Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

B&B Hanoi Hotel

16 Hang Thung Street, Hoan Kiem Dist., Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam 10000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hanoi Spark Hotel
B&B Hanoi Hotel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Badkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Balkon/Terras B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Executive Lounge
B&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Tuin B&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer B&B Hanoi Hotel Hanoi - Hotel interieur B&B Hanoi Hotel Hanoi - Eten en drinken B&B Hanoi Hotel Hanoi - Badkamer
Gebied: Oude Kwartier

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 261 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,8
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (261)
Sorteer op:
Anne C. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2013
Super hotel, super personeel

Tony, ligging, hygiene
10
Ons verblijf was super, we zijn super geholpen door vooral tony! Wat is hij vriendelijk. De kamers zijn mooi en schoon . Het hotel is binnen loopafstand van alle bezienswaardigheden. Het personeel helpt met het boeken van excursies
Rapporteer deze beoordeling
Henk V. (Echt)paren Netherlands, 1 september 2013
Top verblijf

Gastvrijheid, vriendelijkheid, prijs/ kwaliteit
9
Voor 2 nachten geboekt, tijdens deze dagen is de manager en z'n crew ons erg goed van dienst geweest. Na deze dagen hebben we in het noorden tourtjes gedaan, we hebben de tassen mogen achterlaten en indien mogelijk hebben we gebruik gemaakt van de douche. Kortom een erg gast vrij top verblijf gehad in goede kamers.
Rapporteer deze beoordeling
K.L.C. M. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2013
Zeer attente staf

1 zeer attente staf
8
Rapporteer deze beoordeling
Niels B. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2013
Great stay for great price, best value for money

Location, staff, clean
9
We had a very pleasant stay, with thanks to the staff and especially Tony, who we called terrific Tony because of all arrangements he made perfectly for us without any additional fees. This is really a great hotel for getting to know Hanoi from the inside.we would certainly go back there when visiting Hanoi again.
Rapporteer deze beoordeling
Mijke S. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2013
Fantastisch hotel geen minpunten

Ligging, service schoon
10
Dit hotel is echt een aanrader, je krijgt meer voor de prijs dan je verwacht,. Het personeel is super vriendelijk en willen je echt helpen omdat ze je een goed verblijf in hanoi gunnen. Zelfs wanneer ze er niet op kunnen verdienen doen ze alle moeite voor je. De kamers zijn ruim, schoon en een prettige badkamer. Voor het ontbijt het je meerdere keuzes, alhoewel het meeste met ei is zoals meestal. De ligging is midden in OLd quarter waardoor je vrijwel alles kan lopen. Als wij terug komen in hanoi zouden we zeker weer naar dit hotel gaan.
Sightseeing/attracties tip: Breng een bezoek aan een van de musea in de stad m meer te weten te komen over de oorlog in vietnam. Ook leuk is een avondje naar megastar, de bioscoop te gaan. Waar ze de nieuwste films draaien.
Rapporteer deze beoordeling
G G. Individuele reizigers Netherlands, 20 december 2015
Excellent

Location, Staff, Value-for-money
9,7
Perfect location, quiet rooms, very friendly and courteous staff, decent food. Perfect value-for-money hotel. Got a free upgrade twice. Look no further.
Rapporteer deze beoordeling
Gijs G. Individuele reizigers Netherlands, 12 december 2015
Perfect

Location, staff, value-for-money
9,3
Stayed here for 4 days. Location is perfect, rooms are clean, beds are comfortable, bathroom nice and clean. Breakfast is included and is good. Very friendly and helpful staff who are willing to assist you with about everything. Highly recommended!
Rapporteer deze beoordeling
Paul A. Individuele reizigers South Korea, 17 juli 2015
Friendly staff

Staff, location, value for money
9,3
Tom, Emma and the rest of the staff made our stay very pleasant. They are very attentive to your every need. The room was fine and clean. Nothing fancy but comfortable. We booked a Halong tour through them and at first thought maybe we had paid too much but we compared with the other travelers on our boat and it was a fair price. I'M sure they would look at other companies if you asked them to as well. Breakfast basic but good. Very close to the water puppet show, old quarter and French quarter. I also walked to the mausoleum without too much difficulty but I like exploring on foot.
Rapporteer deze beoordeling
Tarni B. Individuele reizigers Australia, 12 juli 2015
Okay for a few nights

Location. Friendly staff. Rooms are clean.
7,3
Very friendly and helpful staff. Rooms are very clean however very thin walls and rock hard beds. B&B Hanoi is in a great location, close to shopping, food and the lake.
Rapporteer deze beoordeling
Chunyu W. Gezinnen met jonge kinderen China, 22 december 2014
staff always smiling even when they cheat you

location, price, clean
6
it was not a very good experience for us. The firs night we had a normal crowded room added a extra bed while we booked a family room. The most unsatisfied experience was: they helped us to book 3 train tickets from Hanoi to Hue for 53$, but the price on the ticked was 800,000+VND(arround 38$). they try to hide the price with small paper, and wanted to keep the ticket until last minuts. And when we ask the manager after we discovered, They just explained with a story of their train system which is unable to understand. anyway, we feel they are dishonest.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

B&B Hanoi Hotel HanoiB&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - BadkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - Balkon/TerrasB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - Executive LoungeB&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - Business Center B&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - TuinB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - Hotel interieurB&B Hanoi Hotel Hanoi - Eten en drinkenB&B Hanoi Hotel Hanoi - BadkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - Eten en drinkenB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - GastenkamerB&B Hanoi Hotel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01