit far away from the city was very nicely chosen and gave a good amount of privacy for people who like the calm and quite atmosphere.
Rapporteer deze beoordeling
Jie S. (Echt)paren Singapore, 22 februari 2016
You must book at least a pool access room

pool access, peace, view
8,3
If you are looking for peace and quiet, Ayara Kamala is the place to be. It is up a hill but has a private beach. My room had pool access and that made my stay really very enjoyable. I agree that the bathrooms looks old but I think this applied to the small tiles they used. The furnishing in the bedroom was modern.
Rapporteer deze beoordeling
Jindi X. (Echt)paren China, 14 februari 2016
Generally good bar the breakfast is underwhelmed

Sea view room
7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - KinderclubAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - FaciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - Bar/LoungeAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - OmgevingAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03