of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bangtao Beach Chalet

Aow Bangtao Road, Bang Thao / Laguna, Phuket, Thailand 83110 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Gastenkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Badkamer Bangtao Beach Chalet Phuket - Zwembad
Bangtao Beach Chalet Phuket - Tuin Bangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieur Bangtao Beach Chalet Phuket - Restaurant Bangtao Beach Chalet Phuket - Restaurant Bangtao Beach Chalet Phuket - Restaurant Bangtao Beach Chalet Phuket - Restaurant Bangtao Beach Chalet Phuket - Spa Bangtao Beach Chalet Phuket - Spa Bangtao Beach Chalet Phuket - Spa Bangtao Beach Chalet Phuket - Lobby Bangtao Beach Chalet Phuket - Zwembad Bangtao Beach Chalet Phuket - Zwembad
Gebied: Bang Thao / Laguna Aantal kamers: 10
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 162 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,6
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (162)
Sorteer op:
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 21 november 2012
Oase van rust, heerlijk eten en top service.

Mooi chalet op loopafstand tot strand
9,7
We hadden 2 overnachtingen geboekt in een chalet en waren bij aankomst aangenaam verrast door de stijlvol ingerichte kamer. De matrassen in het grote bed liggen heerlijk en in de ijskas stonden 2 kleine en 1 grote fles water welke elke dag aangevuld worden. De airco werkt prima en het geluid ervan vonden wij niet storend. De hygiëne in het hotel was het beste wat wij in vele jaren en tientallen hotels hebben meegemaakt. Misschien doordat alles in dit hotel 'halal' is; dus wel geen alcohol verkrijgbaar. Het ontbijt buffet is uitgebreid voor een hotel met slechts tien 'kamers' en eten in het restaurant van het hotel is heerlijk. Het hotel ligt op 100 meter van het strand, waarbij je langs supermarktjes, taxistands en massagesalons loopt. Het strand is schoon en uitgestrekt, en wemelt van de Russen, zodoende staat alles in Thai, Engels en Russisch geschreven. Het personeel leest je alle wensen van de lippen af. We hebben nog een 3de dag extra geboekt en zullen hier zeker terugkeren.
Restaurant tip: Eet in het restaurant van dit hotel en je zult er geen spijt van hebben!
Sterre R. (Echt)paren Netherlands, 4 april 2012
Leuke bungalows, lieve, verwelkomende service

Locatie, rust, leuke bungalows
7
Ontbijt vond ik niet heel erg goed, beetje schraal. Zwembad zag er erg vies uit, we wilden daar niet in zwemmen. Gelukkig 2 minuten lopen naar het strand. De bungalows zelf zijn erg leuk en de service is goed. Erg rustig bij deze bungalows ook, alsof je een prive vakantie hebt.
Blik A. (Echt)paren Netherlands, 3 oktober 2014
hotel stay in Bangtao

clean, location, food
8,7
Good.
Michelle C. Groepen United Kingdom, 7 september 2014
Great weekend retreat

staff, chalet rooms and service
9
Lovely staff very friendly. Very quiet, but might have been because we were there in quiet season. They only have about 10 chalets and they are all very spacious with king size beds. Its a 3 minute walk to the beach, mini mart just 2 minutes away, and some nice local places for food and spas.
Zulkifli A. Groepen Singapore, 23 juni 2014
It was a pleasant and memorable stay

Cleanliness, prayer place was provided, excellent service
9,7
It was an amazing experiance. Very surrreal. The service was impeccable. This was especially so Mr Soobree who was accomodating, patient, and always with a smile.. My friends and I were truely impressed with the overall experiance that we are already telling friends and loved ones to patronise your humble establishment... Thank you once again Bang Tao beach chalet for an unforgettable experiance...
Piyanat B. Individuele reizigers Thailand, 21 april 2014
Peaceful, comfortable and friendly staff.

natural settings and fantastic staff
5,7
Unexpected booking, but so pleased to choose this resort.Will be back. Thanks to all lovely staff.
Low P. (Echt)paren Singapore, 15 april 2014
Enjoy the peaceful and quiet environment.l

Friendly staffs, cosy and clean room & just less then 5 mins walk to the beach.
6,7
Everything was good except for the mosquitoes. Although electric mosquito repellent was provided in the room, but was quite a distance away from the bed. Advisable to bring insect/mosquito repellent that you can apply or spray on. The pool although look small but was quite comfortable to sit back & relax and enjoy the peaceful envronment. This hotel is good for small family or couples to relax.
Roger H. Individuele reizigers United Kingdom, 16 februari 2014
Ok Muslim run enterprise no drinks and very slow

location to beach. quiet . and a retreat
5,7
Ok. Limited facilities and very slow service...especially around prayer time!
Erick P. Individuele reizigers United States of America, 16 februari 2014
comfortable, no complaints

convenient, comfortable, helpful staff
7,3
Great. They even noticed it was my birthday and came by and sang to me. Very attentive and friendly.
Juncheng Y. (Echt)paren China, 19 januari 2014
pleasant, good value for money

design, friendly staff
9
very nice the staff are very friendly the room is well designed the area is quite many nice restaurants and message shops close by really enjoyed it think it's very good value for money

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bangtao Beach Chalet PhuketBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - GastenkamerBangtao Beach Chalet Phuket - BadkamerBangtao Beach Chalet Phuket - ZwembadBangtao Beach Chalet Phuket - TuinBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - RestaurantBangtao Beach Chalet Phuket - RestaurantBangtao Beach Chalet Phuket - RestaurantBangtao Beach Chalet Phuket - RestaurantBangtao Beach Chalet Phuket - SpaBangtao Beach Chalet Phuket - SpaBangtao Beach Chalet Phuket - SpaBangtao Beach Chalet Phuket - LobbyBangtao Beach Chalet Phuket - ZwembadBangtao Beach Chalet Phuket - ZwembadBangtao Beach Chalet Phuket - ZwembadBangtao Beach Chalet Phuket - TuinBangtao Beach Chalet Phuket - TuinBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - Hotel exterieurBangtao Beach Chalet Phuket - ZwembadBangtao Beach Chalet Phuket - StrandBangtao Beach Chalet Phuket - StrandBangtao Beach Chalet Phuket - StrandBangtao Beach Chalet Phuket - Uitzicht


AS-AGWEB-3C01