of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Mandira Beach Resort & Spa

Jl. Padma Legian Klod Bali-Legian Beach, Legian, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Lobby Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur
Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Tuin Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/Terras Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Spa Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinken Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Receptie Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur
Gebied: Legian Aantal kamers: 191
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 586 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,0
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (586)
Sorteer op:
Niek W. (Echt)paren Netherlands, 22 juni 2013
Heerlijk hotel aan het strand

Mooie kamers, rustig gelegen aan het strand, mooie kamers
8,7
We hebben de laatste 2 nachten van onze honeymoon hier doorgebracht. Het resort is mooi opgezet en we hadden een mooie kamer (upgrade naar deluxe cottage). Kamers waren heel net en we hadden een mooie buitendouche. Hotel ligt aan het strand waar het lekker rustig is. Helaas waren ze bezig met het verbouwen van het zwembad, waardoor we niet gebruik konden maken van het grote zwembad. Ter compensatie mochten we gratis dineren in het hotel en krijgen we een late check out. Echt jammer dat dit zwembad niet in gebruik was. Personeel is heel vriendelijk zoals overal.
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2013
Super mooi hotel met geweldige faciliteiten

Het hotel heeft een super ligging in Sanur
9,7
Mooi hotel. Komen na ons uitstapje australie zeker terug naar dit hotel. Sanur heeft ons hartje gestolen. Wat een heerlijke plek. Hebben veel rondgereisd op Bali maar dit plekje vonden we heerlijk.
Marjolein V. (Echt)paren Netherlands, 20 juli 2010
Bali Mandira goed, maar niet top

Premier rooms met zeezicht ijn prima, zwembad is top en free drinks in de middag voor club members is super
6,7
Bali Mandira was prima, mits je in de goede kamer terecht komt. Wij verhuisden van de donkere patio room naar een premier room op de 3e etage aan de zonkant. Dat was super, met fijn balkon. Ze zijn nu veel bungalows aan het opknappen, dus de deluxe bungalow is ook OK, maar wel erg weinig buitenruimte/terras. Er zijn free cocktails voor club members in de middag en dat is een goede deal, maakt de kamers echt value for money. Ontbijt is super, mooi zitten aan de zee. Staff is vriendelijk, spreekt goed engels en is hulpvaardig. Dinerbuffets zijn prijzig, maar goed. Legian is wel erg druk (geworden) vonden wij, voor meer rust, kies dan voor Seminyak. Wij gingen daar nu meestal eten, prijsniveau is wel hoger daar dan in Legian.
Restaurant tip: Warung Bonita in Seminyak. Heerlijk indonesisch eten in knusse tuin voor goede prijs.
Phil J. (Echt)paren Australia, 13 september 2014
60th birthday trip

Gardens, staff, adults only pool
10
Excelent stay, best I've had in Bali.
Ben D. Individuele reizigers Australia, 11 september 2014
Good stay

Clean, great service, great location.
9
Great stay, very clean hotel with great service from staff. Good food at the restaurant. Breakfast was okay. Good pool area and massage.
Kirsten L. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 9 september 2014
Fabulous for family with young kids

Slides, breakfast and location
9
Fabulous place with friendly staff and super clean and well maintained facilities. We loved our stay and would stay again but it is expensive for a family with three small kids to stay all in the one room.
Daniel B. (Echt)paren Australia, 9 september 2014
Great Experience at Bali Mandira Beach Resort

the Grounds, the breakfast, the staff all amazing
8,7
Wonderful, really enjoyed our time there, will be back again!!
Sharon G. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 9 september 2014
We loved it ! it felt like a tropical paradise

Awesome pool area, picture postcard resort, right on the beach , great for shopping
9,7
Great ! The staff were amazing , the resort was clean and very tropical bali. The only thing I wasn't happy with was they sprayed the gardens with some pesticide , and we should have been told so we could have a choice as to wether we wanted to breath it in ! It was very heavy , like smoke , and filled the corridor of our rooms .
Jeffrey S. Gezinnen met jonge kinderen New Zealand, 5 september 2014
bali stay

location pool open space
8,3
very relaxing, nice being by the beach, well located near restraints
Hayden S. (Echt)paren New Zealand, 4 september 2014
Great

Pool, location and staff
9,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bali Mandira Beach Resort & Spa BaliBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - TuinBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/TerrasBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - SpaBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinkenBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ReceptieBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali

AS-AGWEB-3A06