Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bali Mandira Beach Resort & Spa

Jalan Padma Legian Klod - Legian Beach, Legian, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,5

uit 703 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,1
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (703)
Sorteer op:
Niek W. (Echt)paren Netherlands, 22 juni 2013
Heerlijk hotel aan het strand

Mooie kamers, rustig gelegen aan het strand, mooie kamers
8,7
We hebben de laatste 2 nachten van onze honeymoon hier doorgebracht. Het resort is mooi opgezet en we hadden een mooie kamer (upgrade naar deluxe cottage). Kamers waren heel net en we hadden een mooie buitendouche. Hotel ligt aan het strand waar het lekker rustig is. Helaas waren ze bezig met het verbouwen van het zwembad, waardoor we niet gebruik konden maken van het grote zwembad. Ter compensatie mochten we gratis dineren in het hotel en krijgen we een late check out. Echt jammer dat dit zwembad niet in gebruik was. Personeel is heel vriendelijk zoals overal.
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2013
Super mooi hotel met geweldige faciliteiten

Het hotel heeft een super ligging in Sanur
9,7
Mooi hotel. Komen na ons uitstapje australie zeker terug naar dit hotel. Sanur heeft ons hartje gestolen. Wat een heerlijke plek. Hebben veel rondgereisd op Bali maar dit plekje vonden we heerlijk.
Marjolein V. (Echt)paren Netherlands, 20 juli 2010
Bali Mandira goed, maar niet top

Premier rooms met zeezicht ijn prima, zwembad is top en free drinks in de middag voor club members is super
6,7
Bali Mandira was prima, mits je in de goede kamer terecht komt. Wij verhuisden van de donkere patio room naar een premier room op de 3e etage aan de zonkant. Dat was super, met fijn balkon. Ze zijn nu veel bungalows aan het opknappen, dus de deluxe bungalow is ook OK, maar wel erg weinig buitenruimte/terras. Er zijn free cocktails voor club members in de middag en dat is een goede deal, maakt de kamers echt value for money. Ontbijt is super, mooi zitten aan de zee. Staff is vriendelijk, spreekt goed engels en is hulpvaardig. Dinerbuffets zijn prijzig, maar goed. Legian is wel erg druk (geworden) vonden wij, voor meer rust, kies dan voor Seminyak. Wij gingen daar nu meestal eten, prijsniveau is wel hoger daar dan in Legian.
Restaurant tip: Warung Bonita in Seminyak. Heerlijk indonesisch eten in knusse tuin voor goede prijs.
Clare L. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 10 mei 2016
Enjoyable stay
5,7
The room was very dated for the price, but we enjoyed our stay here. Staff were friendly and helpful. Spa, pool and food were all great.
Ronald J. (Echt)paren United States of America, 29 april 2016
Anniversary in paradise...
6
My wife and I spent our 9th anniversary here and our stay was very relaxing. Great location, great facilities, and a very helpful staff. We arrived around 8:30am and were checked right into our room. The lounge provided an nice happy hour although I don't think it is worth the $30 per day charge.
Fiona D. (Echt)paren Australia, 29 april 2016
Awesome
6,7
My partner and I loved this place
Ella D. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 29 april 2016
Fun for the kids
6,7
We only stayed one night but the kids loved the water slide and pool. We all loved the pool bar. I wouldn't stay here (or places like it) if I didn't have kids though.
Sheryll L. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 28 april 2016
Great place
6,3
Will visit again
Romina D. (Echt)paren Malta, 18 april 2016
Top notch hotel
6,7
Our experience at this hotel has been phenomenal. The room, the hotel and its landscapes, breakfast, food and drinks aswell as location are all top notch. Well done will surely be back!!
Fraser L. (Echt)paren Australia, 8 april 2016
Amazing!!!!
6,7
Great!!! Just great!!!
1 - 3 van 3 beoordelingen
Bali Mandira Beach Resort & Spa BaliBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - SpaBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Eten en drinkenBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel exterieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - LobbyBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - UitzichtBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - GastenkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - BadkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - BadkamerBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - OmgevingBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - SpaBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Hotel interieurBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - ZwembadBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - RestaurantBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - StrandBali Mandira Beach Resort & Spa Bali - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08