Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Lovina Beach, Bali, Indonesië 81151 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Bali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/Terras Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gastenkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Lobby Bali Lovina Beach Cottages Bali - Zwembad Bali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieur Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Zwembad Bali Lovina Beach Cottages Bali - Badkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Receptie Bali Lovina Beach Cottages Bali - Badkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin
Bali Lovina Beach Cottages Bali - Badkamer Bali Lovina Beach Cottages Bali - Omgeving Bali Lovina Beach Cottages Bali - Zwembad Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Uitzicht Bali Lovina Beach Cottages Bali - Uitzicht Bali Lovina Beach Cottages Bali - Strand Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restaurant Bali Lovina Beach Cottages Bali - Omgeving Bali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin Bali Lovina Beach Cottages Bali - Uitzicht
Gebied: Lovina Beach Aantal kamers: 32
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,3
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
6,2
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (408)
Sorteer op:
Veroni L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 19 juli 2015
Fijne plek

Ligging, prijs en vriendelijk personeel
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Karya S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 28 december 2014
mooie locatie

ligging, personeel en zwembad
7,3
Aangenaamd
Rapporteer deze beoordeling
Catharina D. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2014
een kamer met leuk terrasje.vriendelijk personeel.

ligging zwembad zee
7
Heel goed
Rapporteer deze beoordeling
Moniek L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 juli 2014
Aanrader

Prachtige ligging, supervriendelijk personeel
8,3
Op grond van eerdere reviews verwachtten we niet zoveel van dit hotel. Maar we vonden het er heerlijk. Het complex is oud, maar schoon en ligt prachtig. Het personeel is heel erg vriendelijk en de omgeving is mooi. Een heerlijke plek om te relaxen!
Rapporteer deze beoordeling
Bert M. (Echt)paren Netherlands, 16 november 2013
Goede accommodatie bij het uitgaanscentrum

Practisch gelegen voor uitgaan, winkelen, strand en touristische activiteiten. Prima bungalo en schoon. Goede service.
9
Het was puur een verblijf en relaxen bij het zwembad. Andere zaken, zoals dineren werd elders gedaan.
Rapporteer deze beoordeling
Emma V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 1 augustus 2013
Rustig, centraal gelegen.

Zwembad, ligging aan strand, loopafstand dorp.
6,7
Gewoon ontspannen, ontbijt zou ik in dorpje doen. Op strand wordt je belaagd door lokalen die je iets willen verkopen. Heerlijk aan strand en op loopafstand van dorpje. Gezelliger dan dat je in eerste instantie denkt.
Rapporteer deze beoordeling
Erik P. Groepen 11 september 2012
Niet meer het hotel wat het ooit was.

Naast het strand, Vlak bij centrum Lovina
5,3
Dit was mijn tweede verblijf in dit hotel. Helaas heb ik er niet meer van kunnen genieten als 6 jaar geleden. Er is in tussentijd weinig aan onderhoud gedaan. Het zwembad was zelfs in zeer slechte staat (missende tegeltjes en melkachtig water). Het restaurant was aan de dure kant, waardoor er weinig gasten gebruik van maakte. De kamers waren verder redelijk in orde.
Rapporteer deze beoordeling
Karel K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel with pool and nxt to the beach

Nice , quiet and clean
8
The manager and staff are very helpful and very kind. The rooms are clean and there is actually hot water in a good working shower
Rapporteer deze beoordeling
Ann Z. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 12 augustus 2012
Goede locatie met tof zwembad !

Zwembad is toppie en dicht bij restaurantjes !
5,3
wij boekten dit hotel omdat onze vrienden er ook geboekt hadden. de ligging en het zwembad hebben veel goedgemaakt want als je de kamers en badkamers bekijkt heb je zin om te vertrekken ! de lakens en dekens met gaten in en totaal oud en versleten!de airco werkt wel optimaal. in de badkamer doe je best je ogen toe wanneer je doucht ... het ontbijt dat inbegrepen is : het fruitsapje is water met een vies smaakje , het gewone water is kraantjeswater en de pannekoeken ( die de opdringerige manager altijd en overal aanbeveelt ) zijn meestal niet doorbakken. en iets extra vragen is helemaal uit den boze want daar vraagt men grof geld voor !dit hotel heeft dringend een extreme make over lift nodig en een buitenlands management !
Restaurant tip: Bintag sport restaurant : happy hour is super en ze zijn erg lief voor kinderen ! Voor ieder wat wils en snel bediend !
Rapporteer deze beoordeling
Bjorn T. (Echt)paren Netherlands, 7 augustus 2012
Leuke huisjes, met leuk zwembadje aan zee

Aan zee, relax sfeertje!
8,3
Heerlijk verbleven na onze reis door Java. Ons huisje (108) keek uit op het zwembad. Het bed was enorm en de kamer schoon. Direct aan zee en een aangenaam ontbijt, met vriendelijk personeel. Al met al een prima locatie, vooral voor deze prijs!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bali Lovina Beach Cottages BaliBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/TerrasBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieurBali Lovina Beach Cottages Bali - GastenkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel exterieurBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieurBali Lovina Beach Cottages Bali - LobbyBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotel interieurBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - ReceptieBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - BadkamerBali Lovina Beach Cottages Bali - OmgevingBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - UitzichtBali Lovina Beach Cottages Bali - UitzichtBali Lovina Beach Cottages Bali - StrandBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurantBali Lovina Beach Cottages Bali - OmgevingBali Lovina Beach Cottages Bali - TuinBali Lovina Beach Cottages Bali - UitzichtBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - ZwembadBali Lovina Beach Cottages Bali - Tuin


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AM-AGWEB-4F07