of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 20
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 446 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
4,9
Alle beoordelingen (446)
Sorteer op:
Nathalie J. (Echt)paren Netherlands, 9 juli 2014
Mooie tempel, centrale locatie, slechte nachtrust

Mooie tempel deuren. Centraal. Vriendelijk personeel.
5,3
Het hotel heeft een centrale ligging. De superior room was ruim en prima voor de prijs. De ramen konden echter niet dicht waardoor het verkeersknooppunt beneden geluidsoverlast veroorzaakt snachts. Buiten voor de kamer was een enorm bewegend tv scherm waardoor het de hele nacht licht was in de kamer. Het strand is 10 minuten lopen. Als je budget reist en lage verwachtingen hebt van een hotel is het aan te raden door de centrale ligging.
Nicole K. Individuele reizigers Netherlands, 20 december 2013
Net hotel op loopafstand van Kuta beach

Locatie, comfortabele kamers, goede prijs-kwaliteit verhouding
8,3
Comfortabel verblijf van uiteindelijk 3 weken. Centrale ligging en prima kamers. Enige minpuntje is het geluid van verkeer.
Bruno R. Individuele reizigers Belgium, 7 juni 2013
gewoonweg een ondermaats hotel

centraal gelegen maar dat is dan ook het enige positieve
3,3
Gelegen aan een straat met verschrikkelijk lawaaierig verkeer. Trap omhoog om het hotel te bereiken. De wifi doet het niet. Na klachten een extreem trage verbinding.
Muhammad A. (Echt)paren Indonesia, 27 mei 2013
waar voor je geld

goedkoop, ligging en schoon
6,7
Goed was alleen om te overnachten voor een aansluitende vlucht.
Marthe R. Groepen Netherlands, 22 januari 2013
schoon hotel met goede locatie

mooi exterieur en goede locatie
7,3
Vriendelijke staff en mooi interieur. Het hotel staat vlakbij het strand en heeft elementen can een Chinese tempel. Alles is goed te bereiken en het is wat prijs betreft ook prima.
Uitgaansleven tip: Skygardens! Lekker eten en open beer bar.
Mohamad M. Individuele reizigers Malaysia, 4 september 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Individuele reizigers Australia, 1 september 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Individuele reizigers Australia, 30 augustus 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. (Echt)paren Singapore, 29 augustus 2014
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Individuele reizigers Australia, 28 augustus 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C04