of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Lovina Beach, Bali, Indonesië 81151 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/Terras Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gastenkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gastenkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Lobby Bali Lovina Beach Cottages Bali - Lobby Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restaurant Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin
Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Omgeving Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restaurant Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restaurant Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restaurant Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur
Gebied: Lovina Beach Aantal kamers: 32
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,8

uit 340 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
8,3
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,1
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (340)
Sorteer op:
Bert M. (Echt)paren Netherlands, 16 november 2013
Goede accommodatie bij het uitgaanscentrum

Practisch gelegen voor uitgaan, winkelen, strand en touristische activiteiten. Prima bungalo en schoon. Goede service.
9
Het was puur een verblijf en relaxen bij het zwembad. Andere zaken, zoals dineren werd elders gedaan.
Emma V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 1 augustus 2013
Rustig, centraal gelegen.

Zwembad, ligging aan strand, loopafstand dorp.
6,7
Gewoon ontspannen, ontbijt zou ik in dorpje doen. Op strand wordt je belaagd door lokalen die je iets willen verkopen. Heerlijk aan strand en op loopafstand van dorpje. Gezelliger dan dat je in eerste instantie denkt.
Erik P. Groepen 11 september 2012
Niet meer het hotel wat het ooit was.

Naast het strand, Vlak bij centrum Lovina
5,3
Dit was mijn tweede verblijf in dit hotel. Helaas heb ik er niet meer van kunnen genieten als 6 jaar geleden. Er is in tussentijd weinig aan onderhoud gedaan. Het zwembad was zelfs in zeer slechte staat (missende tegeltjes en melkachtig water). Het restaurant was aan de dure kant, waardoor er weinig gasten gebruik van maakte. De kamers waren verder redelijk in orde.
Karel K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel with pool and nxt to the beach

Nice , quiet and clean
8
The manager and staff are very helpful and very kind. The rooms are clean and there is actually hot water in a good working shower
Ann Z. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 12 augustus 2012
Goede locatie met tof zwembad !

Zwembad is toppie en dicht bij restaurantjes !
5,3
wij boekten dit hotel omdat onze vrienden er ook geboekt hadden. de ligging en het zwembad hebben veel goedgemaakt want als je de kamers en badkamers bekijkt heb je zin om te vertrekken ! de lakens en dekens met gaten in en totaal oud en versleten!de airco werkt wel optimaal. in de badkamer doe je best je ogen toe wanneer je doucht ... het ontbijt dat inbegrepen is : het fruitsapje is water met een vies smaakje , het gewone water is kraantjeswater en de pannekoeken ( die de opdringerige manager altijd en overal aanbeveelt ) zijn meestal niet doorbakken. en iets extra vragen is helemaal uit den boze want daar vraagt men grof geld voor !dit hotel heeft dringend een extreme make over lift nodig en een buitenlands management !
Restaurant tip: Bintag sport restaurant : happy hour is super en ze zijn erg lief voor kinderen ! Voor ieder wat wils en snel bediend !
Bjorn T. (Echt)paren Netherlands, 7 augustus 2012
Leuke huisjes, met leuk zwembadje aan zee

Aan zee, relax sfeertje!
8,3
Heerlijk verbleven na onze reis door Java. Ons huisje (108) keek uit op het zwembad. Het bed was enorm en de kamer schoon. Direct aan zee en een aangenaam ontbijt, met vriendelijk personeel. Al met al een prima locatie, vooral voor deze prijs!
Maria A. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 augustus 2012
Dichtbij centrum en in een mooie tuin

De tuin is prachtig, goed zwembad
6,7
Het hotel is verouderd, maar wel schoon. We hebben begrepen dat er renovaties gaan plaatsvinden het komende jaar. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Sightseeing/attracties tip: Vanaf het hotel kun je zo met een bootje snorkelen of dolfijnen zien.
Stefan L. Groepen Netherlands, 3 augustus 2012
Lekker relaxen voor een betaalbare prijs

Pal op het strand, mooi zwembad en dichtbij eetgelegenheden
8,7
Buiten het hotel aan het strand staan de hongerige wolven klaar, ze wachten je op als nieuwkomer om van alles te verkopen. Eenmaal aangegevn dat je niks wilt is het okay. Excursies en vervoer beter biten hotel boeken, scheelt veel te veel, het. Eten wisselt per keer, heel apart...vlak om de hoek is de hoofdstraat met barretjes en. Leuke eetgelegenheden, veel beter en betaalbaar! Het personeel van jet hotel is erg behulpzaam en gereed om alles voor je te doen. Wifi is aanwezig, maar kan nog wel eens wegvallen of deverbinding is erg traag.
Sightseeing/attracties tip: Dolfijntoer en snorkelen! Erg leuk, vraag naar Edy, hij zorgt ervoor dat je niet met de kudde bootjes meevaart, maar lekker relaxed vaart en toch voldoende dolfijnen ziet. Snorkelen is een must, wauw! Ontbijtje op de boot en ontelbaar veel verschillende vissen en deels nog levend koraal. Prijs 160.000 rph.
Randolph-Tat K. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2012
."Leuk hotel en service met een glimlach".

De kamers werden dagelijks schoongemaakt. Gratis dagelijks drinkwater op de kamer en schone handdoeken
8,7
Het ontbijt was voor ons goed. Naar keuze brood met beleg, nasie goereng of mihoen, frisdrank of koffie of thee.Het zwembad was schoon. De cottages liggen vlak aan zee.Elke ochtend een mooi uitzicht dat ik thuis weer zal missen Bij aankomst een welkomdrankje. heerlijk weer. Op het zwarte strand liggen de vissersboten die nu voor de dolfijnen toer worden gebruikt. Men kan via de receptie allerlei attracties boeken. de prijzen zijn redelijk. Ik zelf heb een motor gehuurd en heb met mijn vrouw heerlijk rondgereden.
Uitgaansleven tip: Via het strand is het rechtaf 5 minuten lopen naar het dorp Lovina met nog oude resto's
Willem N. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2012
Gezellig hotel, mooi uitzicht op zee

Centrale ligging, seaview, vriendelijk personeel
7,7
Aanrader, prima ligging t.o.v. Centrum en zee. Vriendelijk personeel, wifi in kamer
Sightseeing/attracties tip: Bezoek bhoedistische tempel en warmwaterbronnen van Banjar. Ook waterval van Singsing en de pasar van Singaraja.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bali Lovina Beach Cottages BaliBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/TerrasBali Lovina Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieurBali Lovina Beach Cottages Bali - LobbyBali Lovina Beach Cottages Bali - LobbyBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurantBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - OmgevingBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurantBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurantBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurantBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - FaciliteitenBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - ReceptieBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/TerrasBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - Omgeving


AS-AGWEB-3B05