Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Hotel exterieur Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Gastenkamer Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Spa
Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Hotel interieur Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Hotel exterieur Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Zwembad Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 256
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,7
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (1862)
Sorteer op:
Michel V. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 april 2014
Super kamer maar door het zwembad net een sauna

Personeel kamer ligging
8
Het was nogmaals een super kamer met een heel groot nadeel het zwembad op de kamer was 30gr dus de vochtigheid en temperatuur heel hoog, een prachtig balkon maar kon daar niet opkomen want de schuifpui was vergrendelt dus ook geen frisse lucht alles prachtig maar zoals je zult begrijpen slecht kunnen slapen in de sauna.
Rapporteer deze beoordeling
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2013
luxe

Kamers zijn super. Een eigen relaxbad in de kamer is pure luxe
8
Ons verblijf in de Banyan Tree was heerlijk. Een geweldige kamer. Zeer ruim opgezet, en een groot relax bad in de kamer. Het zwembad wordt gedeelt met de Galaxy en de Okura. Lekker groot en met golfslag. Ook nog een warm spa zwembad beschikbaar op de bovenste verdieping naar de fitness.De shuttels bij het hotel zijn ook erg makkelijk. Ze gaan naar alle bezienswaardigheden met een zeer grote frequentie.
Rapporteer deze beoordeling
Jan T. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2013
top hotel

Dicht bij andere hotels en casino's
10
Perfect hotel zeker als je boekt met relax pool in je kamer. Dit is echt erg leuk. Hele mooie kamers en perfect ontbijt. Mensen zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Casino is wat rustiger als bijvoorbeeld Grand Lisboa en dat is wel lekker. Shuttle bus van en naar de ferry. Het best boek je de Cotai ferry. Dat is het makkelijkst. Echt een aanrader!!!
Rapporteer deze beoordeling
Bin C. (Echt)paren Hong Kong, 20 juli 2015
Best ever

relaxation pool inside my room
8
good, relax
Rapporteer deze beoordeling
Linayanti D. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 16 juli 2015
Unforgettable vacation

Room area, very clean and very comfort
9,7
I am very satisfied to stay there, starting from spacious rooms, clean and comfortable. My kids very happy and we'll go back there again.
Rapporteer deze beoordeling
Paul A. (Echt)paren United Kingdom, 12 juli 2015
Nicest room I have stated in for a very long time.

Room, staff and food
9,7
Super, relaxing weekend that I did not want to come to an end
Rapporteer deze beoordeling
Chi M. (Echt)paren Hong Kong, 9 juli 2015
excellent

good services, easy to access, reasonable price
10
Rapporteer deze beoordeling
Lucie Y. (Echt)paren Taiwan, 12 juni 2015
nice choice

nice room
9
Rapporteer deze beoordeling
Chi K. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 22 mei 2015
Great room, tidy and good service

Big room , tidy and good view
9,3
I have a great time in hotel pool with my family. The staffs were very kind and helpful, specially Kelly in front desk was very good and sweet Just one things is , no seven eleven or vending machine, very hard to get beer or drinks Overall was great hotel and value of money
Rapporteer deze beoordeling
Lee Y. (Echt)paren Hong Kong, 17 mei 2015
Very good

Good good good
9
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Banyan Tree Macau MacauBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - Hotel exterieurBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - GastenkamerBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - Hotel interieurBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - Hotel exterieurBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - LobbyBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05