arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 6217 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 6217 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

Rob P.
Nederland
08 april 2011
Goed hotel aan het strand
Het restaurant is gezellig met live muziek
Hotel ligt aan het strand en heeft een mooi nieuw zwembad. De omgeving is niet al te druk maar wel gezellig. Op loop afstand is het uitgangs centrum (10 min). Personeel is vriedenlijk op de kok na die het ontbijt verzorgt.

kjell B.
Nederland
23 februari 2010
hotel baan laimai
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda.
Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon.
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda. Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Het zou klaar zijn in februari , dus we dachten dat het wel mee zou vallen met het lawaai. Maar vebouwing duurt nog minimaal een jaar extra. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon. Al drie keer eerder in dit hotel geweest. Was dit jaar wel het minste bezoek. Volgende keer iets anders proberen. Prijs/kwaliteit net in orde. Phuket, patong beach is wel prijzig geworden. Misschien door de invasie russische toeristen

Husain R.
Bahrein
23 juli 2016
Location and staff
Great resort . Good staff good location

mary G.
Filipijnen
23 juli 2016
Front Desk
Location is good. Front desk staff have diff. attitude. Some are super nice. Others are not. Supervisor is not friendly. Always saying no to extra requests. No flexibility at all. Do not even try to please guests. But the rest of experience is good. - Mary

Eliza S.
Australië
22 juli 2016
Ok hotel- worst guests!!
Baan laimai was a nice hotel however there was a lot of maintenance needed, especially for a 5 year old building. Our toilet backed up on the first night leaving our room smelling like sewerage. It was unbearable but we were unfortunately not offered a room change. The toilet was fixed after much confusion with the front desk and housekeeping staff but the smell lingered the length of our stay. The pool and gym were nice as well as all the lounges around the lobby. What really put a dampener on our stay was the number of rowdy guests staying at the hotel. My partner and I were woken every night by people screaming through the corridors and playing loud music often at 3am and 4am. Hotel staff did nothing to curb this behaviour and my partner had to knock on doors of other guests just to tell me them to shut up so we could get some rest. I understand it's not the hotels fault that there are some disrespectful people but it would have been nice if they handled the situation so we didn't have to. All in all, an ok hotel but probably wouldn't stay there again

Karrupiah M.
Maleisië
21 juli 2016
Best
Only thing to change is breakfast. Other than that all good

Greg W.
Hong Kong
21 juli 2016
Great Location
Good Pool

Tadcha K.
Thailand
19 juli 2016
If you prefer pacification, please don't stay here.
chaotic place, musty pillow , too much Muslim guests

faisal A.
Verenigde Arabische Emiraten
18 juli 2016
good
good hotail and location

Tan R.
Maleisië
17 juli 2016
Good hotel
Well hotel