Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Mandira Beach Resort & Spa

Jalan Padma Legian Klod - Legian Beach, Legian, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Lobby Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Tuin
Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/Terras Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Spa Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinken Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Strand Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Lobby
Gebied: Legian Aantal kamers: 191
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,5

uit 638 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,1
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (638)
Sorteer op:
Niek W. (Echt)paren Netherlands, 22 juni 2013
Heerlijk hotel aan het strand

Mooie kamers, rustig gelegen aan het strand, mooie kamers
8,7
We hebben de laatste 2 nachten van onze honeymoon hier doorgebracht. Het resort is mooi opgezet en we hadden een mooie kamer (upgrade naar deluxe cottage). Kamers waren heel net en we hadden een mooie buitendouche. Hotel ligt aan het strand waar het lekker rustig is. Helaas waren ze bezig met het verbouwen van het zwembad, waardoor we niet gebruik konden maken van het grote zwembad. Ter compensatie mochten we gratis dineren in het hotel en krijgen we een late check out. Echt jammer dat dit zwembad niet in gebruik was. Personeel is heel vriendelijk zoals overal.
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2013
Super mooi hotel met geweldige faciliteiten

Het hotel heeft een super ligging in Sanur
9,7
Mooi hotel. Komen na ons uitstapje australie zeker terug naar dit hotel. Sanur heeft ons hartje gestolen. Wat een heerlijke plek. Hebben veel rondgereisd op Bali maar dit plekje vonden we heerlijk.
Marjolein V. (Echt)paren Netherlands, 20 juli 2010
Bali Mandira goed, maar niet top

Premier rooms met zeezicht ijn prima, zwembad is top en free drinks in de middag voor club members is super
6,7
Bali Mandira was prima, mits je in de goede kamer terecht komt. Wij verhuisden van de donkere patio room naar een premier room op de 3e etage aan de zonkant. Dat was super, met fijn balkon. Ze zijn nu veel bungalows aan het opknappen, dus de deluxe bungalow is ook OK, maar wel erg weinig buitenruimte/terras. Er zijn free cocktails voor club members in de middag en dat is een goede deal, maakt de kamers echt value for money. Ontbijt is super, mooi zitten aan de zee. Staff is vriendelijk, spreekt goed engels en is hulpvaardig. Dinerbuffets zijn prijzig, maar goed. Legian is wel erg druk (geworden) vonden wij, voor meer rust, kies dan voor Seminyak. Wij gingen daar nu meestal eten, prijsniveau is wel hoger daar dan in Legian.
Restaurant tip: Warung Bonita in Seminyak. Heerlijk indonesisch eten in knusse tuin voor goede prijs.
Mark H. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 17 mei 2015
Best location, best people, best amenities in Legi

POSITION POSITION POSITIIN
10
We have returned here and it just gets better each time Fabulous pool and surrounding areas Great location close to everything but the resort itself is quiet and peaceful The staff are exceptionally good and helpful. The buffet breakfast is a delight with a choice of almost anything We will be back again
Noel B. (Echt)paren Australia, 11 mei 2015
holiday tripl

location.swimming pool. service
9
Excellent. we have stayed there previously and the hotel works hard at maintaining the rooms and hotel facilitirs
Mikaela G. (Echt)paren Australia, 10 mei 2015
Great location and pool set up

The location, the pool area, choice of rooms
8
This resort is in a great location if you want to be close to the action and the beach!! The rooms are clean and comfortable but a little bit dated, but the pool area is amazing! There were renovations going on (didn't effect us at all) so they offered us a free dinner each night... The dinner was a bit average (but can't expect much for a free dinner)
Hanna J. Groepen Indonesia, 9 mei 2015
Love it!

Hospitality , Facilities , Food&beverage
9
I love it so much! Tasty foods and free cocktails, friendly staff, quick respons, next to the beach, clean swimming pool, what do i want more?
Jodie C. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 18 april 2015
Great for families

Kids slides, friendliness of staff and location
9
Loved bali mandirA. Great for families.
Elizabeth H. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 4 april 2015
Highly recommend

Location, pool, room
9
Loved the location on the beach. Pool was one of the best anywhere I have stayed. Room was gorgeous, particularly loved the bathroom in the deluxe cottage with outdoor shower. Food at Barong Bar not great at all, especially for the price. Lots of loungers on grassy area around pool.
Susan M. Individuele reizigers Australia, 20 maart 2015
Stay

Feel safe
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bali Mandira Beach Resort & Spa BaliBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - TuinBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/TerrasBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - SpaBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinkenBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - BadkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali

AS-AGWEB-3B04