Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Beleza By The Beach Resort

Thondwadoo, Betalbatim, Colva, Zuid-Goa, India 406708 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Uitzicht Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Fitnessruimte Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Zwembad Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Spa Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Restaurant Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Gastenkamer Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Zwembad Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Kinderclub Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Faciliteiten Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Restaurant Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Gastenkamer Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Zwembad Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Fitnessruimte Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieur Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Fitnessruimte Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Zwembad
Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Tuin Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Restaurant Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Receptie Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieur Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Lobby Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Restaurant Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieur Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Gastenkamer Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Zwembad Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Recreatie-faciliteiten Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Lobby Beleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Faciliteiten
Gebied: Colva Aantal kamers: 40

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 77 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,1
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (77)
Sorteer op:
Pieter R. (Echt)paren Netherlands, 4 augustus 2014
Oase.

Restaurant, het resort zelf, staf
10
We verbleven 8 nachten in Beleza. De start was stroef, want we kwamen in de achterste kamer met uitzicht op het hek en de bouwactiviteiten. De kamer stonk (J1). Op ons verzoek gaf de hotelmanager een andere kamer, op 1e verdieping, met prachtig uitzicht en grote badkamer (I2). Daarna was het feest. Beleza heeft een fantastische keuken: heerlijke diners en een geweldig ontbijt. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam. Schoonmaak is prima. De wifi is heel erg traag. Even de krant downloaden kostte al gauw een uur(!) Beleza ligt op 5 minuten lopen van Mickey's, waar je ook lekker kunt eten. Tip: neem zaklampje mee, want je moet een stukje over de donkere weg. Beleza ligt plm. 20-30 minuten lopen naar Colva Beach. Leuke wandeling en Colva is ook leuk. In Kentuckee restaurant krab eten en jumbo garnalen. Heel erg beroemd daar is Martin's Corner. Maar ons advies is: ga daar niet eten. Het was het slechtste eten dat wij in 4 weken India kregen voorgezet. Opmerkingen hierover bij de ober hadden geen effect; hij liep weg en kwam nooit meer terug. Martin's Corner is leuk voor een drankje, maar nogmaals: niet gaan eten! Excursie tip: de spice garden. Ze weten er van bij de receptie. En ook grappig is het spookhuis in Ponda. Naast het wassenbeeldenmuseum.
Rapporteer deze beoordeling
Feah G. (Echt)paren Netherlands, 17 februari 2013
zeer aangenaam

zeer ruim , ideaal voor grote gezinnen of met hele familie
9
Zeer aangenaam familie hotel met directe toegang tot het strand wat in Goa niet zo vanzelfsprekend is bij de meeste hotels.
Tip: reizigers met familie en kinderen zullen zich hier in hun nopjes voelen.
Rapporteer deze beoordeling
Anuj B. (Echt)paren India, 8 december 2015
Great Stay!

Cleanliness, Location, Spacious
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Sergiu V. (Echt)paren Romania, 8 november 2015
Good bones, poor management

Comfortable rooms (however not private), proximity to the beach
6,3
I am not sure I will be able to explain exactly why I think this is only worth 3 stars. If there was a 3.5 option I would have probably picked that. The hotel itself is fairly high end and there is no shortage of employees to make sure it stays in great shape. However, the rooms offer little privacy (we had to have our curtains closed the entire time in order to avoid people looking in involuntarily). On top of that, the staff does not seem interested in making the guests feel 100% comfortable - they are fairly unaccomodating (several of our requests were ignored), hardly smile and rather stare as you eat, walk by or even say hello.
Rapporteer deze beoordeling
Remy C. (Echt)paren United Kingdom, 18 juli 2015
Nice ambience

ambience
6,3
stay was good, but unforntunately my husband got food ponsioning after lunch at the restaurant, couldn't be able to enjoy the rest of stay
Rapporteer deze beoordeling
Remy C. (Echt)paren United Kingdom, 17 juli 2015
nice ambience

location, ambience, comfort
7,7
it is a nice property except my husband got food poisoning after eating thai curry at the restaurant.
Rapporteer deze beoordeling
Nisha S. Groepen India, 7 juli 2015
fantastic

comfort, cleanliness and the property itself
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Einir J. Groepen United Kingdom, 11 april 2015
Stay at Beliza by the Besch

Good breskfast
5,3
Stayed in the hotel for a week. Very dissapoonted in one of the rooms booked. - no balcony or outside area nearby to sit and read/relax. The two rooms booked were of very different quality although both were same price. When i spoke to the manager about this he was very rude and dismissiive. Also we were disturbed two nights at around 12.30am by male staff asking if we had problems with AC and trying to come into our rooms - we felt very uncomfortable all week as we were all women snd it was late at night. Most of the snacks on sale in the room out of date. Internet connection was not good. No sunbeds on the beach to sunbathe - there were beds there but we were not allowed to move them into the sun. .
Rapporteer deze beoordeling
Gurtaj S. Gezinnen met jonge kinderen India, 27 maart 2015
Except for Wifi everything else was superb

Location staff & overall design
10
Very comfy ... Highly recommend !
Rapporteer deze beoordeling
Marit J. Gezinnen met jonge kinderen Estonia, 23 maart 2015
Good quality for the price

Clean, A/C, warm water, spacious.
7,7
Nice end to the trip.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beleza By The Beach Resort Zuid-GoaBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - UitzichtBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - FitnessruimteBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ZwembadBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - SpaBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - GastenkamerBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ZwembadBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - KinderclubBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - FaciliteitenBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - GastenkamerBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ZwembadBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - FitnessruimteBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieurBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - FitnessruimteBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ZwembadBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - TuinBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ReceptieBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieurBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - LobbyBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieurBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - GastenkamerBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - ZwembadBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Recreatie-faciliteitenBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - LobbyBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - FaciliteitenBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - KinderclubBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Hotel exterieurBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Recreatie-faciliteitenBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - RestaurantBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - TuinBeleza By The Beach Resort Zuid-Goa - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07