Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur
Bemo Corner Guest House Bali - Strand
Gebied: Kuta Aantal kamers: 20
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
4,9
Alle beoordelingen (524)
Sorteer op:
Nathalie J. (Echt)paren Netherlands, 9 juli 2014
Mooie tempel, centrale locatie, slechte nachtrust

Mooie tempel deuren. Centraal. Vriendelijk personeel.
5,3
Het hotel heeft een centrale ligging. De superior room was ruim en prima voor de prijs. De ramen konden echter niet dicht waardoor het verkeersknooppunt beneden geluidsoverlast veroorzaakt snachts. Buiten voor de kamer was een enorm bewegend tv scherm waardoor het de hele nacht licht was in de kamer. Het strand is 10 minuten lopen. Als je budget reist en lage verwachtingen hebt van een hotel is het aan te raden door de centrale ligging.
Nicole K. Individuele reizigers Netherlands, 20 december 2013
Net hotel op loopafstand van Kuta beach

Locatie, comfortabele kamers, goede prijs-kwaliteit verhouding
8,3
Comfortabel verblijf van uiteindelijk 3 weken. Centrale ligging en prima kamers. Enige minpuntje is het geluid van verkeer.
Bruno R. Individuele reizigers Belgium, 7 juni 2013
gewoonweg een ondermaats hotel

centraal gelegen maar dat is dan ook het enige positieve
3,3
Gelegen aan een straat met verschrikkelijk lawaaierig verkeer. Trap omhoog om het hotel te bereiken. De wifi doet het niet. Na klachten een extreem trage verbinding.
Muhammad A. (Echt)paren Indonesia, 27 mei 2013
waar voor je geld

goedkoop, ligging en schoon
6,7
Goed was alleen om te overnachten voor een aansluitende vlucht.
Marthe R. Groepen Netherlands, 22 januari 2013
schoon hotel met goede locatie

mooi exterieur en goede locatie
7,3
Vriendelijke staff en mooi interieur. Het hotel staat vlakbij het strand en heeft elementen can een Chinese tempel. Alles is goed te bereiken en het is wat prijs betreft ook prima.
Uitgaansleven tip: Skygardens! Lekker eten en open beer bar.
Bevan W. Individuele reizigers Australia, 13 juli 2015
Not happy
2
I don't no as they walked me up the street at 4am to a place called Kuti Sari," not happy" so hope you can do better next time, if there is a next time!!
Wendy N. (Echt)paren Australia, 28 juni 2015
Too cheap

Wanted to not houseclean and provide warer. Stayed 5 nights
6,7
Dorina J. (Echt)paren Indonesia, 8 juni 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. Groepen Singapore, 7 juni 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. Individuele reizigers Hungary, 27 mei 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - Strand


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03