Terug naar hotelinformatie

Goed 7,4
op basis van 3516 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3517 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,7

Puah C. van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in april 2016
good location
other than good location, i find the rest of our stay just normal. Really dont like the idea of staying near the graveyard though.
Beoordeeld 24 april 2016

Chee C. van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location, minibar,
Located opposite vivo city and near to sentosa. Complimentary minibar with good selection of drinks and snack. Staff was helpful and service are great. Price are singapore standard.
Beoordeeld 24 april 2016

chayoung K. van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2016
near vivo - easy access to town
near vivo - easy access to town
Beoordeeld 22 april 2016

Chuen H. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2016
Satisfied Customer
Location was great for activities and food!
Beoordeeld 21 april 2016

JEAN-CLAUDE M. van Zwitserland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Disappointing
The television was not working properly, the fitness room is very poorly maintained. The treadmill was not working for the whole stay
Beoordeeld 20 april 2016

sheung K. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Excellent service
The staff was extremely helpful to us old folks. Very proactive.
Beoordeeld 20 april 2016

Wen C. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Best choice for staying close to Sentosa
1) Easy travel by MRT and close to Vivo City and Sentosa 2) The room size is good for couple, clean and neat 3) Hotel provide free cellphone for local calls and internet, although cannot use as hotspot, still helpful to stay connect with friends and family without any additional charges.
Beoordeeld 19 april 2016

Sean M. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2016
Clean and close
Location was great, especially if using the ferry terminal at Harborfront. Were interested that mini-bar was free, but there was almost nothing there. But all in all would be happy to stay there again.
Beoordeeld 18 april 2016

Cindy Z. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good Location & Nice Rooms
Been here for 5 times & I like the location and the complimentary bar. The room can be small for some guest. The food at Street 50 Restaurant is nice, will come back stay again
Beoordeeld 17 april 2016

glynda S. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2016
bay hotel singapore
the room was very small. but other than that excellent facility.
Beoordeeld 17 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: