Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Bhuana Beach Cottages

Jalan Raya Bunutan, Lipah - Amed, Amed, Bali, Indonesië 80815

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 168 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (168)
Sorteer op:
Andre L. Individuele reizigers Netherlands, 15 juni 2015
goede locatie

ligging, uitzicht en vriendelijk personeel.
8,7
Goed verblijf gehad. Internet signaal niet in de kamer niet optimaal bereikbaar.
Paul K. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2014
Prettig

vlakbij zee, rust, vriendelijk personeel
9,3
In een woord; fantastisch, vriendelijk en behulpzaam personeel, een mooie tuin en veel restaurants in de buurt
Carl V. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2013
Ontspannen en redelijke kwaliteit voor niet duur

Rust, snorkelen, bloemen
8,3
Geen problemen, vriendelijke staf, leuke mensen, mooie ntuur.
Bas V. (Echt)paren Netherlands, 22 juni 2013
Zeer afgelegen, mooi rif.

Op loopafstand van prachtige snorkellocatie
5,7
Het hotel ligt zeer afgelegen er is simpelweg niets te doen. Amed ligt op 4 km afstand. Een medewerker heeft ons er heen gebracht zodat we iets konden eten en ons daarna weer netjes opgehaald. Het rif (op 100m) is prachtig en zeer de moeite waard. Het eten in het restaurant is walgelijk en alternatieven zijn er nauwelijks. Ga vooral niet naar dit hotel (en ook niet naar amed).
Jaap B. (Echt)paren Netherlands, 10 maart 2013
prachtige kamer, ruim, hoog plafond, dicht bij zee

rust, kamer, groot terras
6
we hadden een standaart kamer geboekt maar omdat het rustig was mochten we zonder extra kosten een grote kamer in beslag nemen. Deze kamer was een plaatje. Het bed kraakte maar dat werd direct verholpen. de manager had veel te vertellen over Bali. Roomservice was ook geen enkel probleem. Ligt wel wat afgelegen.
Jan-Willem V. Groepen Netherlands, 23 september 2012
Rustig hotel aan strand

Rust, aan strand, mooi zwembad
5,7
Rustig hotel, wel wat afgelegen. Leuk restaurantje tegenover het hotel. Erg veel muggen. De dag na onze klachten werd dit opgepakt door de openingen bij de badkamer met muggennet te voorzien. Daarna nog steeds muggen maar minder. Rioollucht in badkamer. Kamer is ruim. Mooi zwembad aan zee
Restaurant tip: Restaurant tegenover hotel was goed.
Christine S. Individuele reizigers Australia, 18 mei 2016
A little disappointing at times, however the locat
4,3
On arrival my room had other people in it and they did try and put me in a cheaper room I declined They then packed up the others belongings, including all of there personal items from the safe When the others returned they were upset, and barged into my room with staff. No apology from management Left a mixed feeling Also one evening I got an electric shock from a shonky lamp by the bed. Again no apology from management Major building works next door so be prepared for no garden and a little noise Some of staff like Shri and Kadek, brilliant Others just going through the motion waiting for there shift to finish I guess The location is great, 2 mins to beach And so many great places to snorkel right outside
Kevin L. (Echt)paren Canada, 18 mei 2016
Good Value
5,7
Good value for your money and clean. Meals at their restau7rant were good as well. Very helpful staff.
Louise F. (Echt)paren Canada, 15 mei 2016
apartement
5
bel appartement
Jane Z. (Echt)paren United States of America, 11 mei 2016
Bali Bhuana Beach Cottages are wonderful.
6,7
We loved snorkeling right from the beach. It is quieter than the other beach towns , but with sufficient restaurants. You can see beautiful sunrises from the beach, and we walked about 1/2 mile to watch the sunset with Mt. Aging in the distance. This place has it all.
1 - 6 van 6 beoordelingen
Bali Bhuana Beach Cottages BaliBali Bhuana Beach Cottages Bali - RestaurantBali Bhuana Beach Cottages Bali - RestaurantBali Bhuana Beach Cottages Bali - RestaurantBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - Balkon/TerrasBali Bhuana Beach Cottages Bali - TuinBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Bhuana Beach Cottages Bali - Balkon/TerrasBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - StrandBali Bhuana Beach Cottages Bali - StrandBali Bhuana Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Bhuana Beach Cottages Bali - ZwembadBali Bhuana Beach Cottages Bali - ZwembadBali Bhuana Beach Cottages Bali - UitzichtBali Bhuana Beach Cottages Bali - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07