of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurant Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteiten Ayara Kamala Resort Phuket - Fitnessruimte Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurant Ayara Kamala Resort Phuket - Bar/Lounge Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Fitnessruimte Ayara Kamala Resort Phuket - Kinderclub Ayara Kamala Resort Phuket - Winkels
Ayara Kamala Resort Phuket - Villa Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurant Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurant Ayara Kamala Resort Phuket - Strand Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Entree Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurant Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Eten en drinken Ayara Kamala Resort Phuket - Eten en drinken
Gebied: Kamala Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 501 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (501)
Sorteer op:
Mirella R. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
Geweldig hotel.

Mooi gelegen hotel en hele goede service.
8
Bij het inchecken kregen we te horen dat we een gratis update kregen. Dat is altijd goed. De kamer was werkelijk fantastisch. Zeer ruime douche, jacuzzi en een zwembad direct aan de kamer. Wat een luxe. We hadden graag langer willen blijven maar de prijs van deze kamer lag toch wel boven onze begroting. Een absolute aanrader.
Jeffrey R. Groepen Netherlands, 11 september 2010
Ultiem relaxing with full service

vriendelijk personeel, prachtige ligging.
10
We werden hartelijk verwelkomt door vriendelijk personeel en een heerlijke virgin mojito. ons huisje was nog geen minuut lopen maar werden toch gebracht met de buggy :) de service is echt ongelooflijk vriendelijk. wij hadden een flinke villa met uitzicht op zee. kamers zagen er goed uit nergens over te klagen, gewoon perfect. aanrader: een heerlijke massage van bijna 2 uur. het heeft een prijskaartje maar het is het zeker waard.
Karen V. (Echt)paren Belgium, 19 november 2009
Recensie Ayara Kamala Resort

Schitterende ligging Fantastisch zicht Rustig en privé gelegen Perfecte service Ideaal om tot rust te komen
9,3
Ayara Kamala is de beste plaats om volledig tot rust te komen. De ligging geeft je een vrij gevoel, terwijl de bediening ervoor zorgt dat je verblijf aangenaam en onvergetelijk wordt ! Het ontbijt was voortreffelijk en ook het restaurant serveert lekker eten. (ook enkele lekkere wijnen op de kaart). Doordat de huisjes/kamers verspreid liggen krijg je echt een rustgevens gevoel en het kleine aantal zorgt er dna weer voor dat ook het zwembad en restaurant nooit te druk bezet is ! Ben je op zoek naar een wondermooie ligging, een prachtig hotel met uitstekende bediening, dan is dit the place to be !! Hier telt maar 1 woord : GENIETEN !!
Tip: Het hotel ligt vrij afgelegen, maar als je een excursie boekt zorgen ze voor transfer naar en van het hotel ! Boeken kan in het hotel zelf, maar kan je ook al op de luchthaven doen !
Lisa J. Groepen Malaysia, 15 juli 2014
Very relax hotel ever...

Staff food location
9,3
I have a amazing World Cup final night I'm this hotel.. And the staff was so good... The suttle bus fetch us to where we wan to go... Amazing hotel..with wounderful staff...will stay again
Praniti P. (Echt)paren Thailand, 12 juli 2014
Couple, Relax, Romantic

Great Location, Great Service, Best Experience
9
Samantha W. (Echt)paren Australia, 24 juni 2014
great

bed pool room
10
Sarah M. Groepen Philippines, 22 juni 2014
Good and Relaxing!

They have a very friendly, attentive and helpful staff. Their pool is perfect with the overlooking ocean view. They have a wide variety of food. Dried leaves are scattered A bit far from the beach
8
It was good, i enjoyed their nice pool and the view
Siti H. Groepen Singapore, 15 juni 2014
Very quiet and tranquil. Enjoyed the stay much!

Service. Clean. Serene.
8,3
The service was fantastic and the view was magnificent on hilltop. Serene and romantic.
Nik R. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 6 juni 2014
Quiet and isolated

cleanliness, friendly staff
7,3
We stayed in executive room for 3 nights. We did not book room with meal as we are muslim and later later found that it was very difficult to get snacks or muslim meal as the hotel is too isolated, you would need a transport just to go to the nearest shop. Actually when we were checking-in we knew we chose the wrong hotel and the wrong area. The hotel has no private beach, the swimming pool is too small.
Sharmaine K. (Echt)paren Singapore, 1 mei 2014
Paradise.

Friendly staff, amazing view and great room!
9,7
Nothing short of awesome

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - Bar/LoungeAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - KinderclubAyara Kamala Resort Phuket - WinkelsAyara Kamala Resort Phuket - VillaAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - EntreeAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - Sport en activiteitenAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Lobby

Beoordelingen door klanten - Ayara Kamala Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A04