Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Hotel exterieur Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Gastenkamer Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Suite Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Villa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Spa
Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Hotel interieur Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant Banyan Tree Macau Macau - Hotel exterieur Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Zwembad Banyan Tree Macau Macau - Spa Banyan Tree Macau Macau - Restaurant
Gebied: Cotai Aantal kamers: 256

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,9

uit 1931 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,7
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (1931)
Sorteer op:
Michel V. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 april 2014
Super kamer maar door het zwembad net een sauna

Personeel kamer ligging
8
Het was nogmaals een super kamer met een heel groot nadeel het zwembad op de kamer was 30gr dus de vochtigheid en temperatuur heel hoog, een prachtig balkon maar kon daar niet opkomen want de schuifpui was vergrendelt dus ook geen frisse lucht alles prachtig maar zoals je zult begrijpen slecht kunnen slapen in de sauna.
Rapporteer deze beoordeling
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2013
luxe

Kamers zijn super. Een eigen relaxbad in de kamer is pure luxe
8
Ons verblijf in de Banyan Tree was heerlijk. Een geweldige kamer. Zeer ruim opgezet, en een groot relax bad in de kamer. Het zwembad wordt gedeelt met de Galaxy en de Okura. Lekker groot en met golfslag. Ook nog een warm spa zwembad beschikbaar op de bovenste verdieping naar de fitness.De shuttels bij het hotel zijn ook erg makkelijk. Ze gaan naar alle bezienswaardigheden met een zeer grote frequentie.
Rapporteer deze beoordeling
Jan T. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2013
top hotel

Dicht bij andere hotels en casino's
10
Perfect hotel zeker als je boekt met relax pool in je kamer. Dit is echt erg leuk. Hele mooie kamers en perfect ontbijt. Mensen zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Casino is wat rustiger als bijvoorbeeld Grand Lisboa en dat is wel lekker. Shuttle bus van en naar de ferry. Het best boek je de Cotai ferry. Dat is het makkelijkst. Echt een aanrader!!!
Rapporteer deze beoordeling
Cheng Y. Gezinnen met oudere kinderen Taiwan, 2 februari 2016
Wonderful experience

It's quiet, elegant and the employees were more than willing to solve any problems we got
10
Wonderful, I would definitely recommend it to my friends.
Rapporteer deze beoordeling
Lucky L. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 16 januari 2016
another level of service, outstanding!

staff service from every department, quality of rooms
9,3
very memorable stay over at banyan tree. very helpful and friendly staff, quality of rooms and amenities are luxurious. definitly an experience hard to forget
Rapporteer deze beoordeling
Ying H. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 5 januari 2016
Comfortable

Spacious comfortable and good services
9,7
Wonderfully
Rapporteer deze beoordeling
Tso H. Groepen Hong Kong, 3 januari 2016
The staff is fantastic

the staff, spacious, romantic
8,3
it was romantic and comfy
Rapporteer deze beoordeling
Hoi F. (Echt)paren Australia, 24 december 2015
Best hotel in macau

Large private pool, friendly and helpful staff
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Sia K. Zakelijke reizigers Malaysia, 20 november 2015
super great

free upgrade , well staff , super clean
9
Thank alot to banyan tree upgrade my room to president room , very well staff and clean .
Rapporteer deze beoordeling
Luca V. Individuele reizigers Italy, 19 november 2015
Great stay as usual

room ,service staff
9,3
My short holiday was amazing and for the second time they gave me the upgrade for the room !! i love this place everything perfect
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Banyan Tree Macau MacauBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - Hotel exterieurBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - GastenkamerBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - VillaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - Hotel interieurBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - Hotel exterieurBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - SpaBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - LobbyBanyan Tree Macau Macau - RestaurantBanyan Tree Macau Macau - SuiteBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - Hotel exterieurBanyan Tree Macau Macau - ZwembadBanyan Tree Macau Macau - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02