Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Zwembad Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer
Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Spa Ayara Kamala Resort Phuket - Spa Ayara Kamala Resort Phuket - Spa Ayara Kamala Resort Phuket - Spa
Gebied: Kamala Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,7
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (593)
Sorteer op:
Mirella R. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
Geweldig hotel.

Mooi gelegen hotel en hele goede service.
8
Bij het inchecken kregen we te horen dat we een gratis update kregen. Dat is altijd goed. De kamer was werkelijk fantastisch. Zeer ruime douche, jacuzzi en een zwembad direct aan de kamer. Wat een luxe. We hadden graag langer willen blijven maar de prijs van deze kamer lag toch wel boven onze begroting. Een absolute aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey R. Groepen Netherlands, 11 september 2010
Ultiem relaxing with full service

vriendelijk personeel, prachtige ligging.
10
We werden hartelijk verwelkomt door vriendelijk personeel en een heerlijke virgin mojito. ons huisje was nog geen minuut lopen maar werden toch gebracht met de buggy :) de service is echt ongelooflijk vriendelijk. wij hadden een flinke villa met uitzicht op zee. kamers zagen er goed uit nergens over te klagen, gewoon perfect. aanrader: een heerlijke massage van bijna 2 uur. het heeft een prijskaartje maar het is het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
Karen V. (Echt)paren Belgium, 19 november 2009
Recensie Ayara Kamala Resort

Schitterende ligging Fantastisch zicht Rustig en privé gelegen Perfecte service Ideaal om tot rust te komen
9,3
Ayara Kamala is de beste plaats om volledig tot rust te komen. De ligging geeft je een vrij gevoel, terwijl de bediening ervoor zorgt dat je verblijf aangenaam en onvergetelijk wordt ! Het ontbijt was voortreffelijk en ook het restaurant serveert lekker eten. (ook enkele lekkere wijnen op de kaart). Doordat de huisjes/kamers verspreid liggen krijg je echt een rustgevens gevoel en het kleine aantal zorgt er dna weer voor dat ook het zwembad en restaurant nooit te druk bezet is ! Ben je op zoek naar een wondermooie ligging, een prachtig hotel met uitstekende bediening, dan is dit the place to be !! Hier telt maar 1 woord : GENIETEN !!
Tip: Het hotel ligt vrij afgelegen, maar als je een excursie boekt zorgen ze voor transfer naar en van het hotel ! Boeken kan in het hotel zelf, maar kan je ook al op de luchthaven doen !
Rapporteer deze beoordeling
Benjamin G. Individuele reizigers Malaysia, 19 juli 2015
Overall nice trip

swimming pool, view and room design.
7,3
room shower water in bad condition (yellowish in colour). other than this, overall is nice.
Rapporteer deze beoordeling
Kam M. (Echt)paren Hong Kong, 11 juli 2015
Bad location

Buy 1 get 1 free SPA, stunning views, clean
7
I have been staying this hotel for 2 days, I would rate it 3.5/5. Location is too far away from Patong. It costs 700BHT for taxi which offered by the hotel to there, roundtrip would be 1300BHT in total. Quite Expensive. I suggest to get a taxi from Patong which costs 500 BHT back to hotel (You have to negotiate the price with the taxi driver in Patong). This hotel has free shuttle bus to Kamala beach, only 5 shuttle bus per day, and it takes around 10-15 mins to get there. 90% was Chinese who stayed at this hotel. Breakfast was so so, not many variety of food placed there, make sure to ask about the Thai breakfast menu. Room was clean, I had the pool access room, but the water wasn't clean enough, not sure if it was about the rain. The only thing I love the most is the SPA, they offered a buy 1 get 1 free for any choice on the spa menu. I chose the hot oil one, and it costs about 2500BHT tax included for 2 person. The environment was so nice, I enjoyed it a lot.
Rapporteer deze beoordeling
Vanessa W. (Echt)paren Singapore, 12 juni 2015
Hideaway^^

Awesome view, clean and nice staffs!
8,3
Many times here^^ just need to improve on the breakfas^^ the rest, awesome!
Rapporteer deze beoordeling
Jarold L. (Echt)paren Singapore, 1 mei 2015
Quiet and peaceful

Quietness, Cleaniess and Staff
8
Well, depends on you go for what purpose. If you want to peace your mind, its a good place to go. But if you wan for shopping, drinking, its quite a distance to those shopping areas. and the transportation from ayara to patong/Phuket town is not that cheap. Staff was very polite and helpful, English speaking. So overall im still okay with the hotel, will rate at 7/10.
Rapporteer deze beoordeling
Ling H. (Echt)paren China, 10 april 2015
I love this hotel!

View people and environment
9,7
I enjoy everything. Very nice hotel. A little bit expensive.
Rapporteer deze beoordeling
Quitterie M. (Echt)paren France, 6 april 2015
Good secluded hotel but overrated

View , not packed, nice rooms
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Jinjin W. (Echt)paren China, 4 april 2015
Not worth this price at all

Nothing
6,3
It's not like 5 stars hotel at all, the deluxe room is small, decoration is simple and old, the hotel is also small, one small restaurant and less choice of food, and it's expensive to call a hotel taxi. I will not choose this hotel again.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - KinderclubAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - FaciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - Bar/LoungeAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - BuffetAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - OmgevingAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Ayara Kamala Resort, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04