of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Badkamer
Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieur Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Gastenkamer Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/Terras Ayara Kamala Resort Phuket - Uitzicht Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby
Gebied: Kamala Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 550 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (550)
Sorteer op:
Mirella R. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
Geweldig hotel.

Mooi gelegen hotel en hele goede service.
8
Bij het inchecken kregen we te horen dat we een gratis update kregen. Dat is altijd goed. De kamer was werkelijk fantastisch. Zeer ruime douche, jacuzzi en een zwembad direct aan de kamer. Wat een luxe. We hadden graag langer willen blijven maar de prijs van deze kamer lag toch wel boven onze begroting. Een absolute aanrader.
Jeffrey R. Groepen Netherlands, 11 september 2010
Ultiem relaxing with full service

vriendelijk personeel, prachtige ligging.
10
We werden hartelijk verwelkomt door vriendelijk personeel en een heerlijke virgin mojito. ons huisje was nog geen minuut lopen maar werden toch gebracht met de buggy :) de service is echt ongelooflijk vriendelijk. wij hadden een flinke villa met uitzicht op zee. kamers zagen er goed uit nergens over te klagen, gewoon perfect. aanrader: een heerlijke massage van bijna 2 uur. het heeft een prijskaartje maar het is het zeker waard.
Karen V. (Echt)paren Belgium, 19 november 2009
Recensie Ayara Kamala Resort

Schitterende ligging Fantastisch zicht Rustig en privé gelegen Perfecte service Ideaal om tot rust te komen
9,3
Ayara Kamala is de beste plaats om volledig tot rust te komen. De ligging geeft je een vrij gevoel, terwijl de bediening ervoor zorgt dat je verblijf aangenaam en onvergetelijk wordt ! Het ontbijt was voortreffelijk en ook het restaurant serveert lekker eten. (ook enkele lekkere wijnen op de kaart). Doordat de huisjes/kamers verspreid liggen krijg je echt een rustgevens gevoel en het kleine aantal zorgt er dna weer voor dat ook het zwembad en restaurant nooit te druk bezet is ! Ben je op zoek naar een wondermooie ligging, een prachtig hotel met uitstekende bediening, dan is dit the place to be !! Hier telt maar 1 woord : GENIETEN !!
Tip: Het hotel ligt vrij afgelegen, maar als je een excursie boekt zorgen ze voor transfer naar en van het hotel ! Boeken kan in het hotel zelf, maar kan je ook al op de luchthaven doen !
Ying S. (Echt)paren Hong Kong, 6 december 2014
good stay

nice view, comfortable, clean
8,7
the gym closed early...
Mia H. Individuele reizigers Singapore, 3 december 2014
You get a nice 5 stars exclusive seaside resort

Value for money. Exclusivity. Fantastic setting
8,7
Happy and overall satisfaction
Peng W. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 3 december 2014
good!

sea view
7,7
Good!
Yew C. Individuele reizigers Malaysia, 30 november 2014
almost perfect

location, view and room
9,3
booked a grand thai spa room. decided to stay with my thai friend. every thing was perfect but that cold stare from the lady at the reception gave me bad impression. there is no harm for me coming to stay with a real thai friend in fact, he is a well-known local reporter writing reviews for hotels and restaurants across south thailand. so that cold stare from from the lady at the reception wasn't a good impression on my friend. decent breakfast.. great room.. i guess the hotel delivered whatever it promised. friendly staff all around the hotel greeting you all the time (except that cool lady at the reception).
Mas I. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 26 november 2014
Ayara Kamala Resort is breathtaking.

The villas, the pool and the surrounding premises are superb. Breakfast with amazing view is something you can indulged at Ayara Kamala Resort. The shuttle to Kamala Town provided was hassle free.
9,3
Amazing, we booked two rooms, grand villa with private pool was perfect for couple and we had a great quality time staying in. The other room was the family room with pool access and our parents loved it so much and our 15month old boy spent so much time at the pool and kid's room. Shuttling between rooms was a phone call away and I must say the drivers are very prompt.
Chael T. Groepen Philippines, 24 november 2014
BEST PLACE TO RELAX!

View, Room, Services
9
Qiao L. (Echt)paren Singapore, 23 november 2014
Enjoyable time at the hotel

Sunset View, Big Bathroom,
8,3
Had an enjoyable time at the hotel. Comfy bed, Beautiful view, Nice Pool, Quiet environment. Only minus point would be that it is not as accessible and shuttle bus timings are not as frequent.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - BadkamerAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - GastenkamerAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - RestaurantAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - UitzichtAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - ZwembadAyara Kamala Resort Phuket - KinderclubAyara Kamala Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenAyara Kamala Resort Phuket - FitnessruimteAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotel exterieurAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/TerrasAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Eten en drinkenAyara Kamala Resort Phuket - Faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Ayara Kamala Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A05