Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Mandira Beach Resort & Spa

Jalan Padma Legian Klod - Legian Beach, Legian, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Lobby Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Tuin
Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/Terras Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Zwembad Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Spa Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinken Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Restaurant Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieur Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Strand Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Uitzicht Bali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Lobby
Gebied: Legian Aantal kamers: 191
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,1
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (663)
Sorteer op:
Niek W. (Echt)paren Netherlands, 22 juni 2013
Heerlijk hotel aan het strand

Mooie kamers, rustig gelegen aan het strand, mooie kamers
8,7
We hebben de laatste 2 nachten van onze honeymoon hier doorgebracht. Het resort is mooi opgezet en we hadden een mooie kamer (upgrade naar deluxe cottage). Kamers waren heel net en we hadden een mooie buitendouche. Hotel ligt aan het strand waar het lekker rustig is. Helaas waren ze bezig met het verbouwen van het zwembad, waardoor we niet gebruik konden maken van het grote zwembad. Ter compensatie mochten we gratis dineren in het hotel en krijgen we een late check out. Echt jammer dat dit zwembad niet in gebruik was. Personeel is heel vriendelijk zoals overal.
Rapporteer deze beoordeling
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2013
Super mooi hotel met geweldige faciliteiten

Het hotel heeft een super ligging in Sanur
9,7
Mooi hotel. Komen na ons uitstapje australie zeker terug naar dit hotel. Sanur heeft ons hartje gestolen. Wat een heerlijke plek. Hebben veel rondgereisd op Bali maar dit plekje vonden we heerlijk.
Rapporteer deze beoordeling
Marjolein V. (Echt)paren Netherlands, 20 juli 2010
Bali Mandira goed, maar niet top

Premier rooms met zeezicht ijn prima, zwembad is top en free drinks in de middag voor club members is super
6,7
Bali Mandira was prima, mits je in de goede kamer terecht komt. Wij verhuisden van de donkere patio room naar een premier room op de 3e etage aan de zonkant. Dat was super, met fijn balkon. Ze zijn nu veel bungalows aan het opknappen, dus de deluxe bungalow is ook OK, maar wel erg weinig buitenruimte/terras. Er zijn free cocktails voor club members in de middag en dat is een goede deal, maakt de kamers echt value for money. Ontbijt is super, mooi zitten aan de zee. Staff is vriendelijk, spreekt goed engels en is hulpvaardig. Dinerbuffets zijn prijzig, maar goed. Legian is wel erg druk (geworden) vonden wij, voor meer rust, kies dan voor Seminyak. Wij gingen daar nu meestal eten, prijsniveau is wel hoger daar dan in Legian.
Restaurant tip: Warung Bonita in Seminyak. Heerlijk indonesisch eten in knusse tuin voor goede prijs.
Rapporteer deze beoordeling
Nawel K. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 27 augustus 2015
Nawel

Pool .reception .beach .not room .the shower
5,3
At the arrival we had trabel with the booking .after we had been given horrible room . Not the one that I have booked It was bad smell inside the room and to tight for a family of 4 So I went back again To reception after a long wait they have changed to different room more or less the same
Rapporteer deze beoordeling
Niko T. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 25 augustus 2015
great place with children

convenience, pool, facilities
8
we travel with 3 kids and stayed at Deluxe Club Cottage, the facilities and activities provided by the hotel & kiddies club were fabulous, keep my children busy while I have times to enjoyed too. Location was fantastic, right by the Legian beach, lots restaurant & shops within walking distance. Very quiet & clean
Rapporteer deze beoordeling
Jennifer B. (Echt)paren Australia, 23 augustus 2015
Fantastic!

The large pool area, the staff, the location.
9,7
Very enjoyable stay. The staff are absolutely fantastic and couldn't do enough for us. Would definitely stay again.
Rapporteer deze beoordeling
Nicholas C. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 22 augustus 2015
gantastic for kids and families

Pool was excellent, staff were fantastic, food was nice.
7,7
We had a great stay the kids loved the pool, slides and buffet breakfast. The rooms are a little old but very spacious, comfortable and clean. Overall we really enjoyed this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Wendy K. Groepen Australia, 21 augustus 2015
great location close to shopping and restaurants.

Fabulous pools, Comfy beds, breakfast.
7,3
Very pleasant stay at relaxing resort with fantastic pools.Larger room types at rear of property long way from pool, and can be quit noisy above or next door. Staff were very helpful and efficient.Great choice for breakfast. Annoying problem at many Asian resorts is people blocking sun lounges with towels for hours only to return to collect towel and not use lounge at all or after lunch preventing others using.
Rapporteer deze beoordeling
Seroja A. (Echt)paren Indonesia, 17 augustus 2015
Excellent

Near beach, good cocktail and best view
8,3
Excellent. I will stay here again every time I come to Bali. Our romantic sunset and relaxing in the pool really good.
Rapporteer deze beoordeling
Emma M. (Echt)paren Australia, 17 augustus 2015
Great location & fabulous swim up bar.

Swim up bar, breakfast, & location.
8,3
We had a fabulous time.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bali Mandira Beach Resort & Spa BaliBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - TuinBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Balkon/TerrasBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - SpaBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinkenBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - BadkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02